59

Анонимен

преди 2 години

Няма еврейска раса. Това е факт. Свързват ги само религиозните басни. В днешно време е лошо да си прав. В щатите нео-либерализма изисква кравешко мълчание по някой въпроси и възторжено мучене по други. Ако не издаваш правилните звуци те канселират и си аут.

58

Анонимен

преди 2 години

Еми това е "демокрацията" в днешно време. Ако го беше казала в Германия, даже и в затвора щеше да се озове. В нашето "свободно" общество нямаш право на мнение, а само право на това да повтаряш политкоректното мнение на елита. Не съм фен на комунизма в никакъв случай и се радвам, че системата се е разпаднала, , но че ние не живеем в демократично общество е факт. Ако живеехме в свободно общество, Ковид нямаше да е това, което е... :)

57

Дебил

преди 2 години

Всичко е от простотия. Като не занеш разликата между раса, етнос, народ и нация така ще бъде. Като не четеш от извора стават такива простотии )))

56

Анонимен

преди 2 години

Кой се осмели да каже истината за евреите бива наказан най-жестоко. Със закон е забранено да се дискутира дори най-грандиозната измама на последните 80 години - т.н. холокост! Ако искате да знаете кой ви управлява, вижте срещу кого не можете да говорите. Америка е най-голямата еврейска колония. Само 3% от населението са евреи, но законодателство, правосъдие, финанси, образователната система, медиите и т.н. са под 100% под техен контрол. Я се огледайте по-различно ли е в България?!

55

Чуи

преди 2 години

Самия факт, че същество с името Упи е някакъв фактор в социалното пространство е някакъв нонсенс..

54

Анонимен

преди 2 години

Само в България смятат, че да си бял е някаква привилегия от Господ. Друг е въпросът, че в САЩ българи, румънци, гърци, дори италианци - изобщо не се възприемът като бели.

53

Alex

преди 2 години

Абе тия ще се самоизядат най-накрая. Най-противоречивите хора на света са тези на другия браг на реката, черните и холивудските филмови герои. И тя е -бърг, ама черна :)

52

Анонимен

преди 2 години

Това само показва потресаващата историческа неграмотност на американското общество. За тях всичко започва и свършва с Америка. И понятието "раса" изобщо не озвачава бели-черни-жълти. Но какво да обясняваме, то тая грозотия на снимката е милиардерка сигурно, бълха я ухапала, както се казва

51

Анонимен

преди 2 години

Голдуин наказва Голдбърг

50

Анонимен

преди 2 години

Упи две седмици платен отпуск за да си помисли... сериозно наказание.

49

Анонимен

преди 2 години

Никой няма право да се изказва за евреите, защото ще има дърпане на ушите. И Орлин Горанов си изпати скоро. Нищо, че Упи е от една дискриминирана в миналото раса. Все повече се затвърждава усещането, че една определена раса от бели хора се опитва да контролира света.

48

Анонимен

преди 2 години

Само българите са спасили евреите, а англичаните са им направили държава Израел, а руснаците са ги образовали. Но евреите са неблагодарни и към трите народа.

47

Анонимен

преди 2 години

До 61Не само, че е вярно, но и същите тези спасени евреи после стават съдии в народния съд и избиват спасителите си. Подобно нещо става и в Германия, където в лагерите след войната са натикани всякакви германци, само защото са германци. А можеше и да е по-зле според плановете на евреите Кауфман и Моргентау, които предвиждат пълното изтребление на германците. Планът "Моргентау" дори се приема и започва да се изпълнява, но заради разделянето на Германия го сменят с плана "Маршал".

46

Анонимен

преди 2 години

Бьлгарите били спасили евреите...Хайде бе,ти вярваш ли,че това е вярно?!До ден днешен 95% от бьлгарите си остават най вьрли расисти и фашисти!Те мразят всичко и всички и го доказват с делата си срещу македонци,турци,помаци,роми!Ако няма кой да им дрьпне ушите, от злоба,завист и омраза ще унищожат целия свят!Промити мозьци са и незнайно защо са се обявили за ,,висша раса",за супермени...

45

Габи

преди 2 години

До 53 Жалко, че няма почтен и отговорен политик, който да признае, че на расизъм са подложени вече години наред белите. Така е и при нас. Ако си с по-тъмна кожа не си длъжен да работиш, ще получаваш помощи, няма да плащаш ток, вода, ще пътуваш в градският транспорт в София безплатно. Сега новите унищожители на държавата решиха да гледат и децата им безплатно. А тези които работят и обгрижват децата си няма да получават и детски.

44

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, изразеното възмущение от приравняването на eвpeитe с бялата раса е още по-висша форма на расизъм : eвpeитe възприемат себе си като най-висшата (във всяко отношение) подгрупа на вида хомо сапиенс и самото им приравняване с друга такава подгрупа, автоматично се възприема като обида (в случая- отнасянето им към бялата раса). Ако това не е расизъм. Не мога да си представя кое е ?!

43

Анонимен

преди 2 години

E, ама е права. Евреите са част от бялата раса, също и арабите, индийците и т.н. Те не са черни, не са и азиатци.

42

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Жената е права. В трудовите лагери чернокожи няма. Макар е по това време във Франция, Белгия, Нидерландия и дори в Италия имаше такива. Същите не загубват граданските си права и остават свободни. Това отхвърля твърденията за някаква господстваща германска раса. Във Вермахта имаше чернокожи, показваха ги по кинопрегледите, може да се видят в Ютуб

41

Едно към едно

преди 2 години

Упи е африканска клонка на американската раса. Корабът с баба ѝ не е бил за Европа, а за колониите. Така че да не се бута в Европа, още повече, че за повечето американци Европа е нещо непознато! Да си ядат бургерите и да се гърмят в училища и университети!

40

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Странна комбинация, доста черна, с еврейска фамилия. Нещо като онзи певец, Лени Кравиц...