30

Анонимен

преди 2 години

Мъск се сети, че си е забравил кредитната карта в жабката на теслата.

29

Анонимен

преди 2 години

Ако я видят някои извънземни, ще има да се чудят....Какво ли е това чудо..кола с 4 гуми в космоса....

28

HIHU

преди 2 години

Смятайте до къде сме я докарали че да ме занимават в някакъв който не си знае парите, че си пратил колата в космоса. Тотална топ новина в света!!!!!!!

27

Анонимен

преди 2 години

"Прочетена книга".....хихи

26

Димо

преди 2 години

Където ще са и първите му Тесли след още 4 години!НА ***!В случая космически ***!

25

Северозапад

преди 2 години

ДНЕС, срещу скромно възнаграждение мога да приведа статиите ви в човешки вид и да ги преведа на литературен български език. Защото, било от незнание или от бързане, но граматиката и словоредът на статиите са, меко казано, под всякаква критика. С реална оценка "Среден 3" (с напъване)! А относно терминологията, която използвате, понякога просто нямам думи...

24

Анонимен

преди 2 години

Елон се метка на теслата и лети за Марс, а в Русия пият препарат за миене на баня.

23

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...авер,първите "железа" ,всъщност медни пластини,изпратиха в ниска орбита АМЕРИКАНЦИТЕ за да спънат руската инерция,която ги остави далече назад...Разбира се,това беше отдавна и те отдавна са изгоряли в атмосферата,просто исках да те подканя да опресниш "знанията" си..

22

Джедай Мастър

преди 2 години

"Повече от вероятно е роудстърът да е едно парче"..., но вероятно е бил унищожен от някои метеороиди по време на пътуването си из космоса."Като имаме предвид превода с гугъл транслейт - т.е. "едно парче" на английски означава "цял" или "невредим", как така е повече от вероятно да е невредим, но е вероятно да е бил унищожен?

21

ПроСоТо

преди 2 години

хм!..Египтяните са мумифицирали "по-важните" личности за да се върнат в телата си.."СЛЕД МИЛИОНИТЕ ГОДИНИ"../цитирам тяхното определение /..Сега па Мъсковия бил щял да си прибере каруцата след 18 милиона години...Тия елементи ги немат за нищо милионите години..Обаче както се изразяваше един :..-"Карай бе,лаладжилък да става!"..

20

Анонимен

преди 2 години

Що руско непотребно железо лети в Космоса и заплашва цялата екосистема, а те се загрижили за колата на Мъск. Пак не можем да си наредим приоритетие. Както винаги!

19

Джеди Йода...Мастър

преди 2 години

Пробвах го ...не става! На всеки баир в Галатиката се пъне и пуши одимява Космоса Добре, че му изхврлих турбото и му типосах плазмен реактор със свтлинен ускорител, че да мое да вземам завоите меко как си требе!

18

Пич

преди 2 години

Увеличили са броя на космическите отпадъци.

17

KAT

преди 2 години

.... През това време роудстара на Ийлон Мъск е ПРОПУСНАЛ ЧЕТИРИ ГОДИШНИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДА и дължи полагащите се за такъв пропуск глоби. Положението на шофьора Мъск става още по тежко , тъй като въпросната кола все още се води на неговото име и липсват платени данъци и такси. Вероятно това ще доведе до отнемане шофьорската книжка на лицето Мъск и никакви оправдания за "научен експеримент " няма да могат да го спасят. Закона трябва да се спазва...

16

Киро Х

преди 2 години

Космосът е фейк, масонска концепция. Земята е център на Царството Божие, а Слънцето, Луната, звездите и планетите са част от Земата и нейни елементи в пълен, божествен синхрон - звездите показват сезона и месеца, Слънцето - колко часа е (оттам и слънчевия часовник), а Луната - кой ден от месеца е. Просто човек трябва да се научи да чете естествените часовник и азимутална карта, която Бог ни е дал и която масоните - илюминати са отклонили от вниманието ни, с масонски лъжи - като тази на Мъск!

15

...

преди 2 години

Ако я е ударил астероид ше го пишеме парко

14

Анонимен

преди 2 години

А мойта тесла последно я видях в мазата преди време. отдавна не съм я ползвал. може да ся я откраднали вече

13

Анонимен

преди 2 години

Има нещо много гнило в американската космическа програма. Уж ракетата на Мъск трябваше да направи лунната мисия на наса възможна. Реално от 2019-та насам FH все едно не съществува. След 3-те успешни изпитания FH за 3 годни няма повече нито запуски. Странно е.

12

129

преди 2 години

Би било интересно да се види в какво състояние е и дали е имала среща с микроастероиди, как и е понесла радиацията от слънцето. Но май няма шанс да се види в детаили такъв обект в близките десетилетия.

11

Все едно къде са

преди 2 години

Каква безсмислица само, да пратиш в космоса старият си електрокар и една кукла със скафандър в нея ! И тази тъпотия се представяше тогава от медиите натегачи, като "епохално" постижение на американската инженерна мисъл ! През това време "изостанали" нации според същите медии, като Русия и Китай поддържат обитаеми орбитални станции и никой не бие тъпана за това. А конкретно Русия дори редовно изпраща (и връща) доста по тежки и обемисти и смислени товари в космоса плюс астронавти на НАСА от 60г.