142

Чудя се

преди 2 години

Чета коментарите и се чудя - как може да искате от хора наследили преди 2-3 месеца блато, да го превърнат за кратко време в едно от Рилските езера! Нека бъдем обективни и разумни. Към момента е необходим кредит на доверие, а после твърди граждански позиции в защита на интересите на обществото!

141

анонимем

преди 2 години

Къде са ти инвестиции те, Пардом забравих , че вие не правите разлика между инвенстиция и разход,

140

ОСТАВКА!

преди 2 години

Прав е. Хем не прави социални разходи, хем 30% инфлация. Бонусът само на самия Спецов е 750 000 лева. Цинизъм!

139

мими

преди 2 години

До АнонименНо цените при боко не бяха такива,

138

анонимем

преди 2 години

Като демографията е лош да даде пример като направи деца.

137

Анонимен

преди 2 години

Големите парични маси, могат да си останат само едни парични маси. Това сме го гледали, как всичко изчезва в един момент.

136

Анонимен

преди 2 години

Добро утро крепостни селяни. Спите ли, или гледате сеира на новите освободители.

135

Сър Уилямс

преди 2 години

Гледах го снощи в Панорама, езикът на тялото му подсказваше, че знае, че говори врели некипели. Постоянно се оглеждаше като уплашен плъх, и ръцете му трепереха ... Трябва да вземе някой урок от старите изпечени лъжци като Корни или Кутев, които майка си ще излъжат и няма да трепнат ...

134

Анонимен

преди 2 години

ИТН =ГЕРБ

133

Анонимен

преди 2 години

'' Плюс лоша демографска политика '' ........................ демографската политика е лоша, защото никой не иска да живее или създава деца в държава с нисък стандарт, което от своя страна води до бедна държава и така кръга се затваря. Защо всички жълти, черни и пембени искат да ходят на Запад ? Ами защото там стандарта е висок и има социална защита ... така, че другари от Герб ... 'филията с мас' е доказано вредна за една нация ... трябва хубаво хранене и по 3 пъти на ден

132

Анонимен

преди 2 години

Инфлационният процес е резултат на икономическият просперитет на една държава. Колонийте нямат право на развитие, а осигуряват законно робство на модерно развитите страни.

131

ЗУТ ЗУЕС

преди 2 години

В новият ЗУТ и поправки ЗУЕС, трябва да промените текст всеки платец към ВИК, ЕНЕРГИИ, ПАРНО да има право да иска проверка и обяснение за сградна, ВИК разходи общ водомер, ЕЛ. ТАБЛА. НЕ може да се дават ПРАВА само на домоуправители, в повечето случаи домоуправителите са ЗАИНТЕРЕСОВАНИ от усвояване води, байпаси, врътки с ел табла, сградни. РЕШАВАТ ЕДНОЛИЧНО БЕЗ РЕШЕНИЕ НА ОС, ИЗБИРАТ СЕ ЕДНОЛИЧНО с 2-3ма "хитреци" като тях.Всеки ПЛАТЕЦ ТРЯБВА ДА ИМА ПРАВО ДА ПОЛУЧИ ОБЯСНЕНИЕ ОТ МОНОПОЛИСТИТЕ.

130

Питанката

преди 2 години

А раздутите бюджетни дефицити не вдигат инфлацията? Популизъм! Плюс лоша демографска политика - децата да плащат нашите дългове.

129

ВИК БЕЗУМИЕ

преди 2 години

АКЦИЗИТЕ върху накой стоки са в пъти по-високи от ЕС, така пълните хазна. Ако правите нов ЗУТ ВИК услугите ги задължете да покриват разликите в общи водомери И ДА ЗАДЪЛЖАВАТ ВОДОМЕРИ. Да важат само частните водомери, така ще имат интерес да инвестират в намаляване на загуби. Сега в 5 егажни сгради масово надписват по 60 кубика месечно И НЯМАТ ИНТЕРЕС да проучват КЪДЕ СА ЗАГУБИТЕ в липса на водомери мазета, тавани, неотчетени, КОТЛИ, на база живущи. ЧЕСТНИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ Е ОЩЕТЕН, ПЕСТЯЩИЯТ ВОДА.

128

От 2 г. инфлация

преди 2 години

Когато се вдига МРЗ, автоматично се вдигат осигуровките на частен бизнес и самоосигуряващи се. Още по-голям абсурд трайно безработни, без доходи да плащат. От 2 г. цената на ток е повишена с 30% ЛЯТОТО от 40 на 65 лв. при една и съща консумация-2000 плащах 20 лв. за ток. в момента мобилни, ВИК-та ИЗБИВАТ ПО 3 кубика ОБЩ ВОДОМЕР-за КАКВО ПЕСТИМ, телевизии и др. автоматично вдигат цените. С 30% поскъпнаха някои хранителни стоки, лекарства. Вашите заплати не трябва да са повече от 2000 лева.

127

Анонимен

преди 2 години

Цинизъм е, че ти си министърът на финансите!

126

Анонимен

преди 2 години

Ами прав е Василев ... социалните разходи са много по-важни от инфлацията, особено в бедна държава като нашата. То за Бойко беше важно от Брюксел да са доволни, пък българите кучета ги яли

125

Анонимен

преди 2 години

Несум ги избирал, но тук съм съгласен . . . . основният проблем е в Столична община.

124

Дим

преди 2 години

Този с всеки път като си отвори устата проличава все повече, че хабер си няма от икономика! Ще е цяло щастие ако се разминем само с невиждани до сега държавни кредити и инфлация преди да бъде изгонен с камъни!Дано не направи по-големи бели,че толкова самонадеян некъдърник може много поразии да направи!!!!

123

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

За да приключа с този финансово-икономически 'екпсперт', ще ви анонсирам моето заключение, че в момента ви управляват ТОТАЛНИ МОШЕНИЦИ пред които Остап Бендер ряпа да яде.