383

Анонимен

преди 2 години

Тея дни прязнувахме годишнина от Народният съд. Да внимават!

382

Анонимен

преди 2 години

До Виж ся... Ммм ... Да? Ох, бе ьнам. Обърйващо е!

381

БИГ БИЗНИС

преди 2 години

Само едно може да се каже за бизнеса в България.Дивиденти за сметка на труд.Да всеки може да прави бизнес и да всеки може да разполага с парите си но да трупаш за сметка повтарям за сметка на този който ти изкарва парите и да живееш с мисълта ,че заплатите не са ти разход ,а дарение към хора които са на пансион при теб или закривай или си работи сам.Ето това е българската психология за бизнес.

380

Виж ся

преди 2 години

До Waffen SSСатрапа ако ще и по 3 пъти на ден да ги храни, и приказки за лека нощ да им чете, това не променя факта, че заплащането е ниско. Едно време на робите в САЩ също са им осигурявали храната, че даже и подслон. Трябва ли викаме евала на тогавашните робовладелци?

379

Гост

преди 2 години

Този е крайно време да го няма. Явно е от костовите и на тези им стъпи на врата. Май скоро време ще се разделим с това правителство.

378

Анонимен

преди 2 години

Има хора с нулева квалификация!

377

Работещ беден

преди 2 години

На никой не му се работи за без пари. Тоя е спал на весели гъби.

376

Waffen SS

преди 2 години

Не винаги съм съгласен с неговите оценки,но този път е много,много прав и казва една истина.Преди години един познат нае значително количество земни площи за обработка и засяване.Имаше хубави трактори и съответната техника,както и екипи,които да работят с тях,но му трябваха "общаци" на място,екипираше ги с работно облекло,ЛПС,караше ги с бусче до блоковете,даваше обяд и кафе,плащаше редовно.Но коментара на местните лОмпени ,беше"Ба ще работим за 500 лв,а он милиони ,че трупа,ха наздряве."Класика

375

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Велев като е мераклия да хваща мотиката на полето да работи за 500 лв чисто :), а народа ще емигрира

374

Нане

преди 2 години

Бъркаш се, тоя е от вашите! Бивш партиец получил бизнес наготово с нагласени от съпартийци закони! България е зле сега защото дори бизнеса ни се управлява от комунопитеци които са изпълзели от гората и два камъка не са сложили един върху друг! Затова и като стане проблем са първи кипри да *** за попара от държавната паница!

373

Анонимен

преди 2 години

И ч.еп за зеле не става от него. Некадърен м.ърл.яч. Пфу.

372

Анонимен

преди 2 години

Този искам да го видя как ми слага дограмата. Поне едно нещо да научи.

371

Гошето

преди 2 години

Велев, а какво ще кажеш, затова че много стоки в България са по-скъпи отколкото в чужбина? Покупателната способност важи, не стъкмистиката ти.

370

Граф Дракула

преди 2 години

Уяли са се рептилите. Ядат нано злато в луксозни бомбоубежища за да живеят вечно далече от човешката маса. Но на оня свят дисагите с парите не помагат. Там всеки получава своето

369

Анонимен

преди 2 години

Куче мръcно, затвор те чака тебе. Това е един от сатанистите, бивше комунистическо изчaдие

368

Адам

преди 2 години

Тези хора ви притежават. Не ви плащат заплати просто така. Грижат се за собствеността си да не пукяса от глад и болести преди да е изстискана като лимон и изтупана като брашнян чувал .

367

????

преди 2 години

Тоя *** и гад да не иска хората да работят за 600 лева??Е............такъв филм няма.................или работодателите да дават нормални заплати, или да фалират!!!

366

oz

преди 2 години

Васил Велев е един уникален тъ.пак................гаден капиталист и експлоататор..........*** и долна гадина.............в България има много бедни хора и много супербогати хора.........България е страна с най-голямото социално неравенство!!!

365

Анонимен

преди 2 години

***.ло.ум.ник! У нас има работещи бедни! Някои хора просто предпочитат да си мизерстват без някой експлоататор да им пие кръвта. Хайде да са достойни възнагражденията, да видим как точно на хората не им се работи!

364

Разделяй и владей...

преди 2 години

Васко ги приказва такива защото се е убедил лично в тоталната липса у българския работник на достойнство и колективизъм. Тук сме разделени и овладени. Дърляме се помежду си с такава стърв че забравяме че това прекрасно обслужва интересите на работодателите ни. Някой да е чувал за стачките на работниците през 60те и 70те в САЩ ? Позаитересувайте се ако още се чудите как в САЩ и западна Европа получават по-високи заплати от нашите . Хората са си извоювали правото да получзват достойно заплащане .