184

JJIvanov Warnings

преди 2 години

Окупацията на Киев 2014 чрез нагло престъпна диверсия през US NARCOMANS остави десетки милиони наши братя и сестри без работа в тази цъфтяща до 2014 година република. Отровени са десетки милиони с цел ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ. КИЕВСКА РУСь е ОСНОВАТЕЛКА НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ . И Двете са част от ВЕЛИКОПРАВОСЛАВНА ВЕЛИКОПРЕСЛАВСКА БЪлгария..

183

JJIvanov Warnings

преди 2 години

СВЕТнА РИСК ОТ ЯДРЕНА ВОЙНА.. НА фона на нагло престъпна дигитaлно холограмна бактериологическа война водена от обсебени от масови убиици от САЩ срещу цялото човечество /рекламирана като COVID 19// Милиарди хора са поразени трайно от медицинсkата и военно терористичните мафии с PCR TESTS and VACCINES.. НАД 1 000 000 000 са заразените с нарочно разпространявани мутанти ..

182

До 234

преди 2 години

Какво се получи? махнахме Борисов, но други налазиха парите, въведени от радев!

181

стиигнахме ги

преди 2 години

България стана НЪТУ .

180

Анонимен

преди 2 години

Кризата между Русия и Украйна кой я създаде? не почна ли всичко от една цветна революция с убити хора, от Одеса където бяха изгорени живи над 30 души. Кой има за цел да раздели два братски народа били столетия в една държава? Кой праща вайски до границата на Русия с бази? Г-н президента можеше да е по обективен.

179

Анонимен

преди 2 години

Борисоф прибра парите, а самолети - няма

178

Анонимен

преди 2 години

Кукловодите на Радев са ченгетата от ДС и от американското посолство! Излъгаха избирателите на БСП, а после им пробутаха машинното гласуване.

177

Анонимен

преди 2 години

Подлец и шушумига !

176

Анонимен

преди 2 години

Кой ще поеме отговорността за това нефело правителство. Двамата измамници назначават приятели на огромни заплати нищо друго не правят!. ПП все още е организация и няма намерение да организира структури.

175

От 228

преди 2 години

Грешка не 1,8млрда$,а 1,5 млрда. ЛЕВА.+Шведите бяха съгласни с разсрочено плащане.Не като американците вземат парите и бягат,като каубойски обирджии.

174

Анонимен

преди 2 години

Видехте ли, че Радев се оказа прав за сделката с,, Грипен".Хем по-евтина оферта, за 1,8 млрда $ - 10самолета, хем до сега да сме ги получили, хем летателен час по-евтин от f-16.Да не говорим, че шведите обещаха в България да открият база за ремонти на други самолети. Цяло чудо е, че шведите не ни осъдиха за нарушаване на спогодби те за междунр.търг. конкурси.

173

паф

преди 2 години

радев, чети и се учи от българските поговорки "когато атовете се ритат, магаретата мълчат"

172

Муньо

преди 2 години

Го превъзнасят червените ***,че бил завършил "академия?!" в САЩ. Той е ходил на курсове там,но не е учил в академия. Също като Киро Петков, карал магистратура в Харвард, а е завършил университет във Ванкувър. Схващате ли разликата, червенотиквеници.

171

Урсула

преди 2 години

Вземай Грипените и да свършва цирка,дай да се набутаме с още три милиарда!

170

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Путин каза българската и румънската армия да се изтеглят от България и Румъния и да се върнем в 1997г. когато Боце беше мутра, Рундьо - лейтенант, а Пеевски юноша бледен.

169

россия

преди 2 години

ами политиците в бг сами унищожиха нашият велик воиник,всичко распродадохте като в украйна сега иска военно оръжие в помощ недей да плачеш като вдовица за ,,0,,,,,,,

168

Анонимен

преди 2 години

Това не е въздушно пространство на НАТО, президенте. Въздушното пространство е на България, политиците го дават на НАТО. Не българите. Референдум за НАТО.

167

Анонимен

преди 2 години

"Няма страшно: Руснаците отдавна са в България но като имигранти, а войната Русия - Украйна започна точно преди 7 години"_______________ Страшно ще е, ако Путин реши да "освободи" и присъедини стотиците хиляди руснаци в България барабар с имотите им (400000), както "освободи" кримски руснаци! Съгласно скороприетия руски закон.

166

Анонимен

преди 2 години

Тези дълбокомислени стратези като се навеждат на ЗАПАД И СЕ НАДУПЯТ НА ИЗТОК! ЛОШО! ОПЛЕТОХА СЕ КАТО ПИЛЕ В КАЛЧИЩА!ДАЖЕ НЯМАТ СПОМЕН КАКВО СА ГОВОРИЛИ! КАК СТАНАХТЕ ГЕНЕРААЛИ?С ИНТРИГИ ИЛИ С УМЕНИЯ ? С КАПАЦИТЕТЪТ КОЙТО ВИДЯХМЕ ОТ АПРИЛ, С ТЕЗИ УПРАВЛЕНСКИ КАЧЕСТВА САМО СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА, КАКТО ПРЕДИ ТОВА СЪСИПВАХТЕ АРМИЯТА, НО ПЕНСИЯТА Е ЧУДЕСНА ЗА РАЗЛИКА НА ЕДИН ЛЕКАР СПАСИЛ ХИЛЯДИ ЧОВЕКА

165

Анонимен

преди 2 години

"...И да припомня евроатлантическата ценност: "Лъжата в политиката не е грях!"" ____________ руската империя живее векове с лъжи, в лъжи, лъжейки най-вече народа си! Доказано с цялата им история! Та, лъжата е някаква източна "ценност", а не евро-атлантическа.