101

Ахахаха

преди 2 години

Сигурно ще е сниман в студио в Hollywood ахахахаха

100

101 до 108

преди 2 години

Не бате! Държа всички по веригата, от вируса през мерките, че чак до ваксината, да си го получат четвъртит!

99

Шебека Калеко

преди 2 години

Да , ще използват флага на Мадагаскар . Имам чуството , че в Пентагона имат цял отдел за хумор и анекдоти

98

с епруветката

преди 2 години

Сценарист и главна роля: Колин Пауел с епруветката.

97

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с белите каски в Сирия? Тези чие творение бяха? За чий мир се бореха и спасиха ли някого? По-скоро ще преоблекат украинци в руски униформи, защото на Пентагона и ЕС много им трябва конфликт.

96

Анонимен

преди 2 години

В Пентагона работят за Холивуд. Какви идеи им дават за сценарии за екшъни, не е истина. После остава да се наемат "необходимите" актьори и режисьори и ето ти Оскар ... После слава, стотици милиони долари и стотици милиони зрители, подходящо обработени ...

95

ти да видиш

преди 2 години

"Пентагона заяви, че разполага с доказателства за план на Москва да заснеме фалшиво украинско нападение срещу руснаци, за да оправдае истинско нападение срещу бившата съветска република."Това го знаете от опит драги ми миротворци,нали....Като почнем от Пърл Харбър,номера с японците,последвали и атомните бомби и стигнем до двете кули,как едни хора,живеещи в пещери бомбардират с пътнически самолети държава,отделяща 700 млрд $ на година за отбрана....Щеше да е мног смешно,ако не беше трагично....

94

Анонимен

преди 2 години

Гаврата с краварника е пълна.Техният *** МОК забрани на руски политици да ходят на Олимпиадата,а тя каква стана.Си ще открива игрите редом с Путин.В същото време Бай Дън ще пърди нейде из оралния кабинет.

93

Митко Павлов

преди 2 години

Америка имат опит....Стенли Кубрик го няма иначе можеше да го наемат.

92

Анонимен

преди 2 години

Пентагона пише сценариите на Холивуд? или може би обратното? Непобедимите 4? и за кога са плановете? След като на 01.02 Украина осъмна не както се очакваше и тръбеше? Сега 01.03.. или направо за 9.05, че таман ще е и малко по символично.

91

Анонимен

преди 2 години

Това не е новина, никой не се съмнява в такъв сценарий.

90

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден, една "мъдра", но политкоректна, служителка на ДД, се изказа в качеството си на говорителка на Путин, заявявайки "Путин заяви, че ще удари Украйна" :) Позачудих се, дали пък Путине не е сменил готината говорителка *** МиД, с афрорускиня.....

89

до 103-българин

преди 2 години

Хаха не си имал работа с поляци, тях не трябва да ги имитираш, само им пускаш фитила и те правят каквото им кажеш, нашите мyprави събратя са цвете в сравнение с тях, освен това са страшно докачливи и отмъстителни с примитивно мислене, достатъчно е да ги наречеш *** и после не можеш се оттърва от мизериите им. Със сигурност за нападението на Полша са използвани истински поляци, просто са им запалили фитила както трябва.

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 "Те САЩ имат опит с подобни "новини" - малко ли бяха филмчетата с "обгазените" от Асад сириици." Специална комисия на ООН доказа без никакви "филмчета на САЩ", че Асад е използвал химически оръжия срещу цивилни сирийци през 2013.

87

Анонимен

преди 2 години

Те САЩ имат опит с подобни "новини" - малко ли бяха филмчетата с "обгазените" от Асад сириици. Даже едно момиченце обикаляше наглосакските СМИ (с извинение), а накрая самото то обясни, че са дали на семейството храна, за да разказват колко страшно е било! Е, разбира се, това не попречи на САЩ и пуделите, да ударят СА, точно когато бяха приклещили групировка на ИДИЛ! Така че, гледайте от къде изгрява слънцето и дали е изгряло!

86

Анонимен

преди 2 години

Диктатурите са известни със симулациите, като повод за придвижване на агресивните си античовешки намерения. Както на междудържавно ниво, така и на ниво отделни граждани. Спомнете си скалъпения процес за "корупция" срещу Навални, за обвинението на което самата фирма, която уж беше потърпевша, излезе със съобщение, че няма и никога не е имало щети, за каквито твърдеше руската прокуратура. Излезе, че на Путин му трябва само името на фирма, и оттам нататък може да си създава каквито сценарии си иска

85

Бай Пешо

преди 2 години

Абе аз защо ли си мисля, че не руснаците ще направят това, а самите хамериканци. Вече взеха да се ядосват че руснаците не нападат Украйна, и изпаднаха в дива ярост. И сега ще изфабрикуват едно нападение, и готово. Трябва им трета световна война. Първо за замитане на следите от кризата която сами предизвикаха, второ за да отвлекат вниманието, и трето за да прикрият милион други злоупотреби. Май не сте разбрали, че в мътна вода най-лесно се лови риба.

84

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм, че ще стане точно така, както казва Пентагонът, но клипът няма да е фалшив.

83

Анонимен

преди 2 години

Наглосаксонците са майстори на пропагандата, те печелят двете войни благодарение на планирани срещу германците конспирации, през ПСВ разпространяват слухове че немците сваряват труповете на собствените си войници за да произвеждат тротил, което кара много техни съюзници да оттеглят подкрепата си а през ВСВ инсценират катастрофа с пилот, който е носил писмо с плановете за нападение на съюзниците, за да отвлекат вниманието на немците от истинската дестинация - Нормандия.

82

Анонимен

преди 2 години

До българин Ами сери тогава и не разсъждавай.