50

Анонимен

преди 2 години

Еееи!Радев на поклонение на жертвите на комунизма! Това е доста смущаващо! ЦИНИЗЪМ!

49

Анонимен

преди 2 години

Корнелия и Юмрука даже плакаха!Хахаха!

48

Анонимен

преди 2 години

До До 48 Само мога да се изсмея на тази пропаганда, то поне да звучеше мааалко достоверно, хахаха, абе нали евреи са управлявали СССР и са участвали в организацията на Октомврийската революция, я им виж имената, погледни кои са, погледни ги!

47

Анонимен

преди 2 години

Историята е да учи ,а не да създава омраза.Истината е ,че най-много Българи са убити и вкарани в затвора само защото мислят различно от Българи.Няма друга нация която да е убила повече Българи от самите Българи.Омразата между Българите продължава и днес.Ако не беше ЕС и НАТО до сега щяхме да изчезнем.

46

До 48

преди 2 години

Като ония които съветите вадят като доказателство, че не те, а нацистите са виновни за Катинското клане ли? Или като тия които изкарват, че нацистите са избили повече еврей отколкото е имало живи в Европа по него време? Ти за Гладомора в Украйна чувал ли си? А за това как китайците са варяли децата си по време на Големия скок в комунистически Китай? А за това как Сталин пратил хиляди на остров в Сибир без храна и на втората седмица почнали да канибализират?

45

До 47

преди 2 години

И кои водеха България след края на цоца? Все бивши "ваши" комунопитеци! Да прав си за това, че трябва да се накажат комунопитеците за опустошаването на държавата след 1944 до ден днешен! А тия глупости за съда в Нюрнберг ги говори на събранията на БКП! Националната катастрофа започва след поробването ни от съветската напаст!

44

Анонимен

преди 2 години

До До 42Не ме занимвай с глупости, американците показаха документи, имена, истории, свидетели, нацистки престъпник е главния организатор на погромите в Чехословакия и Унгария, макар, че не само той е участвал в това.

43

someone

преди 2 години

на престъпници вкарали ни в поредната световна война няма какво да им отдаваме почит, те са осъдени от Нюрнбергския съд и е постановено,че такъв трябва да има и в България.Трябва да обърнем внимание на жертвите на демонкрацията, че вече отидоха към 3 милиона до тук само.

42

До 42

преди 2 години

Какви ти бивши нацисти в Чехия и Унгария? Това са си били освободителни възстания срещу съветското робство. Или пак преписваме на злите нацисти комунистически престъпления като Катинската гора? Жертвите на комунизма са 30 пъти повече отколкото на нацизма + жертвите които им приписват!

41

ДаЛГБТ

преди 2 години

Лидерът на ДАЛГБТ защо е там? Това е единствената "дясна" партия с крайно леви убеждения. В ЕС няма друга такава партия. Само в БГ десните и демократичните са левичарски партии.

40

гошо

преди 2 години

На жертвите на демокрацията кога???

39

Анонимен

преди 2 години

как е избягал от правосъдие в края на ВСВ, евреите също са го търсили този нацист, но е бил прикриван.

38

Анонимен

преди 2 години

До хВъзстанията в Чехословакия и Унгария, са извършени от бивши нацисти - буквално, дори американците са се изумили на отношението и надъхаността, колко озлобен е бил бившия нацист, организатор на тези погроми, че не са успели да смажат Унгария и Чехословакия, това беше американски документален филм в две части в Тубата,този нацист,се е хранил от сервизите на руските царе,откраднати по време на ВСВ, продавал е откраднатото от Русия,разказаха даже как е заграбил всичко и е избягал от правосъдие

37

До 40

преди 2 години

Аз отдавна казвам, че трябваше да последваме примера на Румъния и публично да екзекутираме комунопитеците и ето , че дори *** е съгласен с мен и иска да купим по дърветата червенокнижковци от младежкото БКП (гроб), дъртото БКП (БеСраПак), османското БКП (ДеПакСра) и всички останали разсейки на тумора БКП!

36

Анонимен

преди 2 години

А кога ще почетем жертвите на евроатлантическите ценности. През тези 32 години колко милиона си отидоха от глад студ и мизерия. Някой водили статистика. Не никой защото е неудобна ще злепоставят евроге.йците и *** отвъд океана. Но ще дойде деня в който същите тези ще бъдат окачени по дърветата за геноцида на българското населине.

35

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев ти срам нямаш ли ве, ако не бях на работа щях да ти изправя носа, докара комунистите на власт и отдаваш почит. Изборите се задават

34

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСептемврийското възстание изобщо не е комунистическо, извършва се Деветоюнския преврат и с насилие е отнета официалната власт на земеделците от превратаджиите, след което избухва Септемврийското възстание, организирано от земеделците, комунистите дори не са искали да участват, но по-късно всички се включват във възстанието, цяла България. Гео Милев, който е считан за английски шпионин от немците,също страда,заради написването на поемата "Септември",а Антон Страшимиров написва "Хоро"

33

х

преди 2 години

5. Само и единствено комунопитеците са пращали българската армия да смазва освободително въстани в цялата ни 1300 години история и при това в държави с които дори нямаме обща граница (Унгария и Чехия)!6. Комунопитеците с радост пратиха българи да умират по бойните полета в Европа защото като национални предатели смятаха, че смъртта на 1000 българи е за предпочитане пред смъртта на 1 съветски поробител!

32

Анонимен

преди 2 години

Продажниците от Болшевишка България (по документи Демократична България) явиха ли се да почетат паметта им. Да си имаме и демократите живи комунисти, водени от заврян зет

31

х

преди 2 години

1. Защо разделяте жертвите след 1944 и след 1989 на две отделни като те са жертви на едни и същи хора? 2. Цялата мизерия след 1989 е резултат от комунопитеците защото те по стар Сталински обичай са мислили, че ако няма да е тяхно, на никои няма да е!3. 95% от парламента са все бивши червенокнижковци! Като се почне от Боко ханъма, минете през Курналина, Кирчо и всички останали!4. Преди 1944 няма жертви, а избити национални предатели и терористи които са правили атентати в църкви!