36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "По красива от българката няма,който е пътувал по света ще го потвърди."Не знам откъде идва този мит, сигурно откъдето и мита за супермъжествените бг мъже. Като цяло българките не могат да се нарекат красиви изобщо в сравнение с другите народи, доста грубовати и трътлести са, с лоша кожа. Разбира се, има и красавици, но са рядкост. Мисля, че сме нация без самочувствие, затова се ширят тези митове

35

Анонимен

преди 2 години

Помните,ли голът на ван Бастен срещу СССР.Вратар на сборная беше татаринът Ринат Дасаев.Заради това,че му вкараха този гол ват ниците го наричат презрително-"ето болгар Дасаев".

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 Неграмотен русофобе, Сталин не е руснак, а грузинец. Джугашвили му е името, Сталин е прякор. Нищо руско няма в него. Толкова сте затънали в злоба и невежество, ама нали затова ви плащат

33

Анонимен

преди 2 години

Сталин е убил поне 30 милиона българи защото е руснак, а руснаците ни мрязят и искат да ни унищожат! Добре, че сега сме в ЕС и НАТО със САЩ а не с руснаците.

32

мокър дъжд

преди 2 години

Скок в четири оборота или за кратко "квад" в руския отбор изпълняват както жените Александра Трусова, Анна Шчербакова и Камила Валиева, така и девойките Софья Акатьева, Аделия Петросян, Софья Самоделкина. Квад изпълняват и новисите, които са съвсем деца - Вероника Жилина, Алиса Двоеглазова, Любовь Рубцова. Точно след един месец в София ще се проведе Световното първенство за юноши и девойки. Тук очакваме да видим забележителните Софья Акатьева, Софья Самоделкина и Софья Муравьева.

31

Анонимен

преди 2 години

Нито прабългарите са татари, нито татарите прабългари. За да заличи прабългарите, чичко Сталин, когото много българи мазохистично боготворят, ги определя като татари и така да ги претопи в татарската народност. Същият създава от западните българи нова нация, наречена македонска. И продължавайте да се кланяте на Русия, дребни душички. Русофил=българофоб.

30

Анонимен

преди 2 години

Хе татарка,хем българка..После античките ни били викали,че дме татари.А де,?

29

Анонимен

преди 2 години

Руска красота !!! Слава на Вовата Путин!!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Като говорите за прабългари,ще ви кажа че българките са красиви защото са наследнички на прабългарките.Прабългарките са били най красивите жени,според тогавашните летописци които са посещавали Волжка България.Красотата им е била несравнима.И макар ,че прабългарите се смесиха със славяни,траки и други съмнителни елементи българката все още е красива. Че и това момиче е наша българка.Тоя медал е за Русия ама и за България.

27

Педо Беър

преди 2 години

Как може да наричате дете тази 15 годишна дърта мома?

26

Анонимен

преди 2 години

Красива татарка е.Има нещо вярно че е от български произход,но и Путин е от български произход.Българските гени са навсякъде по света.Освен това българите сме най красивата нация на света.За съжаление сме красиви но не много умни.

25

Анонимен

преди 2 години

Фигуристките са най-красивите спортистки.

24

Анонимен

преди 2 години

Браво на девойчето!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Стига с тея волжки българи бе!Това са татаро-моноголо-китайци.Нищо българско няма в тях.

22

Анонимен

преди 2 години

Руската Камила удря в земята английската Камила и прави троен аксел върху грозната ѝ физиономия.

21

Анонимен

преди 2 години

Абсолютен факт! Валиева е от Казан и е татарка по произход. Казан е руският град, който изцяло се свързва с Волжка България! Дори преди 10 години феновете на Рубин Казан на всеки мач окачваха знаме с българската розетка от Плиска и други прабългарски символи! Така че Камила етнически си е волжка българка, също както и една от най-известните им певици Алсу!

20

Анонимен

преди 2 години

Красива е рускинята и рускините като цяло ама българките са по красиви.Генетичният код на българките е уникален.По красива от българката няма,който е пътувал по света ще го потвърди.

19

До 22

преди 2 години

'не е рускиня.,а волжка българка"?Казан верно е основан от прабългарите,ама в последствие прабългарите са унищожени от татарите-пра-дедите на тази.Там няма българи.Тази да ти мяза на българка!?Мен ми мяза повече на китайка.

18

Анонимен

преди 2 години

Наше момиче, бе:-))))Волжка българка!

17

не е рускиня

преди 2 години

Не е рускиня, татарка е, потомка на прабългарите. Москалите пак си присвояват победа както и през II световна война.