15

До14

преди 2 години

А моята братовчедка учи онлайн медицина, но е доброволец в Ковид отделение

14

КОВИДАРИЗЪМ

преди 2 години

Една от най-разпространяващите се религии на нашето време е Ковидаризъм.Техни Апостоли са Витанката и Кучно. Има 3 стълба в тази религия. А тя е да си набиеш 2 дози ваксини + Бустер. За най-вярващите се дава Зелева хартия.

13

ОНЛАЙН ДОКТОР

преди 2 години

Моят братовчед вече втора година учи за лекар. Като през 80% от времето е онлайн. Не знае какво е лекция на живо. Пародия !

12

Lan

преди 2 години

А защото иначе е много лесно - над 40% от младите учители се отказват преди да направят две години учителски стаж...:) Как върви при работниците?

11

Lan

преди 2 години

:) Чакай, да не си пропуснал да учиш, когато е било времето? Ако не си - след почти всяка една магистратура, можеш да изкараш квалификация за учител. Дето се вика, за една година ще си готов!

10

Lan

преди 2 години

10, ами хайде! :) Какво само приказваш, стани! По принцип в момента на нормален щат трудно ще ги вържеш...ама току-виж ако все пак го има това последното увеличение, ще ти се получи, почти!

9

Анонимен

преди 2 години

До Lan - Бих станал учител и за 1500 лв заплата ,като знам колко часове отработват за една учебна година .

8

Lan

преди 2 години

:) A ако ти се струва много непосилно - влез в някой час. Има кариерно ориентирани часове, да разкажеш на децата какво работиш, не боли! :) После пак ела и дай мнение за работата на учителите, барем малко да си подготвен.

7

Анонимен

преди 2 години

Разсеяни са децата на продавачките, касиерките и берачите на малини. Моите знаят какво се прави, за да не си аутсайдер в живота. Учи, маме, да не работиш.

6

Lan

преди 2 години

4, стани учител, никой не те спира! :) И да почерпиш после с двата бона, но когато ги получиш!

5

АНОНИМЕН

преди 2 години

Който иска да учи присъствено и онлайн ще полага усилие да запомни преподаваното от учителя ,важно е самият той как поднася информацията .Да не се сърдят преподавателите ,но май започнаха през пръсти да го карат с дистанционното час да мине друг да дойде.

4

Анонимен

преди 2 години

Ей това не мога да го проумея: работник в производство бачка на машина 8 часа за 800 лв., за да внесе данъци на държавата, за да може даскалите да вземат по два бона минимум, докато си седят вкъщи на топло и решават судоко. Имам познати онлайнучители. Така ли е справедливо?

3

Анонимен

преди 2 години

До 2 И по ваше време ли беше така, че не сте си научили правописа? УзОрпирали? Браво! Кой е виновен за това пък?

2

Добре, че има деца

преди 2 години

та да има кого да обвиняват за некадърността си! Хората, които са узорпирали професията "учител" масово са тотални некадърници! За това децата са разсеяни! Единственото, което правят е да прибират едни пари! НЕЗАСЛУЖЕНИ!

1

Анонимен

преди 2 години

Всички заедно са все по- мързеливи!