70

Путин и Си Дзин Пин

преди 2 години

Дядка. Ти кой беше ?!

69

Анонимен

преди 2 години

време е джо байдън да се мни паперса това старче

68

големият залог

преди 2 години

За Китай е сякак изгодно Русия да нападне Украйна. Ако Украйна победи това означава рязко отслабване на Русия и лесно прилапване на Сибир от Китай. Ако пък Русия успее да окупира Украйна, това ще е сигнал за Китай че САЩ не е в състояние да се противопостави на апетита на Поднебесната за Тайван.

67

ЕТО КОЙ

преди 2 години

Зa унищожители нa СССР сa смятaни освен НAТО още и Червен Китaй с виетнaмския си сaтелит нa влaст в Кaмбоджa:ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ,Ислямостaлинисткa Aлбaния,южнокорейскaтa църквa нa МУУН............................

66

КЪЦИ

преди 2 години

БАИ ДРЪНДРЪН СКОРО ЩЕ НАСТЪПИ МОТИКАТА

65

Къде е олимпиадата?

преди 2 години

Краварите не я ли саботират до дупка? Те Китай да не са като нас - без гордост и самоуважение?

64

Анонимен

преди 2 години

До Диагноза е твойто, Те в Лондон могат да лекувт нелечими бойни отрови! Какво знаеш ти! :):) Сигурно и мъртви възкресяват вече! Също на острова вярват в магьосници и божествения произход на кралицата!

63

КСЕНЕКОФОБИЯ

преди 2 години

AНГЛИЯ и СAЩ издaдохa зaповед нa Путин дa стaне отново СТAЛИНИСТ и тя бе преизпълненa с Крим............ислямчервенкомун вождa нa Aлбaния Енвер Ходжa е изрекъл:"русофоб съм зaщото обичaм Стaлин".........МAРКС ужхристото в Aнглия пък зaключил:"покрепям глобaлнaтa AТЕИСТИЧНA държaвa но с рaзрешен ЮДЕИЗъМ в нея"

62

Lina

преди 2 години

бай GUN, нещо и у вас не те харесват, пак се изгуби. Ти да не би да си някъде във времето? " Пътуваш " ли? Защото в настоящото не си!

61

Хитрата сврака

преди 2 години

"За Запада, колкото повече Русия се доближава до Китай, толкова по-малко ефективни стават санкциите."

60

Диагноза

преди 2 години

По последни данни от Лондон е установено че Путин и Си имат Алцхаймер.

59

АРМАГЕДОН

преди 2 години

Не само с Китай но и с дявола да се съюзят крепостните, а и с всички феодални тиран, да се съюзят, мужиците ще са бита карта. Космическа Америка ще прочисти планетата от феодалните остатъци завинаги. Наближава 1000-годишният мир на Земята, описан от Библията.

58

хммм

преди 2 години

Значи Америка може да си бута гагата в близкия изток и Северна Африка безпроблемно но когато друг решава да напада трябва целия свят да му налага санкции. Типичното западно лицемерие. Да говориш за нещо което сам не спазва. Ама сега покрай корона кризата хубаво на правителствата им лъснаха задните частни.

57

Анонимен

преди 2 години

В Белград бяха пообъркали Китайското посолство през 1999 г.

56

Анонимен

преди 2 години

Само да не вземе Китай да помага на Русия в нахлуването, тогава ще види зор ролинг-джо. И като се има предвид че Китай си иска Тайван, а краварника му пречи...

55

Анонимен

преди 2 години

Памперси господа, сменеъе му памперсите....

54

Сега се усетили

преди 2 години

Чак се дедо Джо и дружките му са погледнали картата - и с изнеда са установили че Русия граничи с Китай! :):) Представям си изненадата! :)

53

Пр.р.р

преди 2 години

Памперсът му обаче е китайски.

52

ксесенекофобец

преди 2 години

ЧЕРНA aмерикaнкa членувaлa в зaпaдногермaнскaтa "Фрaкция червенa aрмия" до 1990 при изборa нa Тръмп сподели::"ядосaни сме зaщото мислехме че Буш-млaдши ще е последният Президент нa СAЩ от бялaтa рaсa"................видеодокументирaн фaкт

51

Карварска му работа!

преди 2 години

САЩ е във икономическа война със Китай. Да не забравяме поредицата скандали със китайски доставчици на хардуер. И как си го мислят американците - да накарат китайците д а пропуснат шанса да ги насолят порядъчно чрез руснаците?