117

ебаваи

преди 2 години

си капаците

116

още

преди 2 години

някои див селянин които да лее акьл

115

Анонимен

преди 2 години

До 131: и това сигурно то го каза Ванга или врачката го видя в костите от пиле докато то гледаше за уроки и магии? Никои високообразован човек няма да си губи времето с шарлатани и вуду магии. Това, че има индивиди с купени дипломи като Златки, Николетки, Бойковци и тн. които са си купили диплома, но още са с акъла на абориген си е техен проблем. То затова и любимия ви бойко се разхожда с червени кончета и се кръсти всеки път като види плюсче, защото го мисли за кръст.

114

предполагам

преди 2 години

Като заживеем в МЕТАвселената, всеки ще е едно IP хххххххххх.

113

Анонимен

преди 2 години

Цялата тази изкуствена бясна изнасилена състезателност ще се разбие в собствената си неустойчивост, просто като физическа система, която не издържа собственото си ниво на ентропия - това не е пророчество, а обичайния ход на подобни явления. И докато това се случва всички ще са в плена на еуфорията от препускащия към пропастта влак !

112

Гаро

преди 2 години

Бих искал да живея когато е нямало банки,телефони,телевизори,вестници,парнаджии и транспорт....бих бил щастлив тогава!

111

Анонимен

преди 2 години

но целта изглежда да е точно тази- ако си възрастен, да изглеждаш като ***, само защото не можеш или не желаеш да ползваш безценните нови технологии, които сякаш искат да превземат всяка частица от твоето съществуване. и искаш да си останеш човек, а от теб се сякаш иска да се превърнеш в биоробот. докога така?

110

хаха

преди 2 години

До КоткаНеее казвам се Боку

109

Анонимен

преди 2 години

До 131: да и злият изкуствен интелект ще те ползва като батерия. После ще реши да изстреля всички ядрени бойни глави и зли терминатори ще те преследват за да те премахнат. Даже може и да се върнат назад във времето защото точно ти ще си адски важен за човечеството.

108

хи4

преди 2 години

не ни зарибяваи свинио весела

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130За туй иде реч, ама засега доста народ смята, че като може да тегли от банкомат, е с висш пилотаж в технологично отношение и дигитализацията ще му донесе много в обслужването му като клиент

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 129Не са пенсионерите, които търсят шамани. Не говорим за кварталната врачки. А чукай на дърво след някое десетилетие да не се окажеш в ролята на пенсионер, мамен от изкуствен интелект.

105

Анонимен

преди 2 години

да не ви разправям за ходенето по мъките с международните преводи на пари, когато ботът започва да ти праща смс-и ,предназначени за друг човек, просто защото някой заспал оператор е вкарал една грешна цифра в данните за тел номер и няма кой да го разбере, ако ти не се обадиш. Но докато стигнеш до оператор, който да говори езика ти, или докато му обясниш, понеже английския му е слаб...

104

Анонимен

преди 2 години

До 126: да всички знаем за високо образованите пенсионери които си дават пенсията и златата на врачки които развалят магии. И, че ходят на врачки да им баят дали внучето ще стане началник или кмет. Стъкмистиката е страхотно нещо. Високо образован вярваш в шамани, врачки и магии е като пенсионер които не вярва на ало измамник, всички са чували за тях, но никои не ги е виждал.

103

Анонимен

преди 2 години

"Бясна дигитализация - зад борда падат възрастните, хората с увреждания, бедните"------------ Няма човек, няма проблем.

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 123Порови се малко в Нета, в дигиталното, и ще откриеш, че точно шаманите излизат на мода и то сред образовани хора. Че и баячки при раждане и подобни такива. Защо ли като медицината е толкова напреднала? Или нещо се пропуска при прогреса?

101

Котка

преди 2 години

До Анонимен 106 Извинявай, че питам, ама ти да не се казваш Кирчо? Или си просто друг д3бuл? Да му теглел друг пенсията от банкомата!?! Туй е незаконно, алоууу! Само такива като теб дърпат пари от чужди карти и само тук всички се правят, че не знаят.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121Да, открихме и ГМО и доста отрови, и отромно замърсяване на Планетата. Открихме сума ти канцеротенни храни, пък и лекарства. Не всичко в така наречения прогрес е цветя и рози. И адаптацията не е да знаеш да натиснеш едно копче. Май всички сме гледали клипа с ***, която много добре се спавя с телефон. Не за това става реч, ака кой да го разбере.

99

Анонимен

преди 2 години

До 120: и шамани вече няма защото имаме медицина и не лекуваме вече болестите с червени кончета и дудненето на дрогиран вещер. Да бе би човечеството да е загубило нещо като е оставило шаманството и лекуването с молитва и пръскане със свещена вода? Дай да върнем шаманите и всички да се лекуват с палене на свещи пред тотема и принасяне на бик в жертва на това или онова божество. Да спасим шаманите от изчезване за да не останат без работа.

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119От кого и защо се налага точно това дигитално приспособяване за всяко нещо? Непременно в полза на човека ли е? Прекалената машинизация не води непременно до по-добри и справедливи резултати.