205

Ямболски имбацил

преди 2 години

Изтриха ми коментара за моята жена-Д-р.Имбацилова!

204

Анонимен

преди 2 години

Все едно гледам Трнасформъс.Чакам да се появи Мегатрон и да избави планетата.

203

Киро

преди 2 години

Мдааа, все още на челни места в света!По смъртност, песимизъм, здравна и пенсионни системи, обезлюдяване и изчезване с темпове невиждани дори при народи с войни и природни бедствия... А сега и по антиваксъри и ваксинация!Действително няма такъв народ!:-)Ще последва съдбата на птицата Додо!

202

Др Бацилова???

преди 2 години

Кой е тоя МЕНДИЛ???

201

Анонимен

преди 2 години

Явно и мърдат некви бацили в мозъка и на тая.едни кажат, че омикрон заобикаля ваксини те, други че протича леко. Еб а ти и пародията на медийна дезинформация.

200

Анонимен

преди 2 години

След ваксиниране карах делтата в средата на декември. Два дена хрема, лека отпадналост, но като цяло на крак. С короната съм приключил.

199

Анонимен

преди 2 години

Института Джонс Хопкинс (1 от топ 5 медицински школи в света)- Сертификатите и локдауните са намалили общата смъртност от КОВИД с 0.2%, поради което следва да бъдат премахнати като противоепидемична мярка срещу КОВИД. На пpocт Български - мерките са безполезни. От същото изследване става ясно, че ваксините за всички щамове са намалили смъртността с 10% не с рекламираните над 90%. Ай честито на печелившите. Кога ще публикувате информацията за да се изясни, че вече 2г ни правят на маймуни?

198

ъъъ

преди 2 години

Всички са предпазени от тежко прекарване на Омикрон. Ваксинираните не му обръщат внимание, неваксинираните от време на време го засичат - по простата причина, че заради сертификата, и при най-леко неразположение, тичат на тест.

197

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че лекарите са най-големите ТАРИКАТИ в днешно време!!

196

Анонимен

преди 2 години

Бяхме информирани в медиите, че "Омикрон се разпространява по-бързо от предишния щам, но се изкарва много по-леко". Вие казвате "тежко боледуване" Противоречите си!

195

земеделец

преди 2 години

Плеви ковид плеви!

194

Що за заглавие

преди 2 години

В статията докторката никъде не се ангажира с твърда позиция. Пише само това: "Очакванията са ваксинираните, особено тези с бустерните дози, да не боледуват тежко и да бъдат предпазени от смърт и тежки усложнения", подчерта епидемиологът. От къде и идват тия очаквания не знам, но си е вързала гащите, че може и да бърка.

193

555

преди 2 години

Млада симпатична докторке. Известно ли ви е , че ковид 19 в нито една лаборатория по света не е изолиран(изчистен), въпреки добрата награда от 2 милиона долара. Правителството на Ирландия бе принудено под натиска на съдебен иск (позовавайки се на правото на информация) да признае , че тъй като не е изолиран К19 , не може да се каже ,че вируса съществува. Според вас трябва ли да се ваксинират хората срещу нещо имагинерно.Има и нещо по силно от науката - логиката.

192

Анонимен

преди 2 години

Доктор Бацилова?

191

Анонимен

преди 2 години

Пръжките, сланината и ракията са цер "божествен"! Нито ваксина, нито акъл помагат пред техните лечебни свойства!:))))))))

190

Коко

преди 2 години

Тази е ***.

189

555

преди 2 години

Бъдете отговорни-ваксинирайте се с ваксини за които никой не носи отговорност.

188

Demonaz

преди 2 години

До Ямболски имбацилСотир от соторикон и хеллхаммер. Иначе хубава жена,но се е продала на фарма комунистите.

187

Анонимен

преди 2 години

Докторке, имам такава ваксина. Елате веднага да Ви я сложа!!!!

186

Анонимен

преди 2 години

Ох на тази бих и сложил много бустери!!!!! Мое лично производство. Къде сте, докторке, да Ви ваксинирам!!!!