83

Щерю

преди 2 години

Мета загуба...

82

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ТОТАЛНАТА ЦЕНЗУРА НА CONVOY TO OTTAWA И ИЗТРИТИТЕ ГРУПИ , КАКТО И АМЕРИКАНСКИТЕ ВЕРСИИ, КОИТО БЯХА ИЗТРИТИ ОКАЗАХА ВЛИЯНИЕ ЗА ТОЗИ СРИВ.

81

Рв

преди 2 години

Пук...

80

Един там

преди 2 години

Аз това нещо го изтрих през 2011....

79

До Анонимен 94

преди 2 години

Помня ги и ICQ и Skype и Yahoo. Велико време. Връзката беше бавна, спираше често и т..н. Но пък се виждахме по-често на живо и комуникацията и купоните и всичко беше истинско. Сега всичко е ФАЛШ И ЛЪЖА!

78

Това нормално ли е

преди 2 години

Имам 3 изтрити акаунта във фейсбук и няколко блокирани в които не мога да влизам като всеки път като причина ми казват че съм нарушил условията за ползване но не посочват кое условие точно. Сега последния ми акаунт пак е блокиран и ми искат телефонен номер и нова снимка. Оставих го и него и ползвам друг акаунт регистриран през друго ИП в чужбина. Засега още не са го блокирали. Всички акаунти които съм регистрирал през ИП в България са блокирани.

77

До 93

преди 2 години

Глупости. Има хиляди места където да се излага човек. Ако трябва не мегдана ще излязат, но пак ще си покажат манджите, джуките и каквото там. Те бездруго отдавна се изселиха от фейсбук тея и са по други мрежи.

76

Анонимен

преди 2 години

Така е в този бизнес. Някой помни ли мирка, ай си кю, яхуу, мсн, скайп? В момента в който се самозабравиш, отиваш на бунището.

75

мика

преди 2 години

След тази новина сума фейсбук звезди живеещи единствено онлайн ще си разпорят вените.Много майки живеещи за да си показват "красивите" отрочета всекидневно със по 100 снимки ще се хрърлят от панелките. Онзи извънземния Зукербърг ще мине на статус необвързан до края на годината, защото жена му ще го обвини в домашен тормоз.Най-вероятно безработицата ще намалее драстично в секторите където не трябва образование, а без фейс много правителства ще трябва да инвестират повече пари в следене на хората.

74

Анонимен

преди 2 години

ДА. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ПЕЧЕЛИ ТРЪМП.

73

До89

преди 2 години

На кой му пука за библиотеки, като хората прекарват сто пъти повече време в тик ток? Където е трафикът, там са приходите от реклама.

72

До 85

преди 2 години

Беше тя, сега и те са тръгнали яко по нанадолнището и е въпрос на време да се появи по адекватна търсачка, а ютуба умря след появата на тик ток. И там губят много напоследък.

71

ПХ

преди 2 години

Всяка независима социално медийна структура която се "заиграе" с политика, рано или късно го отнася!!! Защото - Не може да носиш две дини под една мишница, както и да служиш на двама господари едновремено!

70

хммм

преди 2 години

Нормално е за всички които се взимат за над обществото. Не може типично по западно да парадираш за сигурност а да продаваш такава. Просто хората не са така ***. Техните номера с потвърждаване на телефонни номера, реални снимки, местоположение и допълнителни имеили уж за сигурност си противоречат с политиката им на конфиденциалност. И още че машините им за отсяване на реални хора определено са интелигентни, но дори такива са лесни за прецакване ако поне малко разбираш как работят.

69

До 83

преди 2 години

Много си зле бе. Инвеститорите са купували акции със съвсем истински пари, които са загубили. Сред тези инвеститори най-вероятно е и пенсонния ти фонд, тоест лично ти си загубил пари.

68

7

преди 2 години

Е, какво толкова, идва криза, и цените взеха да се наместват. Този спад отразява колко е бил надут балона на Фейсбук. Идва ред на и на останалите балони.

67

Нема да умре

преди 2 години

Фейсбуко - като едно творение на ЦРУ, нема как да умре! Далаверата е че всички доброволно си снасят информацията за без пари! Сегашната акция е за икономии.

66

Айде,джар!

преди 2 години

Да мре фейсбоклука!Няма да ни липсва много.

65

Родените от слуве

преди 2 години

Родените със слухове милярди, от слухове и изчезват! Видите ли "Според вътрешен източник, пожелал анонимност" - работата мирише на американска борса, А борсата е един вид хазарт за сметката на будалите даващи истинските пари!

64

тракториста Гошо

преди 2 години

Председателят на нашето ТКЗС в Горно Чапрашилово, таман мислеше дали да не се листваме на НюЙоркската стокова борса. Ама като гледа кво става с Метата взе да дава заден. ВИе кво ши кажете?