163

ВАМ

преди 2 години

то газта е във вашия двор. Само трябва да отвориш крана. Ама БАТИ не дава??????

162

Анонимен

преди 2 години

Русофилите нещо ги боцна в сърчицата, скочиха дружно да плюят жената. Като че ли тя е виновна за "пее раските" номера с газа, не руснаците.

161

Анонимен

преди 2 години

След някоя друга година за газ от Русия трябва да питаме китайците

160

А тръбите, тръбите

преди 2 години

Кога трябва да ги подарим на байдънови?

159

Анонимен

преди 2 години

Относно газта която се носи от т.н. L.N.G. танкери. Един такъв танкер стига да захрани с газ град с население 50000 за една година. . Колко танкера са необходими аритметиката е проста. Неприятния момент е че за да се втечни газа да се пренесе с танкера а после от течно да се преобразува пак в състояние на газ са необходими разходи които не допринасят за кокурентноста му. Когато политиката се намеси в икономиката стигаме до ситуацията на която сме свидетели в момента

158

Хахахахах

преди 2 години

Хахахахахха. Тази *** някой брига ли я за нещо? Дори дядото зад океана е по-обаятелен.

157

госпожа ЛАЙНЕН

преди 2 години

До само питам: скоро ще ти разпореди чрез европейска директива и ако не я спазваш следват глоби!

156

Евроскептик

преди 2 години

Никога не съм вярвал в този ЕС и ето че съм бил прав ! Тази скоро ще Ви продаде и личните данни , защото е назначена за слугиня ,а за тази сладка службичка е готова да носи втечнена газ и в кофи ако и кажат - Ще видите вие " кон боб яде ли .." !

155

Анонимен

преди 2 години

Тази мумифицирана бабишкера направо пращи от акъл! Чудя се, къде ги намират такива? Явно ги избират с конкурс за ***. Работата на тази уфца е да ги намери тези доставчици, а не да ръси простотии. Интересно е какво очаква този дърт *** - всички да ахнат пред интелекта и спосабността и да анализира факти и да прави констатации, които знаят дори децата?

154

Анонимен

преди 2 години

Норвегия взима на концесия завода Татра за камиони срещу петрол

153

Анонимен

преди 2 години

През 1990г. Вацлав Хавел постави условие на Москва до 24 часа не пуснели гориво прекъсва договора. Така Чехия си осигури Петрич от Норвегия

152

как къде

преди 2 години

До само питам: Не знаеш ли? В Ямал! Всичката газ която продават американците преди това е добита в Русия и след като се качи на американските танкери става американска и се демократизира там докато пътува за азия!

151

Анонимен

преди 2 години

Грешката на руснака е , че живее с мисъл от времето когато бе СССР и си кръсти държавата Балшая и Магучая. По времето на Мао китайците натириха през границата със СССР около 100 000 безработни с лопати, мотики, кирки на рамо. Съгласно конвенцията за свободен труд , но Брежнев ги изгори на самата граница. Сега 45години от тогава, Китай без оръжие управлява Сибир.

150

само питам

преди 2 години

До Някой ще ми...: А къде се пълнян тези танкери?

149

Някой ще ми...

преди 2 години

...припомни ли какво бяха реакциите на тази дама, когато танкерите на "сигурните" доставчици, САЩ, просто се изпариха ВСИЧКИТЕ в посока Азия?

148

Анонимен

преди 2 години

Истината е ясна от години. Русия е длъжна да дава първо на Китай и ако има излишък да е доставчик на ЕС. Това се каза преди години от експертите на САЩ , ЕС. Но руснак от дума неразбира. Сега Син Пин нареди на Путин да пусне новата тръба за Китай и стана. Иска или не иска. Путин е длъжен да усугори газ с преоритет за Китай.

147

госпожо ЛАЙНЕН

преди 2 години

На 22.02.2022 г. ще изчезнат всичките ви проблеми, защото ще се пренесете в един по добър свят!

146

Анонимен

преди 2 години

На тая бабичка нямамли кой да и избуе един шамар да и фръкне ченето

145

Анонимен

преди 2 години

След спирането на атомните и въглищните централи на Германия ще и трябва газ, още много газ- като "междинен" енергиен източник за газотурбинни електроцентрали. Сименс правят най- добрите газови турбини на комбиниран цикъл с кпд 60% и отгоре.

144

хх

преди 2 години

ЕС си направи харакири криза след криза , за да могат шепа тарикати от ЕС да станат милиардери !!!