87

КРАДЛИВ БЮДЖЕТ..

преди 2 години

Измислен от крадливия ОФ-РАДЕВ -.. БСП.. ДБ.. ПП. ИТН..ДС/БКП........ Откраднаха парите на хората, чрез непрекъснатото повишаване на цените на всичко....

86

пиар

преди 2 години

И аз искам днес да ме повозят до Кирково на разходка,но никой не иска безплатно.

85

?!!!

преди 2 години

Значи,въпреки"успешното" управление,байко не е оставил никакви пари,та тия са принудени да взимат кредити,за да спасят положението?!

84

?!?

преди 2 години

Относно бюджета раздаване на пари на кредит, взет от бедния български народ. За да каже тоя, че инвестира. Не Не инвестира прави популиски разходи да запазят властта си. Това води до катастрофа, която този ясно вижда, но няма да признае. Относно списъка направиха го обсолютно незаконно за да въпрепятстват икономическата активност на определени хора, който и тогава и сега им се явяват опозиция. Новия конституционен съдия Стойнов е в основата на това абсолютно незаконно действие.

83

Анонимен

преди 2 години

До Много "алкански поток си е един от големите успехи на Борисов, за да не изпаднат от газовата карта! И това беше направено със Саудитски инвеститор, като тръбата се изплаща с пренос, и си остава българска собственост! Руснаците никога няма да му го простят, съответно и тъй наречените "русофили"/ продажници/!" Факт. Руснаците искаха да имат собственост върху тръбите на ЮП на българска територия! Борисов държеше тръбите на БП да са си наши. Това му е едно от най-добрите решения ИЗОБЩО!

82

песен

преди 2 години

И това ще стане и това ще стане,някогааа но не сегаааа....

81

Малко

преди 2 години

Да де,ама за нас няма никаква отбивка,никакъв достъп до този газ.Нещо тъповато звучи такава "инвестиция"Няма логика.

80

izh

преди 2 години

Abe тоя има ли резервиран билет за Русия? Щото народа, татковците и дядовците на тия, като обраха ценното държавно имущество през 1996г. , създадоха 300 медии и му обясниха че Иван Костов е виновен май хвана дикиш. Сега когато се борят и за останалите 30% пак ли ще им ги хариже? Само в "братската"съветска страна народната любов няма да може да го застигне - пък и там има офиси на световните банки и козметичните операции са по евтини

79

Анонимен

преди 2 години

И как вървеше при буц,че не ми е ясно.Неграмотния бай Тош през 1984 г пусна най-тежкия участък на магистрала Хемус,построен за няколко години.Скоро ще честваме 30 години!От тогава-далавери и лошо строителство на парче.Дадохме 3 млрд за газопровод на Путин до сърбия и още толкова за фърчила на хартия,такса спокойствие,само да ни остават да си крадем на воля,но пак не ни се получи.Най-ниски доходи,последни по медийна свобода и.т.н..

78

Фют

преди 2 години

Инвестиция е нова дума заместваща не популярната вече " усвояваме " .Като инвестират 14млрд. кредит на наш гръб в техни фирми и всичко ли съ опрай.

77

Анонимен

преди 2 години

До Предстои Поразията "Надеждата ми е в ИТН." Хахахаха. Славчо е мутра, та мутра. И в поведението, и в мисленето, и във външния вид, и в знанията. Славчо беше ОСНОВНА фигура в преврата на Радев: той НАРОЧНО не състави правителство, за да предаде властта в ръцете на Радев, което беше и целта. Там започнаха ЧИСТКИТЕ и голямата подготовка за поемането на дръжавата от ДС: назначиха сума ти от два типа хора: военни/ченгета и юристи, защото диктаторите първо превземат законовите механизми.

76

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ КОГАТО ВСИЧКО ОТ СОЦИАЛИЗМА ИЗМРЕ.

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 "Абе вие всички ли бяхте слепи 12 години, та величаете Бойко? Реално само за 2 години се стоеше, другите 10 се крадеше" При Борисов никога не е спирало да се строи, но това не е най-важното. Най-важното е, че Борисов гледаше държавата да върви. Може да не управляваше по най-добрия начин, но фундаментално действията му бяха в полза на българите. Нещо, което при новите не е така и скоро ще го разберте и тези, които още не сте го разбрали.

74

До 85

преди 2 години

Сега искате за 2 месеца всичко да ток.Чакайте да ги видим известно време, ако не стават шут и за тях - - - - там е проблемът, че няма за къде да ги чакаме. Вече от почти година са на власт и не правят нищо освен да лъжат и да въртят далавери. Няма за какво да губим време, което България няма. Ако хората не могат още сега да прогледнат, че тия за нищо не стават, след 1-2 години може и да е твърде късно.

73

Анонимен

преди 2 години

До ИзпъкналЯ,някой се припозна.Кога е термина?!

72

Буда

преди 2 години

До ЛекарДокторче,моли се да не изгубиш зрение.Дали си с вдлъбнати или изпъкнали очи,няма значение.Оня отгоре гледа и понякога наказва.

71

Предстои Поразията

преди 2 години

Няколко пъти в медиите се завъртя теорията, че ако влезем в евросаюза и приемем еврото, мутрите немогат да си изперат парите, за тях е лошо и те не искат и спират процеса за присъединяване. Такива като Божков, Баневи, Бобокови, Пеевски и др. Всички специалисти казват, че бюджета е рисков и може да не влезем в Еврото заради дефизита! Почти е сигурно, че мутрите направиха преврат на ГЕРБ! Е питам аз, няма ли кой да спре идuoтитe в парламента? Надеждата ми е в ИТН. Имам чувството, че мислят трезво!

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 'Краставици в България - 7 лв/ кг., а в Германия 2.70 лв./кг.( 1.35 евро)." Интересно, вчера купувах краставици в Нето. Цената беше евро и деветнайсет цента за ЕДНА краставица. Това прави около 2.35 за бройка. И това са от по-евтините краставици. Биото са около два-три пъти по-скъпи.

69

Анонимен

преди 2 години

Забелязвате ли как тия мушмороци не изпълняват нито едно предизборно обещание. Щяха да правят невероятна ваксинационма кампания, ама не направиха (то и по-добре). Щяха да борят корупция и да постигнат нулева такава (ама то май корупцията се удвои). Щяха да спират некви течове и там 8 милиарда, дето се крадяли, та нямало да трябват заеми. Тия не само, че не спряха никакви течове, ами даже крадат още повече.

68

Изпъкнал

преди 2 години

По-добре изпъкнали очи,отколкото преизпъкнало шкембе-в 22 месец.