215

Теди

преди 2 години

МАРИЯ КОЗАРОВА ДА ПЛАЩА

214

любопитен

преди 2 години

Байхуй, за "златните" ти мутренски години знаем, но я кажи - ТИ какъв беше и какво прави по време на тоталитаризма? И не излизай с номера за разстреляния дядо, че още има паметливи хора за причината за случката.

213

1

преди 2 години

До Анонимен-245,сам тиквата ли е аранжирал снимките,защото той от страх,никога не допуща чужди хора,до покоите си,освен Мата Хари.

212

Анонимен

преди 2 години

Естествено,че плаща,но защо се оплакваш.Ти се напълни с пари,а ние обедняхме.Логично е ние да ривем,а не ти.

211

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 244 Интелегенте, фашизъм е имало само в Италия. В Германия е националСОЦИАЛИЗЪМ!!!! Има архивни кадри от Латвия през Втората световна война, ако не се лъжа. На тях няма нито една немска униформа! Иначе се докарват хора с камиони и ги разстрелват масово на ръба на голям изкоп!!!! В Хатин, Полша също ли бяха "фашисти"? Хирошима, Нагазки и Дерезден фашисти ли ги бомбандираха без никакъва военна лигика?

210

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 242За ББ има само една има изцепка от един наквасен да не какзвам каккъв, вече покойник. За просто Кирчо има богат снимков материал на стпругата му в гей обкръжемние. Не сниман криминално, а личен архив, И....активно приложение за гей запознаства на десктопа на Киро по време на видеоконверенция. Та какво прави Кирчо по времето когато данъкоплатеца му плаща? Иначе сте ербап за аранжираните криминално съмнителни снимки на шкафчето на ББ.

209

Анонимен

преди 2 години

Хаха, главния интелект на родината пак се е изтропал. Толкова е зле завалията Боеко, вместо ДНК верига има синджир от к.ене.ф в тялото си..

208

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е заминал за празника за Симитли. Като се върне, минава през ВМА да му закърпят дирника и после е на ваше разположение да ви стане отново султан и да ви "оправя". След няколко дни ще можете да ходите в село Банкя с бъклици и погачи и да му се молите щом ви влече.

207

Анонимен

преди 2 години

Така е,плановата икономика и петилетните планове на централно ниво и най вече забраната за инициативност и личностно развитие ни докараха до краха края на 90- те.Положителните страни в социалната и здравната сфера през комунизма са нещата които липсват днес,но те липсват защото разграбването на превратажиите беше брутално,бързо докостигайки до банкрут на цяла държава само за 7 г.,но пък единици се замогнаха в хаоса като за последно, днешните олигарси кукловоди от които няма отърване все още.

206

" селянин "

преди 2 години

" Крадеца вика дръжте крадеца ! " . Колко много е поумнял милиционера и пожарникар другаря Бойко Борисов .

205

преди 2 години

Добре бе баце..какво се промени в твоето съзнание -не мога да проумея...През 2001 откривате паметник на тодор живков заедно с Първанов и Червеняков.Сега моменталически заставате против тоталитаризма.А.. вярно матеяла е *** -всячести можеш да го манипулираш

204

див селянин

преди 2 години

БИБИ СПРИСЕ ЗА 12г. чожум кво направи.Колко да те чакаме ...

203

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 223.....Е кои не са ? Нали всички,за да стигнат до тук идват от едно и също място! За да стигнат до тук всики са еднакви ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ!

202

Анонимен

преди 2 години

Надявам се тоя наглец скоро да напълни трапа!

201

Анонимен

преди 2 години

Борисов, престани да се правиш на демократ и борец за благото на народа! Ти с твоето образование и стремеж да се реализираш още в младежките години - 18 годишен, едва успя да се втъркаш във Висшата милиционерска школа ВМШ - Симеоново и то в една от непопулярните специалности - Пожарно дело, но стана там член на БКП и като командир на батальон през 1983 г. ходи да оправяш нещата в Делиормана. Добре че Германия основа партия в БГ в противовес на Тройната коалиция (ГЕРБ), та стана човек.

200

Анонимен

преди 2 години

Ти-ква акъл и срама няма има само алчност и про-стотия.

199

Анонимен

преди 2 години

Аз ли нещо не помня историята като хората или Бойко беше лична охрана на Бай Тошо? Точно ТОЙ да говори от името на България и Българите за цената платена от нас през социа, бидейки един от най-облагодетелстваните от същия онзи режим вече е не просто безочлива наглост, а чиста проба ТЕМЕРУДЩИНА!

198

toi

преди 2 години

zasto ne se skries negodnik

197

Щирлиц

преди 2 години

Втората световна война все още не е завършила,въпреки всякакви договори и капитулации.

196

Анонимен

преди 2 години

Абе хубави думи ама мълчи кой ни донесе тая кървава вакханалия Русия на която Борисов построи директен газопровод без разклонение за България и дори преди седмица твърдеше че една трета от този газопровод била изплатено от транзитни такси за една година. Това са абсурдни неща защото газопровода струва 3 милиарда лева а от такси сме взели 30 милиона долара.