78

Много смешно

преди 2 години

На някои тук много им се иска Витанов лично да се занимава с тях. Че да блеснат и те. Доколкото следя събитията, Витанов ги е сложил тези в категорията юрдеци. И не им обръща внимание. Може да няма и време за това. А за това, че доста колеги на Витанов са злобни и неблагодарни, дори аз дочух. Завистта и злобата е огромна в тоя БАН. Логично: там се мислят за велики, а никой не им обръща внимание. Витанов е искал да стане футболист, а е направил научна кариера. Как да не го мразиш таъв.

77

Тука някой овърша

преди 2 години

75 и 76 пост с по 8 минуса за 3 минути. Като се има предвид, че няма друга активност по публикацията, явно маг Витан седи и дебне - ту ***, ту наказва неблагодарните читатели, които не признават прогнозите му и небесния му рейтинг.

76

Анонимен

преди 2 години

Браво бе mesti е забранена дума в България!!!! Евала!!!!

75

Анонимен

преди 2 години

Тоя па прогноза от ноември. Мести си пика два месеца предсказал нещо през ноември. Що не ходиш да се хвърлиш с един винкел от Аспаруховия мост, да освободиш света с наглото и безочливо присъствие?

74

...

преди 2 години

Прогнозите предупреждават,че нещо евентуално може да се случи.Ако предвиждат дъжд носете си чадър,ако предвиждат ковид ваксинирайте се!Професорът прогнозира,а вие си преценяйте(ако можете)...

73

Анонимен

преди 2 години

По-скоро Витанов, няма огромен пик, щото дали като уханка дали като делта, народа го поискара и без да се тества, та сега нормално няма толкова високи пикове, къде викаше Мънгъров като поискараме и ша миряса, еми поискарали сме го и то не благодарение на вас и ваксата

72

До Ами питай

преди 2 години

Витанка, спри да тролиш в своя защита. По принцип си смешен и доста неприятен, но с такива постове ставаш направо жалък. Дори не можеш да прикриеш злобата към колегите си. А за рейтинга ти даже не си струва да споменавам.

71

4444

преди 2 години

Гн усния не чисто плътен вече не му слагате снимката. И вас ли ви е гн ус от него? Че вие сте същите.

70

Простата Зове

преди 2 години

Отново има тежък период физика Витанов не си е пил лекарствата и простамола за простатата си. Това пряко указва влияние на прогнозите му.

69

До Ами питай

преди 2 години

Витанката много познава защото всичките му прогнози са от типа или ще има много случаи и починали или няма да има и който и сценарий да се получи все ще е познал, а и винаги отдава заслугите на така наречените мерки макар, че никой не ги спазва.

68

Анонимен

преди 2 години

Кунчев ще понесе ли съдебна отговорност, че каза да очакваме 70 000 бройки?

67

Алекс

преди 2 години

Горкия Витанов.Какво ще прави след пандемията не знам.Ще остане без пари за ракия.

66

Анонимен

преди 2 години

За всяка лъжа ако ще трябва да го съдим, ще отнеме време. Ще бъде съден комплексно за масова психоза и подтикване на населението към подлагане на медицински елсперименти. Без право на обжалване.

65

Ами питай

преди 2 години

неразбрал и заспал, питай Кунчев професора къде са десетките хиляди. Защото Витанов нигога не е прогнозирал такива бройки. Даже веднъж писа да спрете да му лепите на него прознозите на други. Витанов вдигна рейтинга на математиката и математиците до небето. Прогнозите му са убийствено точни вече две години. Други, уж математици с уж велико математическо образование, се стараят да разсипят този рейтинг за два дни. Хайде питай. Витанов няма такива прогнози. 15 000. Това казва Витанов

64

ха-ха-хаааа

преди 2 години

Глупости под шипковия храст!

63

ОТКАЧАЛКА

преди 2 години

Тоя до кога, ще ни занимава с фантазиите си ?!?!

62

Анонимен

преди 2 години

Витанката пак ли словоблудство, голяма възхвала на мерките които никой не спазва и с голямо самодоволство отбелязва, че апокалиптичните му прогнози не се сбъдват.

61

г-н МИНЧЕВ

преди 2 години

Аз пък какво да кажа. След като имам 2 дози + Бустер + Зелева хартия + Нося маска дори, когато спа, успях да се заразя. Витаноффф да измисли нова формула.

60

проф. ВИТАН00ФФФФФФФ

преди 2 години

Драги съграждани според математическите ми изчисления са нужни най-малко 1000 дози ваксина, за да се защитим от грипът, пардон вирусът.

59

niki

преди 2 години

Пишман-математикът отново с прогнози от типа на разни пророци и врачки.