454

Анонимен

преди 2 години

Наруши конституцията, излъга в декларацията. КС се произнесе по този казус. Прокуратурата отказа, да му повдигне обвинение, той, оставка, та оставка...Петков да отговори за заплатата на говорителката Лена Бориславова. Такава мащабна шуробаджанащина, като в това правителство, България не помни.

453

Анонимен

преди 2 години

Да беше малко по-интелигентен, щеше да се досетиш, че "кюлчетата, пачките и Мата Хари", е нескопосана намещалка на вонящитезелени чорапки, които управляват заедно с теб сега.

452

Затвор за ГЕРБ

преди 2 години

Айде , стига толкова грабеж ! Борисов, Пеевски, Гешев ги искаме в оранжево! Дай, боже сили на Киро и Асен да го осъществят! Като знаем колко милиарди , откраднаха от ГЕРБ, си личи, че ги харчат за да няма промяна и да върнат властта! АМА НЯМА! Дерзайте, мууутри!

451

Анонимен

преди 2 години

Петков, не може да търси сметка на прокуратурата. Виж, прокуратурата на Петков може. Това е факт. Останалото е за непораснали деца.

450

Анонимен

преди 2 години

Тея ся ще си менкат обвинения. Прокуратурата,дето трябва да събира доказателства, ще ги иска от премиера, вместо да почне да работи. Премиера хвърля думи в празно пространство. Главпрокурора няма да работи срещу своите хора и ще обяснява,че няма доказателства, и че всичко е наред.

449

Анонимен

преди 2 години

Аз питам какво е направил киро за овладяване и компенсиране на увеличението на цените! Да погледне пенсията и заплатата на българина и цената на бензина и дизела. Да погледне какво става с цените в магазина. В момента прокуратурата въобще не ме интересува. Ще ме заинтересува, когато спра да се притеснявам как ще си плащам сметките, разбра ли неуважаеми ценителю на Чехов?

448

честита промяна !!!

преди 2 години

днес от медиите - "С над 2000 са се увеличили безработните само за седмица...."

447

На война

преди 2 години

Ако Гешев падне - автоматично героите на прехода отиват в затвора. ДПС и Пеевски ще са разследвани веднага от новия, ГЕРБ и кражбите ще са разследвани от прокуратурата.Ако Гешев падне...... Страшно става.За това всички *** и медии платени са активизирани да запазят Гешев и статуквото.Никога осъден политик. Никога наказан за корупция да няма. Гешев да остане иначе лошо.

446

Русенец

преди 2 години

Ех боже, тези в Харвард явно не са чували нищо за разделение на властите. Там някакъв Монтескьо го измислил. И уж бил ценностна система на Европейския съюз. Но явно за възпитаниците на Харвард това попада в графата исторически дисциплини. А и защо да не попита, като лично премиерът каза, че е поканен и приема поканата, да не си помислите, че е призован. А и какво ще стане, ако бъде призован и не се яви в прокуратурата. Нали видехме, ще има размахан юмрук пред презинедството. И *** навън.

445

кОЙ раздава порциите

преди 2 години

Гешев е извора на Корупция в България.Назначен от Пеевски спуснат на корумпирания ВСС и избран без конкуренция.Пазител на Доган, Шишо, Бойко и на всеки който плаща..Поробител на България и слуга на Ахмед.Радвайте му се мишки.

444

Анонимен

преди 2 години

Ако просто киро има доказателства срещу 20 персони, защо не ги предостави на прокуратурата? Или поне да ги изнесе пред обществото? Медиите били писали за къщи и чекмеджета. Те медиите писаха за една бърза кражба на няколко милиарда. Кога ще ги разследва прокуратурата? Лъже киро лъже! Голям измамник и лъжец се оказа това нищожество!

443

МИ5

преди 2 години

Всеки може да пита. НО НЕ МОЖЕ ЕДИН МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛ ДА ГОВОРИ АНГРО БЕЗ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА! ПЛЯМПАНЕТО Е ЕДНО, ДОКАЗАТЕЛСТВА ДАЙ, ЗАТОВА ТЕ ВИКАТ В ПРОКУРАТУРАТА!!! САМО С ЛАФОВЕ НЕ СТАВА! ТО Е НЯКАКЪВ ЛИТЕРАТУРЕН КРЪЖОК А ЛА РАШКОВ.

442

Анонимен

преди 2 години

Герберастията е в паника, лапачката постепенно секва. Да благодарим на загубения каскет, че от глупост осветява мафиотите. милиционерът си е милиционер

441

Бррр

преди 2 години

Да мислиш с джоба си НЕ е достойнство, а ПОТРЕС! ОСОБЕНО ЗА НАС.

440

Цъ

преди 2 години

КИРО ДАЖЕ НЕ ЗНАЕ, ЧЕ МАТА ХАРИ Е ЖЕНА. ВЪПРОСЪТ МУ БЕШЕ: " КОЙ Е МАТА ХАРИ?" В МЪЖКИ РОД!!!!

439

Анонимен

преди 2 години

Каскетът е в предсмъртна агония. Той остана единствен крепител на мафията /ГЕРБДПСБСП/. Скоро ще търка наровете за безбройните си престъпления и усеща, как примката се затяга около шията му. Няма връщане назад, народът ще победи мафията.

438

Анонимен

преди 2 години

Наистина др Петков се държи като цар! Съдебната власт у нас е независима по конституция и се държи като такава, независимо дали ни харесва това! А Петков щял да пита! Тя, прокуратурата, за това е създадена, да разпитва! Всякакви се упражняват на наш гръб да "управляват"!

437

Анонимен

преди 2 години

Не дай боже някой да напише някоя глупост или клевета за теб в някой вестник- просто Киро веднага го праща в прокуратурата! Реформата на Киро ще е да направи в прокуратурата отдел по печата и да почнат да дебнат какво излиза и за кой.

436

Анонимен

преди 2 години

По неадекватен премиер не сме имали! Това престъпно управление и милиардите окрадени кредити ще загробят България за десетки години напред!

435

Анонимен

преди 2 години

КС излиза със становище, че Гешев е опасен и болен шизофреник и трябва да бъде арестуван заедно с обкръжението му. А да видя къде ще се скриете сега