19

Не е никак шега

преди 2 години

За нас беше голям шок...навремето, когато сестра ми не можеше да имаме дете, след три аборта, се обърнаха към един Ходжа в едно село до Гоце Делчев, той им взе солидна сума, но им каза, че имат направена магия и като им каза, че това всичко баба ни..им го прави..щях да умра, а сестра ми се беше омъжила за мюсюлманин, но баба ни беше най-против, скачаше като котка.....уби три неродени деца с помощта на дявола!

18

Маг Бохий

преди 2 години

Навремето в Средновековна България е имало клан на старите вещици във всяко село. Горели са ги, заточавали....ама някои са оцелявали и са предавали мръсотиите си на следващото поколение, та сега е пълно с дърти....

17

Demonaz

преди 2 години

Правенето на черна магия е залегнало в наща родина. Нямате си напредстава за какъв ужас става дума. Всичко,които правят да знаят,че ще горят в пещите. Особено правени от роднини пфф.

16

Анонимен

преди 2 години

Моята закостеняла дърта баба от правене на черни магии....побърка цялата фамилия, половината в катастрофи умряха, някои си сложиха край на живот, и убиец имаме....не знам аз как съм жив! Баба си е добре, на нея не се връща, а удря най-милото....сигурно и тая поискала любовна магия за любовника й, ама й се върнала в акъла и я психясала, та сама да си унищожи най-милото.

15

Anonymus

преди 2 години

Как така на всичките подсъдими им става лошо, припадат, колабират в съда. Сега тая, преди няколко месеца оня с милионите от магистралата, преди това други. Да не би въздуха да е разреден и да не могат да дишат в тая съдебна зала.. аман от адвокатски номерца.. За това сме държава на проверките, а не на резултатите.

14

Христо

преди 2 години

Майката е силно казано за това същество.

13

Анонимен

преди 2 години

чувам глосове,тиквун тулупев патладжанов ми говори,щтял да се беси защото нямал пари за физичиско си оцеляване

12

Анонимен

преди 2 години

Браво на жената! За к'во са ви тия деца, аз като нямам, си ми е много хубаво! Цял живот всичко за мен....

11

Анонимен

преди 2 години

Никой не казва че трябва да лежи в психиатрия. Но е болна и ако бяхме нормална държава нямаше психиатри да лъжат,че ненормален човек е нормален защото иначе ще я сложат в психиатрия.Би трябвало да се каже каква е болестта и след това да лежи в затвора. А не да се лъже очевадно. Тя е болна и спор няма и трябва ако трябва до живот да лежи. Ако я признаят за болна като излезне(защото в България убийците излизат след определено време ) ще е под наблюдение.А така като излезне пак може да убие

10

Анонимен

преди 2 години

Горката жена!Колко ли е търпяла за да изпуши бушоните и направи това?Никой нормален не би го направил.

9

Много тъжно

преди 2 години

Тази няма как да е нормална. Но не може и да седи в психиатрия до живот, за това я изкарват "вменяема" за да няма риск да се върне в обществото. Върне ли се може да нападне някое дете на улицата и да потрети касапницата

8

Анонимен

преди 2 години

До RoНе е съвсем така. Историята на серийните убийци,които са доказани от психиатри с психически проблеми не са си признавали! Примери много. Някои от тях са успявали да избягат и от затвора и до последно са твърдели,че са невинни,докато видят,че няма накъде

7

.

преди 2 години

пълен ужас

6

Анонимен

преди 2 години

Ами ако е била тормозена от мъжа си и баща му може наистина да е изперкала. Защо не се занимаят и с тези обвинения и някой непредубеден психиатър да я изследва.Това че е психически болна не е прави невинна. Както доказаният психопат Тед Бънди го осъдиха на смърт въпреки че е психопат,така и тази трябва да я накажат, но според мен тя е болна. Нормален човек не може просто така да убие децата си.

5

Анонимен

преди 2 години

Тази ако знае какво я чака в отвъдното бедна и е фантазията да си го представи. Тук на земята никой съд неможе да я осъди така както Божият съд ще я осъди. Да убиеш невръстни невинни дечица без да и мигне окото и без капка жал на това човек ли му казват. Аз животно немога да убия камо ли дете. Какво сърце има това из.чадие как спи как яде. Защо още е жива. С какво е полезна за себе си и за обществото. Това ли беше единственият изход. Да уби децата си щото мрази мъжа си.Защо не се е самоубила.

4

SOS

преди 2 години

За такива случаи трябва да има смъртно наказание. Крайно време да се възстанови тази най-строга мярка. Да не храним повече в затворите тези жестоки престъпници.

3

Анонимен

преди 2 години

В тази жена няма нищо човешко,щом е посегнала на собствените си деца.Да лежи до живот,то че акъл няма да и дойде е ясно,но да страда така,както невинните създания на които е посегнала.

2

Ro

преди 2 години

Tия глупости с гласовете ги приказват всички, които искат да се измъкнат от затвора (то в псих. клиника не е много по-добре), защото някъде си са чули, че така правят лудите, та айде. Съвсем съзнателно лъже и маже, това е просто зло същество и нищо повече. Такива има много. Истински невменяемите директно ще си кажат какво са направили, няма да има овъртане, няма да има съжаление, припадания, циркове. Тия сценки имат само обратен ефект.

1

Анонимен

преди 2 години

А когато е убивала децата си не е припаднала.