65

Анонимен

преди 2 години

С ваксина или беъ всеки трябва да го преболедува 2-3 пъти.А страничните ефекти от ваксините тепърва ще видим.

64

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани 3-4 пъти или не, все ще се разболеете поне веднъж от това, което наричат КОвид. И тъй като хората в страните страните с най-много ваксинирани вероятно вече имат такива симптоми, то що да не прехвърлим вината на "болестта", а не на ваксините ... Ваксините и тях ги слагам в кавички. Пък що да не ги лекуват докато са живи от Паркинсон. Ваксинират-лекуват-ваксинират ...

63

Анонимен

преди 2 години

Сладки обещания и НИЩО повече. УчЕните една ваксина не можаха да създадат за 2 години ама ЩЕЛИ да намерят-открият-създадат.........да бе да...........А къде са 'математиците' които обясняваха миналата седмица как тази ще сме на 15-20 К на ден???...........СМЕШНИЦИ !!

62

Тираджията

преди 2 години

Който се ваксинира го кача или е вече болен от деменция.Честито на опитните мишле.нца.Цър Цър

61

Анонимен

преди 2 години

А гъбички?

60

Анонимен

преди 2 години

Диабет се получава от ядене на тестени изделия

59

Анонимен

преди 2 години

Това е новият, изключително удобен повсеместен пропаганден прийом да се измени фокуса от щетите от синтетичната инфо еренка към обичайния заподозрян...В момента тече усилено медийно облъчване в глобален мащаб, че видите ли, цовидът причинява страничните дефекти, ама да не си помислите, че това е от синтетичната биохакерия, която сте се прелюбили да си инокулирате !? Captcha: 00101 FTW !

58

Анонимен

преди 2 години

То и без това българина е болния човек на Европа, та още няколко хронични болести, няма и да разбере. Както не усетихме и ковида, само няпразните мерки.

57

Анонимен

преди 2 години

живота е хубав !

56

Анонимен

преди 2 години

Да, молА ви се! Те така "учени" откриха причина и за рака! Ковид, ъф корс. То друго в празните глави на марионетните политици и слугуващите медии няма.

55

Анонимен

преди 2 години

Абе умира се. След 1, 10 или 50 години, но това е сигурно!

54

Анонимен

преди 2 години

Каквото има да се случва, ще се случи...хихи

53

Анонимен

преди 2 години

тия продължават да паникьосват

52

Анонимен

преди 2 години

Абе, съчки, пийте си чайчето и с аспиринчето и заминавайте на оня свят. Мангъра преди 2 години твърдеше, че 80-годишните старци в Италия били съчки. Абе, Мангър, а тук в България всеки мъж над 30 години има голям корем, алкохолик е и има кръвно над 150/110. Жените са едни цоцолани. Една нация, където се прави по 100л ракия и 200л вино на семейство не са ли съчки? Колко процента от възрастните българи спортуват редовно?

51

Канадските Тираджии

преди 2 години

взеха Властта, Жустен Кастро е поискал обежище в Пекин, при шефа си - ЗиЖинПин!

50

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е умните хора да спрат да се опитват да спасяват най-големите пpocтаци и тъпaнapи. Вече всичко е казано, има достъпни и безплатни ваксини, всеки знае как може да намали вероятността от зараза чрез спазване на дистанция, носене на маска и миене на ръцете. Тук не сме просветно дружество и не можем да налеем акъл на пpocтака. Най-добре да ги оставяме да си пишат по форумите и да yмират. Така ще облекчим социалната система и ще се освободим от най-големите бoклyци на обществото.

49

Последни Новини

преди 2 години

Израел - първенците при Зелен Паспорт - го отменят, последният месец 92% от Заразените, 70% постълите в Болници и 81% от Умрелите от КОВИД във ВеликоБритания - са 2но Ваксинирани! Измамата почта да се къса по шевовете. Само наш Харвардски Умник - отрича Реалността - за това трябва да бъде Свален от Власт!!

48

Анонимен

преди 2 години

Абе мани тоя паркинсон ами самолета кацна и омекна....

47

Анонимен

преди 2 години

Подготвят боцнатото стадо да приеме за нормално инфаркт и инсулт в детска и млада. възраст

46

застраховка

преди 2 години

След няколко игли ваксини какво ли може да се очаква. Добра застраховка си правят учените (поръчково) Паркинсон ,Диабет нямат нищо общо с грип - корона вирус.Други болести ще се развият от ваксинациите . Дано не стане ,обаче след като толкова натиснаха света за ваксините ...надали ще е на добро.Доказаните лекарства нямат нужда от реклама !!! А камо ли насила !Така е със всичко -храни ,напитки...