42

Анонимен

преди 2 години

Товаса пълни глупости и лъжи чудятсе как да лъжите хората айде върветеси на майната долни лешояди

41

Леша

преди 2 години

До Сандо Единствения "изолиран" вирус е на снимката към статията. "Изолиран" е от графичен дизайнер, но това не трябва да те учудва, щом правителствата борят "пандемията" с математици ... Преди да пращаш другите да четат, първо провери дали някой е покрил стандарта на Робърт Кох за изолиране на вирус и тогава говори. Никога, никъде, никой не е изолирал вирус.

40

Сандо

преди 2 години

някои написал някога си в фейсбука че няма изолат на ковид вируса и хиляди дето са го прочели го повтарят без да го проверят това. Има си научни изследвания и канали където редовно се публикуват научн изследвания. Поглеждайте и там преди да зарибите още други диляди дето да си мислят че много знаят

39

Питане

преди 2 години

Сега съм с covid-19, но в къщи имам и 7 песа и 23 котака. Имали вероятност вируса да се прехвърли и върху тях, защото всичките любимци спят заедно с мен. Голяма идилия е в къщи!

38

Aнонимен

преди 2 години

В 95%ваксана Испания и цунамито от заболели(хоспитализирани и починали млади и здрави хора) , като 50% са с 3та доза, вкл. и децата над 5г

37

Иван

преди 2 години

Май професор Монтание ще се окаже прав, че някой се е опитвал да направи "лекарство" против СПИН. Ама му затвориха устата набързо.

36

Анонимен

преди 2 години

А тя мутирала ли е ?

35

Aнонимен

преди 2 години

Открит изолат на вируса няма никъде по света, но те открили, че има 21 мутации. С врачка ли го откриха?????????

34

Анонимен

преди 2 години

Страшен вирус! Даже и заразените с ХИВ не убива.

33

Анонимен

преди 2 години

до 31- неваксинирани и имуносупресирани едно и също ли е? бошкей.

32

аз

преди 2 години

Всички ХИВ позитивни - с по четири дози, два сертификата и две маски. За по сигурно!

31

Леша

преди 2 години

Тази е ваксопристрастена. Заразили са я със СПИН със спринцовка, след това е продължила да се заразява с ковид от новите спринцовки.

30

Аха

преди 2 години

А после учените ще си признаят, че многократното изнасилване на имунитета чрез ваксинации води до ХИВ. Те и сега честните учени, които не са се продали на фармафията го казват, ама кой ги слуша. Един френски професор даже в психатрия го вкарах за такива изказвания, но хората скочиха и след 2 месеца го освободиха.Проф.Люк Монтание го подкрепи и на въпроса на репортера не се ли страхува, че и него могат да го вкарат в психиатрия отговори готов съм да се присъединя към колегата.

29

И още нещо

преди 2 години

Не искам да ки делим на ваксани и НЕ! Искам да изтрезнеете от делириума в който са ви вкарали и да се изправим заедно срещу общото зло,което вие все още приемате! Глупци! Нека сме заедно срещу целта на всичко това-да сме контролирани и патентовани ! Лек ден злобарчета! Ще си осъзнаете един ден!

28

Ей глу..пацци

преди 2 години

Пръсс.кат ни като буболечки и после ви карат да си бодете с ГМО. Участвате в експерименти и се сърдите и правите на много умни ,като ви го кажат! Ами то си пише че са в изпитателна фаза, толкова ли сте слепи бе? Я си стегнете ! Вече няма страх у хората ! Писна им! Идва сапата на народа която ще сложи точка на всичко! И тогава пусенцата участвали в тези деяния ще пропаднат на дълбоко !

27

Анонимен

преди 2 години

Точно дългото и тежко боледуване в неваксинираните или имуносупресирани пациенти води до нови мутации.

26

Щирлиц

преди 2 години

Новия ДЕЛТА_ХИВ вариант,най-уязвими са тийнейджъри от 18 до 21 който мастор..бират без презевативи

25

Нито

преди 2 години

Тестове ,нито бърркаччи съм си правил! Нищо пък съм си маркирал с модерния баркод, който и без това щ бъде изхвърлен ! Толкова мн народ се поддаде по а протокола на страха-фалшив тест,карантина, линейка,кислород ....и.....! Много от тях си атидоха точно от тази пътичка на страха! Сега разбирате ли господа от мисиѝте защо трябва да сти деликатни с информацията? Ака ни сти го разбрали правилно и достатъчно,има време , Господ бди и ако не става по лесния начин ,идва трудния!

24

До 23

преди 2 години

И аз не съм си тествал с фалшивите тестове ,за коѝто Карл Мълис ,създателя им,каза че НЕ стават за този тип инфекциѝ, нито съм си ваксал,бях болен от тази модерна болестно кола празниците-загуба на вкус,обоняние,температура ,болки в главата ,тялото.л.. на 38 съм, всички ни тръшна-майка ми на 62, баща ми на 66,жена ми и детето на 3,всички минахме без да си вкараме в техния протокол,слава Богу не беше и кой знае какво! На това си казва ЕСТЕСТВЕН ИМУНИТЕТ! А модерното отношение оставям за умните

23

СЛУХИНА

преди 2 години

Във текста, някой нещо достоверно за което да се захванем да е намирал ?