230

IVANOV

преди 2 години

Определено е така живота се промени няма нищо Руско всичко е Западно !Няма ЛАДА по улиците !Няма черно бели телевизори !Няма опашки за банани и портокали !Няма ограничения за пътуванията в ЕС и много други страни !Движим се спокойно и навсякъде.Работим в Европейският съюз легално без да се крием от полицията. Еми който хареса РУСИЯ да ходи там да живее да види какво е мизерия.

229

Анонимен

преди 2 години

Путин е единственият нормален лидер в Европа. Слава на Русия.

228

Дойче Спрели

преди 2 години

Личи си , че сър Аш разбира от И. Европа колкото Митьо Пищова от квантова физика , Русия се защитава срещу систрмната експанзия на САЩ около нейните граници , не знам дали ще ги цепи , ама така ще отнесе некой шамарете , че и Холивудската пропагандна машина нямада може да замаскира нещата.

227

Анонимен

преди 2 години

Тук се използва една много стара риторична техника: да си погледна часовника, колата и т.н. и да кажа има ли нещо руско. Направих го. Телефонът ми е китайски, колата също, часовника - също, телевизора ми е южно корейски и хоп...изненада - стигнах до книгите, една голяма част от тях са напечатани на руски офсет. Книгите са едно нещо дето служи за четене, очевидно е, че често не разгръщаш нещо такова.

226

Анонимен

преди 2 години

От евентуална намеса България само ще изгуби. Тук не става въпрос обичаме ли или не Русия? Тук става въпрос обичаме ли или не себе си? Навярно 90% в България не знаят какво точно се случва. Притеснени сме, обеднели заради антиковид мерките, занимават ни с всевъзможни глупости, като трансджендър апликации на картините на Майстора, което си е нов вариант на *** на Азис. Какъв мотив имаме да се месим? Какво изобщо можем да спечелим? Е, колаборационистите няма да ни го обяснят.

225

До 263

преди 2 години

Абсолютно точно. Путин е с болен мозък,защото иска държава с БВП като на Нидерландия,да определя световен ред. Жалко,че руснаците са дотолкова заслепени,че не виждат истината...не е това е новост в историята....да си спомним за избора на Хитлер, падението на Аржентина при Перон, 12 г. Избори за Тиквата,Брекзит....

224

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям Русия, но не съм за Путин. За мен и много други той не съществува. И не съществува от момента, когато каза че азбуката е македонска. Всеки, който е за Путин е против България. Той не е Русия.

223

front Рюте_nagimaila

преди 2 години

С една само кратка думичка- Фашист, наверно!? Откъде се пръкна с тези немски и до втората war термини, благосъстоятелний?Не желая Здраве Ви!

222

До Боби

преди 2 години

До БобиСуровинен придатък на развитите държави. Виж Интернета, Гугъл, виж през прозореца каква колата си, провери си смартфона, избери си филм за вечерта, поработи с компютъра си и разпечатай нещо на принтера си, виж си часовника и ако отиваш на среща си сложи някакъв парфюм, сложи си дънките и си обуй маратонките, облечи си и якето и излез навън, но не забравяй слънчевите си очила. Ако имаш бизнес, продай или купи нещо и провери валутата. Не виждам руски неща, в Русия е сходно. Извод?

221

ПРИЧИНАТА!

преди 2 години

В България има отделни интелектуалци, но интелигенция не съществува и затова не е учудваща политическата неграмотност по форумите на привържениците на тъмните сили и войната, а както казва римският войник св. Мина "Всеки на нивото си!"...

220

до 248

преди 2 години

и Тесли ви направиха американците, компютрите , айфоните, интернета, ютуб , Гугъл , и ваксини ви измислиха и още и още..... аре улево!!!

219

ХА ХА ХА

преди 2 години

От както се помня: все се разпада този загниващ капитализъм. И докато се разпада изчезнаха СССР, СИВ, Варшавския договор и т. н и т. н.

218

Щирлиц

преди 2 години

Путин подклажда огъня,на който западните безценности с пекат.

217

Браво

преди 2 години

Браво Канадци!!! Freedom convoy!!!

216

анонимен

преди 2 години

Франция при управлението на Де Гол беше на пуснала НАТО и сега не им трябват да са задължени да купуват американско оръжие което епо скъпо и по лошо от френското.ЕС трябва да си имат свой военен алианс с европейско оръжие и да не се намесват по волята на САЩ в Афганистан Сирия и много държави по света да изпълняват американските прищевки.

215

Анонимен

преди 2 години

Хубава медия сте, ама да цитирате дойче велето не е сериозно

214

52

преди 2 години

Руският и български народи, ще донесат духовното обновление на света.

213

Анонимен

преди 2 години

есес е парализирана.

212

Анонимен

преди 2 години

АМА НА ПУТИН ВЪВ КРЕМЪЛ НА ЧЕРВЕНОТО КИЛИМЧЕ ВЕЧЕ МУ СЕ НАВЕДОХА ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ. КОЙ ЛИ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ.

211

Щирлиц

преди 2 години

КРИМ е РУСКИ!!!