234

Анонимен

преди 2 години

АИДЕ КРАВАРИТЕ СИ ПЛЮХА НА ПЕТИТЕ И ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК.МНОГО ЖЕЖКО СЛЪНЦЕТО СИГУРНО.

233

Анонимен

преди 2 години

до 296- те са за бе* сило ,не за бой.

232

Анонимен

преди 2 години

300-хващай се за палците да ти видим геврека ,може да получиш нещо към него

231

май

преди 2 години

ги е страх-давай Петков

230

Днес

преди 2 години

е ден на кьорфишеци,а утре на безплатни топли гевреци!?!

229

Кирчо

преди 2 години

Този гелосания нискочел екземпляр с лъжа започна и така ще продължи да манипулира . Първо лъжеше, че е един от топ студентите на Харвард. , а се оказа, че е изкарал платен курс . Познавам поне 5 човека с подобен платен курс, но той се представя за нещо велико . Остап Бендер - само като му гледам мигащата физиономия , която издава , че е лъжец .

228

Анонимен

преди 2 години

тоя ходи на разпита като Георги Димитров

227

Случаен минувач

преди 2 години

Киро, като те гледам, какъв си нервен, не се ли опита да набиеш някой прокурор?

226

Предлагам

преди 2 години

Следващия път да отиде на ръце !

225

Киро

преди 2 години

Киро, приятелю като гледам се целиш високо 19 имена на Маджовци, Такива, Божковци, Прокопиевци... За да водиш война срещу такива хора трябва зад теб да е народа и всички институции. Уви, народа не е зад теб, защото си глупав и си готов да изтъргуваш интересите ни спрямо РСМ, натискаш ни за ваксинация и не махаш сертификати и искаш да се бием срещу руснаците.. Кире, загубил си преди да си започнал. Дано да не си Луканов 2. Нещо много сериозно се взимаш

224

Абе

преди 2 години

Еййййй, Кирчоооо, корабът потъва бе момче, хващай се за работа или си хващай пътя обратно за Канада , иначе ще те хване народът и ще се хванеш за главата, щото друго просто нямаш друго за какво да се хванеш !

223

Анонимен

преди 2 години

ДО Анонимен 258"Чета тук с какво презрение се изказват герберастките недоучили панелкаджии за Харвард..."О, БРЪШЛЯНЕНА ЛИГА (OH, IVY LEAGUE) О, ГОРКИЯТ ХАРВАРД (OH, POOR HARVARD) ЩОМ НАШ КИРЧО МУ Е ВЕЛИКАТА ЕМБЛЕМА!!!

222

АнонимеН

преди 2 години

КУКЛА НА РАДЕВИ КОНЦИ!

221

Анонимен

преди 2 години

Гешев е бухалката на Банкянския рекетьор. Удря тези бизнесмени, които откажат да си плащат таксата в Чекмеджето.

220

ТРУД!

преди 2 години

Е от 14 февруари за пореден път ще се опитам да се трудя в тази държава,разрешиха ми,не за друго.2 години чаках дръзналата да дръзне!ДСБ,ДБ или там каквито и да са.Никога не са ме интересували какви са,от коя партия са.Искахсамо да се трудя,нищо повече.Е вече и здравето ми не позволява,но ще опитам!Ако пак започнат с регулаторите ще се предам!Закривам фирми,продавам всичко и изчезвам от тази територия!!!Клетва давах навремето да я защитавам,ама ако някой ни нападне!Не осъзнавах,че сме завлядяни!

219

Анонимен

преди 2 години

''ГЕРБ и Караянчева се оплакаха на Мафред Вебер от 'политически репресии' в Кърджали''Той ако знае коя му се оплаква,без да е питал Карадайъ,ще си изхвърли новите килими и ще проходи пеша!!!!!

218

Анонимен

преди 2 години

Киро, чакай малко, ти премиер ли си или прокурор? С политика ли се занимаваш или с риалити шоу? Просто питам, че започнах да се обърквам каква точно роля имаш.

217

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е дали сред тези 19 имена фигурира и името на министъра на икономиката и индустрията. Не за друго, но съсипа две български държавни фирми, опериращи на международно ниво. Освен това беше уволнена като заместник-министър на икономиката и енергетиката в едно предишно правителство, при това за корупция и лобиране на фирми. Та, тая фигурира ли в този списък?

216

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро, какво домашно, какви 5 лв. Като имаш сигнал за престъпление отиваш в прокуратурата, не в телевизията.

215

Анонимен

преди 2 години

Посочете ми в коя държава от ЕС,в която министър председател ще ходи да се обяснява на най-корумпирания прокурор в държавата?Има ли такава?Ми той Гешев е въшлив от пари в Швейцария и по офшорните зони.Защо някой се съмнява изобщо в това?А жена му е шеф на застрахователна компания.Какво да говорим повече?Мутра от всякъде!!!!