111

Анонимен

преди 2 години

Аз пък чакам с нетърпение да се напълни с украинки.

110

проф.Витанов

преди 2 години

ВИРУСЪТ на глупостта върлува в Украйна....Пикът на вълната все още не е достигнат!!!

109

Пешо Питанката

преди 2 години

Интересно тази дъска дали има ЗАГЛУШИТЕЛ...?

108

наблюдател от ООН

преди 2 години

Този украински солдат показва на бабето как да стреля с тая дъска на автоматична...ха-ха

107

Бандеровско...

преди 2 години

МАЛОУМИЕ !!!

106

дърводелец

преди 2 години

Гледам дъската дето я пробутват за АК-47 и си мисля за цехчето дето ги е изработвало и кой се е облажил от тия дъски...Представяте ли си "Слънцепек" срещу тая дъсчица...Или Т-90 срещу бабе въоружено с тази бутафория????УНИКАЛНО...

105

КЪЦИ

преди 2 години

ЖЕРТВИТЕ НЕКА БЪДАТ ХИЛЯДИ НО НЕ СЛАВЯНИ А АНГЛОСАКСИ,

104

ха-ха-хи

преди 2 години

Снимката е показателна!!! Бабето как уплашено гледа УРКАТА който и подава дъска вместо истински АК-47...остава и само да вика с цяло гърло...ПАПА...КЪЪЪРььь... и рашките да побегнат по бели ***...ХАХА-хи...СМЕШКИ и ХУМОРЕСКИ от от Уркия...

103

Dik

преди 2 години

До Nik - Абе ТИ нали ИМАШ икономика - Остави я Русия , тя ще се оправи някак си ! Дай да видим ти можеш ли и как ще си плащаш тока и храната , че ти си още далеееч от Швейцария на Балканите !

102

Анонимен

преди 2 години

Ако има луди да ги приемат - не милиони, ами направо всичките ще дойдат. Тъй че - Ай, мерси. Да дават половината Крайнина на Русия и да си живеят в другата половина. Не ги искаме тука.

101

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Американците ли казват това? Същите,които напълниха Европа с евреи от Сирия,Афганистан,Ирак,Либия,Мароко,Алжир,Египет...?Да,американците копнеят да вкарат и украинските евреи в Европа,но няма как да се случи ,защото нито Русия има намерение да напада Украина,нито проектът Еврейски Съюз е вече валиден. Никой не вярва вече на нищо американско!

100

Енисей

преди 2 години

Никакво нападение няма да има. Някой плаща сериозни пари за пропа ганда и изостряне на обстановката. Пари взима и тоя сайт включително, за да бръщолеви по-цял ден едни и същи измислици.

99

Nik

преди 2 години

На фашизираното руско ръководство не са му ясни вероятните жертви от обикновени руски хора,добре е че руския народ не е фашитизиран като Германския преди 80г.и че руснаците са доста приметивни и Русия няма икономика която може да издържи дълго военни действия инъче жертвите ще са хиляди и виновен ще е Путин той ще загуби войната и ще го свалят

98

Анонимен

преди 2 години

А бе, нападнаха ли вече руснаците? Или още не?

97

Анонимен

преди 2 години

Горбачов 100 пъти им каза че няма никаква уговорка между САЩ и Русия за ограничаване приема в НАТО, но руската пропаганда и русофилските и рупори у нас си продължават с фейковите твърдения. То ако имаше такава уговорка щеше да има голямо пищене от страна на Русия срещу приема на балтийските държави в НАТО.

96

Анонимен

преди 2 години

129-украйнците да идват ама съм приготвил ЛОПАТАТА да ги посрещна. избрал съм по здрава от КРАТУНИТЕ им.

95

Анонимен

преди 2 години

Бежанците са добре дошли, и 2 милиона украинци няма да са ни много с този отрицателен прираст и старо население! И да има и да няма война украинците да идват!

94

Анонимен

преди 2 години

до 124 ЧУДЯ СЕ ЩО ИМ СА? - БЕЗПОЛЕЗНО ЖЕЛЯЗО. КАТО НАВРЕМЕТО ХИТЛЕР ВКАРА ВЪВ РУСИЯ ХИЛЯДИ ТАНКОВЕ И ОСТАНАХА СИ ТАМ ЗА СКРАБ.

93

Анонимен

преди 2 години

По договора от 1994 г Будапеща няма никаква клауза, че Украйна няма да влезе в НАТО, тъкмо обратното договора гарантира суверенитета на Украйна, всяка суверенна страна сама избира пътя си, а сега го погазиха собственият си подпис руснаците! Това е невиждано престъпление, никой не го е правил освен Ссср и нацистка Германия спрямо Полша 1939 г! Позор за Путин и Русия

92

Анонимен

преди 2 години

123-АМА ТОЙ И ВЪВ ЛИБИЯ И ИРАК ЛИ БИЛ ТОЯ ПУТИН ПО ТОВА ВРЕМЕ.