209

Анонимен

преди 2 години

Тази сутрин Пиндостан вдигна във въздуха едновременно три въздушни командни пункта - самолети Boeing E-6B Mercury ВМС САЩ, използващи се при отразяване на ядрен удар.

208

Достатъчно беше

преди 2 години

Протегната ръка със cреден пръст.

207

зАз

преди 2 години

Времето на НАТОвските"голи" обещания и блъфиране отмина! Съперниците на САЩ (разбирай НАТО) се увеличиха, от Един в миналото СССР, днес са Трима - Русия, Китай и Европа. Русия като военен противник, Китай и Европа - икономически конкуренти! Дори Великия Древен Рим не устоя пред времето, камо ли пък Краварника!

206

Споделям

преди 2 години

До Христо Христов-Прочети малко история, там пише кога е отворен втория фронт и къде е била Съветската армия по това време. Не говорете неща за които си нямате понятие

205

аа

преди 2 години

НАТО така се изплашиха, че ви дойдоха до границите

204

ъъъ

преди 2 години

Русофиляжа как се самонадъхва само Усещате ли дъха на НАТО отзад

203

4444

преди 2 години

САЩ и НАТО много рискуват да бъдат заличени от лицето на Земята ако още подскачат и лазят по нервите на руснаците. Точно САЩ и НАТО са заплаха за мира в света, не Русия. Съжалявам за заблудените.

202

ъцз

преди 2 години

целта на САЩ е да се биея с Русия до последния украйнски войника ако въвпечат и глупаците от ЕС още по добре

201

Анонимен

преди 2 години

Кремълският сатрап Путин изобщо не е очаквал такъв отговор. САЩ го свариха неподготвен, сега в е в шок, мига от изненада и не знае какъв ход да предприеме.

200

Б@си

преди 2 години

До Анонимен 305 - каква кубинска криза и Виетнам те е подгонил бе, овньо? Романа е написан 1948 година. Карибската , не кубинската - криза е 1962.

199

Анонимен

преди 2 години

Центърът на световното развитие днес са намира на Изток. Западът е отживелица.

198

Krom

преди 2 години

До Анонимен 305 - не се ядосвай Боби. Просто дай малко пари и попрочети някоя и друга книга. Само дрън-дрън и копи пейст от долнопробни руски сайтове. По принцип истинския тр'ол трябва да е неграмотен, но не бъди фанатичен. И не те сравнявам - убеден съм, че си тр'ол. А като гледам - не само аз.

197

Анонимен

преди 2 години

"Вчера в Киев, лидерите на Украйна, Полша и Англия предприеха опит за реализиране на невиждано в кратката отановска история ноухау - алианс между страна нечленка и отановски членки, който ще се нарича УПА (Украйна, Полша, Англия) или ДУПА (Демократична Украйна, Полша, Англия). Протегналите едната ръка в другата стискат оголен нож". _________________________ Към края на седмицата на посещение в Киев пристига султан Ердоган. Той дали би могъл да подпише и да се включи в този алианс срещу Русия?

196

Анонимен

преди 2 години

Елон се метка на теслата и кара за Марс, а в Русия още пият препарат за вана.

195

Анонимен

преди 2 години

И АЗ МРАЗИМ КРАВАРИТЕ, ДЕТО НИ БОМЕБХА. АКО НЕ БЯХА ТЕ, ГЕРМАНИЯ СЕГА ЩЕШЕ ДА Е ДО ИНДИЯ, А НИЕ ЩЯХМЕ ДА ГРАНИЧИМ С ИТАЛИЯ И УНГАРИЯ КАТО ПРИ ИВАН АСЕН! ТАКА ДРУГАРЕ ЗА КРАВАРЕТЕ. И ЗА ВААТНИЦИТЕ.

194

Анонимен

преди 2 години

Цената на нефта почна да расте.

193

Анонимен

преди 2 години

КРАВАРИТЕ ДАДОХА НА РУСИЯ ДВИГАТЕЛИТЕ НА ДЖИ ЕМ И ФОРД, НА КОЕТО СЕ БАЗИРА СЪВЕТСКОТО АВТОМОБИЛОСТРОЕНЕ. КРАВАРИТЕ...

192

Анонимен

преди 2 години

КРАВАРИТЕ ДАДОХА КАТЮШИТЕ НА РУСНАЦИТЕ ПРЕЗ ЛАДОЖКОТО ЕЗЕРО И ВСЯКАКВА ТРАНСПОРТНА ТЕХНИКА. ОБСАДАТА НА ЛЕНИНГРАД ПАДНА ЗАРАДИ КРАВАРСКИТЕ ХУМАНИТАРНИ ДОСТАВКИ. КРАВАРИТЕ ОТВОРИХА ВТОРИЯ ФРОНТ НА ХИТЛЕР, БЕЗ КОЙТО ХИТЛЕР ВЛИЗАШЕ В МОСКВА. КРАВАРИТЕ УДАРИХА ЯПОНИЯ, ДЕТО ВИ РАЗКАТА МААТА ПРИ ПОРТ АРТУР. ТА ТАКА ЗА КРАВАИТЕ. ЗА БЛАГОДАРНОСТ - КРАВАРИТЕ... ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ...

191

краварите

преди 2 години

ви спасиха от Хитлер, сега щяхме да сме на 3 морета, другари предатели... та така... Да не се наложи да ви спасяват и от Китай... а защо кравар не цензурираш? ррубладжия цензурираш?

190

Krom

преди 2 години

До Анонимен 289 - дали си Анонимен 289 или просто Боби - все си си неграмотен. Издава те "стила". Да ти повторя - сатира на сталинизма. Който обхваща и Киргистан и Таджикистан и путинистан. За това е бил забранен - повтарям - забранен за четене до края на 60-те в Съветския съюз. Още веднъж, бавно .. в Итън, където се образова Ерик Блеър /за теб - Оруел/ симпатизира на социалистите. По късно участва и в Испанската война. Романа е отражение на разочарованието му от Сталинизма.