16

Анонимен

преди 2 години

Израел има пари и се въоръжава с последен модел бойна техника.Ние като сме бедни ще се въоръжаваме с полеви бани и тоалетни за да обслужваме НАТОвските войници.Теляци имаме ще ги баняме и ще им честитим банята!

15

СВЕТЪТ Е ПОЛУДЯЛ

преди 2 години

ГОВОРИ СЕ САМО ЗА ВОЙНА И БОЛЕСТИ УЧЕНИ ОБЕДИНЕТЕ СЕ АКО СЕ ПРЕЧИСТИ ВОДАТА ОТ МОРЕТО И ОКЕАНА И ДА СЕ ПОЛИВА ЩЕ ИМА ХРАНА ЗА ХОРА И ЖИВОТНИ ДА СЕ ИЗМИСЛИ СТАВАШ НА 60Г И ЗАПОЧВАШ ДА ВРЪЩАШ ГОДИНИТЕ ДО 18 И ПОСЛЕ ПАК НАПРЕД САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ ЕИ ЧЕ КЕФ

14

Анонимен

преди 2 години

Иранците направиха смешни янките като им натресоха ниско летящи ракети в базата. Евреите пак схеми въртяг, лазери фазери дрън дрън.

13

Глупости колосални

преди 2 години

Всеки със средно ниво на подготовка по физика е наясно, че това е или журналистическа измислица, или някакъв некадърен превод. Лазера е неприложим за военни действия /конвенционални/ при наличието на атмосфера. Сега, там дрон свалили, заслепили в ярък слънчев ден - ОК. Ама да ми сваляш ракета е просто несериозно.

12

Аятолях Атомней

преди 2 години

Яко че ги дъним в мъглата.

11

Дядо ЛазЕр

преди 2 години

Тия лазерчета колко на далеч светат? Аз на времето си купих от лазурния бряг един лазер, дето ПАЛИ ХАРТИЯ!! Но полицаите ми го вземаха, когато се опитах да свала един самолет.

10

Анонимен

преди 2 години

Браво. Израел е държава за пример, как се действа организирано и модерно срещу заобикалящите ги агресори чалмии

9

до 2

преди 2 години

То бива невежество, ама чак пък толкова...ракетата щяла да посипе радиоактивен прах, зарядът при среща със земята щял да предизвика същия ефект...къде ги четете тия глупости? Модерните ядрени ракети имат няколко степени на активация и преди включването на последния етап, което е няколко секунди преди реакцията, падат като парче желязо на земята...толкоз. Деца учете, за да не се излагате така по форумите...

8

Анонимен

преди 2 години

и аз имам един такъв лазер, играя си с котката да го гони по пода.

7

Индиана Джоунс

преди 2 години

Изровили са "изчезналия кивот" и смятат да го активират.

6

Анонимен

преди 2 години

слабо слабо Иран ще ви изравни

5

Каквото си пожелаеш

преди 2 години

Това те стига!

4

Анонимен

преди 2 години

След ковид, терористите актьори пак ще са на мода. Ето и във Франция днеска "заловиха" някаква театрална група. Трябва се страхувате бе, овци, ше ви колят!

3

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Турция Вече Има Такива Лазери - различни размери - за ракети - до 200- километра , за Пушки (мобилни с батерия в раница ) - до 500 метра . Другото Турско Оръжие е Електромагнитно - Оръдие с фрагментни снаряди- По Ефективно е от Лазера -От Турците е Достигнат е Обхват - 200 километра . Израел Изостават с технологиите, лазера лесно може да се излъже, но Фрагментните Снаряди - Никога ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

2

Анонимен

преди 2 години

И ше кацаме на "Бен Гурион" нахърдахушкани и направени на решето ли ?

1

Сержант

преди 2 години

На акъла ли ти е. А в нашата 'армия' още влакове взривяваме.