47

Новак българин

преди 2 години

Има българска физиономия и лице и манталитет, бе се поддава и не робува на запада и русофил.Той сам си знае затова се радва толкова на българските си фенове!

46

Анонимен

преди 2 години

Либералите са ви подготвили много изненади - свят без държави, семейство, пол... Цифров феодализъм, единна световна олигархия, премахване на ненужното население, замяна на действителната реалност с изкуствена и още много, много, много благинки за вас, които не искате да мислите и да поемете контрола върху своя живот! Но истинското "Голямо зануляване" ще се случи, когато Човешкият син се върне на земята!

45

Анонимен

преди 2 години

Алчноста ще погуби света!

44

шуши му

преди 2 години

Аман от тоя шумадиец... Толкова ли няма други новини, само за лъжите на тоя трябва да съобщават...

43

Анонимен

преди 2 години

Някой да ми обясни защо трябва да си ваксиниран, ако не си болен и не си приносител. При положение че ваксините доказано не предпазват. Израел, където почти всички са ваксинирани имат 70 000 новозаразени на ден. Ние без да сме ваксинирани при сходно население имаме 6 000 новозаразени на ден и пак ни натрапват тия ваксини. Дори румънците с двойно на Израел население са с 30 000 на ден - под половината на израелците, които са ваксинирани. И защо поголовно ни ваксинират, без да са тествани 5 г.

42

Елементарен човек

преди 2 години

След фалшивия сертификат за преболедуване, ще има фалшив и за поставена ваксина..

41

Анонимен

преди 2 години

Джокович си е мошеник и както отиде в Австралия с фалшив сертификат за боледуване така ще отиде и във Франция с фалшив сертификат за ваксинация.

40

АнонимеН

преди 2 години

ЧИЧО МУ: ПРАВО Е МОМЧЕТО ДА СИ ТУРИ ОТ БЛАГОДАТНАТА ВАКСИНА! ТОВА , ЧЕ ДОСЕГА ПЛЮЕХ ПО ВАКСИНАТА БЕШЕ ГРЕШКА ! АКО ПЪК РЕШИ ДА НЕ СИ ТУРИ, ЗНАЧИ Е ГРЕШКА ДА СИ ТУРИ ОТ БЛАГОДАТНАТА ВАКСИНА! АЗ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ НЯМАМ, ЛЪЖЕМ В ПОЛЗА НА СЕМЕЙСТВОТО!

39

Анонимен

преди 2 години

Ще се вакса, защото славата, титлите и кинтите са по-важни за Джокера от прахта, която хвърляше в очите на антиваксърското стадо!

38

Анонимен

преди 2 години

Сега очакваме мнението на баща му, дедо му, тъста и тъщата, те са най-компетентни по въпроса!

37

ЗастъпванеЗатъпяване

преди 2 години

Не виждате ли че ви се подиграват с този Джокович!?

36

Анонимен

преди 2 години

в името на лицемерието и парите Джоко ще си удари един физиологичен разтвор

35

АнонимеН

преди 2 години

ВАКСИНИРАНЕТО МУ ЩЕ Е САМО НА ХАРТИЯ! НО ПОНЕ ЩЕ ПОКАЖЕ НА СВЕТА, ЧЕ Е ПОРЕДНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗАГУБЕН ЯК!

34

Адолфо

преди 2 години

Не финалът в Мелбърн го е мотивирал този балкански ***, а парите от всичките спонсори, които ще изпусне ако не се ваксинира..това ми се струва му е мотивацията

33

АнонимеН

преди 2 години

КОМЕНТАР ОТ КОМУНИСТИТЕ: ТОЙ Е НОМЕР 1 , КОИ СТЕ ВИЕ ДА ГО ОБСЪЖДАТЕ!!! АКО ИСКА ЩА СИ ТУРИ, АКО ИСКА НЕМА ДА СИ ТУРИ! АКО ИСКА ША ЛЪЖЕ, *** И ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВА!! ЗА КАКВИ СЕ ИМАТЕ ДА ГО ОБСЪЖДАТЕ :D

32

До 35

преди 2 години

Ами това му е работата, с това издържа поне още 50 човека. Със сигурност ще си " сложи" ваксина и още 10 бустера, ако трябва пак ще си " сложи"!

31

Емии

преди 2 години

Той отдавна трябваше да си е " сложил" ваксина като много други.

30

АнонимеН

преди 2 години

Кой написа тук , че комуниста НОВАКС ЛЪЖЕ ДЖОКОВИДЧ ще се ваксинара до края на година още веднага след скандала в Австралия! АЗ, Аз и пак Аз! ЗЕЛЕНООКИЯ БЕЗБОЖЕН КОМУНИСТ ВИНАГИ ПАРИТЕ СА МУ БИЛИ ПЪРВА ЦЕЛ, ТОЙ Е СЪЩАТА СТОКА КАТО МЕСИ! ЗА ПАРИ И 10 БУСТЕРА ЩЕ СИ СЛОЖИ!

29

Анонимен

преди 2 години

Разбра колко се изложи и, че в тениса балкански тарикати и *** не търпят. Колкото и да е добър в спорта, толкова е и пpocт балканец, за жалост. Отдавна всички в тези среди говорят, че интелект му липсва, сега вече се подпечата.

28

АнонимеН

преди 2 години

;D ТО БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ ЩЕ КЛЕКНЕ КОМУНИСТА ! ЗА ПАРИ ЩЕ ПРОДАДЕ И МАЙКА СИ! СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ Е ПЪЛНО ПОСМЕШИЩЕ ЗА СВЕТА! ХЕМ ПРЕБОЛЕДУВАЛ ХЕМ ВАКСИНИРАН!