71

Освен

преди 2 години

...ВСИЧКО АСЕНА Е В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ЗАРАДИ СЪПРУГА Й , КОЙТО СЕ ЗАНИМАВА С ТЪРГОВИЯ НА МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ И КОНСУМАТИВИ!!! ПОЗОРНО Е ЗА " ПОЧТЕНИТЕ" !!!

70

Анонимен

преди 2 години

такова бездушие у млада жена не бях ниждала.а на следващия ден същата сестра даваше интервю гримирана с извити миглички със спирала.въобще не беше разбрала какво е сторила на детето..това е палач не е мед.лице.

69

ПроСоТо

преди 2 години

моите уважения,но щом е наясно че въпросния убийствен протокол е измислен от бившия министър,защо не поиска наказание ЗА НЕГО,а иска оставката на сегашния ?...Би трябвало щом е толкова загрижен , ПРЪВ да внесе предложение за отмяната на "протокола"...Още повече че е бил пряк свидетел на съкрушителното му действие..НАСЛЕДСТВОТО ,оставено ни от дванадесетгодишното беснеене на ТиквоХунтата е толкова тежко и повсеместно,че ще ни трябват ГОДИНИ да го поизчистим..

68

Анонимен

преди 2 години

Браво на Възраждане!

67

Анонимен

преди 2 години

До Мда Не си прав! Прави много неща - ето ще отпуши пътя на макетата (без да се интересува от българския интерес), ще ни вкара във война (в услуга на САШ и ВБ), ще разпродаде каквото е останало от България (в полза на господарите си и в своя, разбира се). А после? После ще се изниже, както направиха всички преди негон- СДСта, НДСВта, БСПта... Само ГЕРБавите още стоят, защото толкова им е акъла и не могат още да загреят какво ги чака!

66

Анонимен

преди 2 години

Тя е министър от един месец! Как ще помогне тая оставка по-точно! По- скоро трябва да се изиска действие и да се представи план и алгоритъм за прием

65

Анонимен

преди 2 години

Този пак прави шум. Основната му задача.

64

Анонимен

преди 2 години

Копейкин трябва да си подаде оставката също щом е бил светител още преди месец на това безумие и не е направил нищо. Той носи пряката отговорност с бездействието си!

63

Анонимен

преди 2 години

ХАЙДЕ КОСТАДИНЧО, ВЪВ ВИСШ ИЗРАЗ НА МОРАЛНОСТ ВЪРНИ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ ПАРТИЙНЕТЕ СУБСИДИИ И АПАРТАМЕНТА!!! ХАЙДЕ КОСТАДИНЧО!...

62

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Тези, ако мислеха толкова за хората да бяха внесли този законопроект, но се занимават само с глупости в НС.

61

999

преди 2 години

КОЙ ТРЯБВА ДА РАЗПИШЕ АЛГОРИТЪМА ЗА ПРИЕМ В СПЕШНОТО ОТДЕЛЕНИЕ НА ВРАЦА??? АЗ ЛИ?? ТРАГИЧНО Е ВСИЧКО В ТАЯ ДЪРЖАВА. БЕЗУМНО И ТРАГИЧНО. НЕ ЧАКАЙТЕ СМЪРТНОСТТА ДА ПАДА. ЧОВЕЧНОСТ ЩЕ НАМЕРИТЕ ПОВЕЧЕ НА УЛИЦАТА ОТКОЛКОТО В ЗДРАВНИ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА!!! П О З О Р!!!

60

Анонимен

преди 2 години

патерица на герб

59

Мда

преди 2 години

Хора с 4-ри сватби зад гърба си не са читави, още повече, когато демонстративно вдигат сватби с Ролс Ройси по време, когато народът гладува.Пир по време на Холера!

58

Мда

преди 2 години

Новото правителство не прави нищо! Само нагнетява социално напрежение!

57

Пич

преди 2 години

То защото министърката е на поста от цели няколко седмици, та Копейкин вече ѝ иска оставката :) Копейкин, хайде изчакай едни 100 дни, та новите хора на постовете поне да влязат в час с документацията и да се ОПИТАТ да свършат нещо. Пък после искай оставки, а? Защото здравеопазването в България е унищожавано с десетилетия, та да бъде оправено за седмици.

56

АНОНИМЕН

преди 2 години

Не може повече да си затваряме очите пред безхаберието и да го толерираме. На маймуни ни направиха! Стига!

55

До 52

преди 2 години

Първо чуй изказването на Копейкин, после пиши. Той точно това каза, че проблемите със здравеопазването са от десетилетия и особено от последните 10 години, но има ключови проблеми, които са могли да бъдат отстранени веднага.

54

Анонимен

преди 2 години

Ами тя е седяла вкъщи 1 месец болна като е почнала да преритва с крака на умряло мъжо и се е сетил да я кара на доктор.

53

Анонимен

преди 2 години

32 години стигат.

52

IVANOV

преди 2 години

Този пак почна с цирковете ! За какво е виновн здравният министър ??? Това всичко е от управлението на ГЕРБ АБСОЛЮТНО ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН ГЕРБ 12 ГОДИНИ БЯХА НА ВЛАСТ ! НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА НЕ СА МАГИОСНИЦИ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ДА ОПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА !!!