195

...

преди 2 години

Станаха явни "топлите връзки" между ГЕРБ и Възраждане и онези десетки автобуси със "симпатизанти"от провинцията,които разиграха цирка пред Народното събрание...

194

Анонимен

преди 2 години

Репресират хората с някакви безсмислени мерки, листчета хартия и глупости, а не се направи 2 години никаква реформа в болничната и доболничната помощ. Това е което уби най-много хора, другото е шикалкавене, лицемерие и прехвърляне на вина. Фалшиви зелени сертификати има, защото притиснахте хората до стената да останат без хляб!!! Колкото фалшиво сте загрижени за българския народ, той ви отговаря със същите фалшиви хартийки!!!

193

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са тези които започнаха кашата, сега се опитват да печелят от премахване на кашата. Няма да стане! Веднъж като се изложиш петното остава.

192

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха помислили за народа когато управляваха сега пак щяха да са първи а те мислеха само за тях си и какви схеми да измислят за д се облагодетелстват

191

Анонимен

преди 2 години

Може да искат но зависи от тях други управляват тъй че само може да си говорят да си правят вятър на устата

190

Анонимен

преди 2 години

Популистите се прескачат кой да предложи мерки, които ще им вдигнат рейтинга.

189

бай Ставри

преди 2 години

Докато ги псуваме тия продължават да се тъпчат на държавна софра за наша сметка, че и гаргара си правят.

188

демагози гнусни

преди 2 години

Не сме забравили КПП, демонтажа на пейките в градските градини и Якото умиране на шайката на Боко!

187

Анонимен

преди 2 години

Айде махайте го вече, стига тормоз!

186

Ботокса:

преди 2 години

"Вие знаете ли какво е да поискаш чували за трупове и да ти кажат, че има само сто?Виждали ли сте майка,да не може да погребе детето си?"Без коментар .

185

Лорд Евгени Минчев

преди 2 години

Искам Костадинка веднага да ми стане жена. Веднага!

184

Ботокс,

преди 2 години

Като имаш данни,че 30% от сертификатите са фалшиви,дайте ги на Прокуратурата.

183

до 199

преди 2 години

Няма лошо в теориите ти, но аз се разболях 2 пъти от КОВИД. След втория се ваксинирах. Жена ми и тя. А за жалост имам познати, които изкараха Делта още в началото и сега са с новия щам.

182

до 199

преди 2 години

Дай да ти кажа за моята фирма. ИТ сектор. Средна заплата над 12000лв.. От 100 души ваксинирани около 70. Няма умрели, има няколко изкарали вируса. Има и една група хубавци, които се разболяват за втори път. После ще се разболеят за трети и така. От ваксинираните нито един болен или замаян. Мерси.

181

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 199 --- И аз преди да умра, съгласно антиваксърските постулати, имах ставни болки, които водят до умиране, но се оказа, че ставните ми болки са от настинка и изчезнаха след четири таблетки Алка Зелтцер (капиталистически аспирин).

180

Анонимен

преди 2 години

Намерете интервютата от тази година с професор Чавдар Ботев - той обяснява много подробно на какво се дължи смъртността при болнично лечение у нас. Ми няма общо с ваксините. Протоколите се следват сляпо, а в тях има съществени грешки. Освен това болните си отиват от липса на елементарти грижи, защото в болниците няма персонал.

179

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера нашенските продажници чакат и тук ли да се окупира София с камионите?

178

Анонимен

преди 2 години

Във фирмата,където работя повече от половината са ваксинирани и с трета доза,около 1/4 са изкарарали вируса,останалите се чудят,какво да правят! В резултат от последната вълна 1 от ваксинираните с три дози почина-казаха,че е от инфаркт,но човека се оплакваше от болки в ставите преди това.Голяма част от ваксинираните сега са с Омикрона,останалите ходят ходят,като замаени,а от преболедувалите и неваксинираните,няма болен нито един. Изводите всеки да си ги прави!

177

Анонимен

преди 2 години

Тоя крадец на милиони от държавните средства за здравеопазването преди почти 2 години издевателстваше над хората и ги плашеше с черни чували. Тоя е за затвора!

176

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН "ПЕНСИОНЕРИТЕ И ИНВАЛИДИТЕ...." И ти ще станеш пенсионер, а може и инвалид, и по твоята логика, тогава трябва да те изхвърлят на бунището! Твоите деца ли да го направят?