90

Каракочев

преди 2 години

Много са обилни на думи са всички некъдърници, да се обясняват защо не могат да свършат нищо практически. Но пък обещават светло бъдеще, някога и не за нас - за нас са само новите високи цени! Изпpocтя народа, върза им се, като на телефонни измамници и им хвърли портфейла си през терасата!

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107 "Бойко като беше много печен, защо не скъса олигарсите?" Ти май не си следил какво се случваше с олигарсите при Борисов. Нищо, сега комунистите като закрият всички спец съдилища Черепа пак ще дефилира по жълтите павета с три черни джипа. А може и да ги направи бели, за да илюстрира "промяната" на Радев.

88

Анонимен

преди 2 години

Бойко като беше много печен, защо не скъса олигарсите? Всичките са се навързани, като свински черва. Но да си помечтаем, че сега 30% да има за народа, останалото да е за ония, пак е победа

87

Анонимен

преди 2 години

До До 101/103 "Как няма да взимат заеми, кой ни харзулна за тока на свободният пазар ГЕРБ. Кой ще плаща компенсации сега. А колкото до заемите стига ревахте, гърците колко външен дълг имат, ама си живеят по-добре от нас, нали." Ахаааа, затова "изчезват" милиарди, заради "тока". А ние "ревем" сега, но ВИЕ ЩЕ РЕВЕТЕ после. :)

86

Анонимен

преди 2 години

До Цялото управление "Най-бедното и болно население в ЕС, най-високият отрицателен естествен прираст в Европа, най-ниско качественото образование и здравеопазване в ЕС, най-разбитите пътища в целия ЕС" Интересно. Средната възраст на населението се покачва, откакто ГЕРБ ръководят държавата, демографския прираст съм сигурен, че преди ГЕРБ беше най-високия в ЕС, но определено те подкрепям в намека ти, че ГЕРБ вече и децата трябва да ви правят, а пътищата ни преди да дойде ГЕРБ - без коментар.

85

Цялото управление

преди 2 години

на ГЕРБ е било фалш и имитация. Повсевместна корупция, като раков тумор е била обгърнала държавата. Резултатите: Най-бедното и болно население в ЕС, най-високият отрицателен естествен прираст в Европа, най-ниско качественото образование и здравеопазване в ЕС, най-разбитите пътища в целия ЕС. Никога повече ГРОБ! Съдебна реформа, съд и затвор. Дясното в България не заслужава да бъде представлявано от мафиотска, мародерска банда.

84

До 101

преди 2 години

Как няма да взимат заеми, кой ни харзулна за тока на свободният пазар ГЕРБ. Кой ще плаща компенсации сега. А колкото до заемите стига ревахте, гърците колко външен дълг имат, ама си живеят по-добре от нас, нали.

83

Греховете на Тиквата

преди 2 години

от Банкя са много тежки. Някак си, ако беше признал поне част от тях и се беше оттеглил, щеше да събуди милостта на народа, а и на Господ, но да правиш всичко възможно да се върнеш на власт и с цената на това да плаща народа, да взривяваш мини, за да катурнеш сегашната власт е безгранична наглост.

82

Ко, да!

преди 2 години

Ами той Борисов обеща, че ще я направи до края на 2024-та... и щеше да я направи! Сега едни "къдърници" ще я направят 3 пъти по-скъпо, за 3 пъти по дълго време!Видима е Промяната!

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 "Абе вие 12 години си траете, сега за 3, 4 месеца им извадихте душата." Тия за "3/4 месеца" взеха толкова заеми колкото Борисов за 5 години, а по-лошото е, че парите се изпариха. Даже и мастити финансисти казват, че не знаят за какво са изхарчени 4 милиарда лева от 9те милиарда изхачени в края на декември. Тия пари ще ги плащаме ние, тъй че има известни основания да се притесняваме защо се случва това, което се случва.

80

Пародия

преди 2 години

Тировете направиха пътищата ни на *** , а от нас само пари събират , те са реалната смъртна опасност на пътя , а на нас само книжки ни вземат , пълна трагедия , никаква справедливост , без думи съм направо , но още малко ще си поживея и ще завлека някой друг , после на топло , то и без това не е живот

79

Анонимен

преди 2 години

Абе вие 12 години си траете, сега за 3, 4 месеца им извадихте душата. Седем години за Коледа се обаждай, че нямаме улично осветление на столична община, е доживях да го оправят Герб. Вие тука искате бодни пръчка пий вино

78

Анонимен

преди 2 години

До Стига бе, Господин Караджов даде ли пример със други страни, където строителя на огромен инфраструктурен обект плаща от джоба си за своя сметка, докато проекта е завършен, преди да му бъде платено за работата и материалите? Коя е тази страна в която това се случва, каза ли другаря Министър?

77

Анонимен

преди 2 години

"Трябва да внеса в НС разрешение за изход от ситуацията", обясни още министър Караджов." "Разрешение" (между другото, господин Министре, казва се "решение") на ДС фигурантите е да замразят всичко докато Рашков обиколи всички фирми и им "намекне" да "наливат" в сметките на ДС, зер 20 и 21ви имот се строят. След това магистралата ще се строи, но на три пъти по-високи цени от тези при Борисов, но с обяснението, че така е "качествено". След още 5 години ще стане като пътя при Чирпан.

76

Стига бе,

преди 2 години

...плаче щото 35% били разплатени предварително! Сигурно още ги е яд, че не са могли да окрадат и тези пари? Всъщност, какво стана с онези 491 милиона ,които измъкнахте от сметките за Хемус и ги профукахте с бюджетния излишък? Магистрала се строи с пари! Вие колко сте заделили засега?

75

Анонимен

преди 2 години

От както сте на власт не сте положили и 1 метър асфалт...

74

Гроздан

преди 2 години

ГЕРБ с цялата си наглост ме питат защо съм ги плащал - защото сте ги подписвали!Нямат срам просто....

73

бровос

преди 2 години

"...тази година не сме залагали никакви средства за "Хемус"...т.е ще чакаме следващото правителство...

72

Анонимен

преди 2 години

художника да ходи у дома да си рисува

71

Анонимен

преди 2 години

АЙде бе! Кирчо каза, че ще построи незавършените магистрали и още няколко тунела и моста за мандата му... Вие говорите ли си в това правителство или всеки си дрънка каквото си иска. Този ако е толкова некадърен, че при ОСИГУРЕН уж то "Кокорчо" бюджет, неможе да проектира дори на ново и да построи няколко стотин километра магистрала в полето за 4 години... Такъв лайк за какво се слага за министър? За пенсииката ли?