31

Анонимен

преди 2 години

Инвеститорите не са ви проблема те са спасението

30

Анонимен

преди 2 години

айде отиде Челси у 2-ра дивизия...

29

Факт

преди 2 години

Англия е остров, което за Втората свтовна война(и всички предишни) е било предимство. Само че сега е недостатък-руските подводници имат възможност да заемат най-добрите позиции за обстрел, а разстоянията са минимални.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 Руснак и данъкоплатец са малко несъвместими понятия, но е ясно че с откраднатите пари от руския износ на суровини близки от кръга на Путин олигарси изкупуват най-скъпите имоти в Лондон. Става въпрос за имоти чиято съвкупна стойност наближава трилион долара само за Великобритания. Почти никой от тези олигарси не може да докаже произхода на парите си, а това е солиден повод да бъдат конфискувани.

27

Ще има "Извиняв

преди 2 години

А новото законодателство предвидило ли е какво ще направи ако Украйна ПЪРВА АТАКУВА РУСИЯ ? Да не би на руските олигарси с инвестиции в Англия да им предложат данъчни отстъпки и заеми с ниски лихви ? ....Всъщност цялата ситуация се очертава като ПОРЕДНАТА ВОЙНА НА САЩ , ДАЛЕЧ ОТ СОБСТВЕНАТА И ТЕРИТОРИЯ. Всички досегашни такива опити бяха ТОТАЛЕН ПРОВАЛ И С ПОЗОРНО ИЗТЕГЛЯНЕ дори и срещу брадати арабели живеещи още в средновековието... Тони Блеър вече си извинява ... сега е ред на Борко Джонсън.

26

Анонимен

преди 2 години

Аглия никога няма да забрани големите данъкоплатци, особенно сега, когато хазната е ошушкана заради пандемията, те планират вдигане на данъците, в частност NI което ще се посрещне с вълна от недоволство. Руските олигарски са едни от най-големите данъкоплатци в кралството.

25

Анонимен

преди 2 години

13, Вие изобщо наясно ли сте какво е държава? Малки държавички в природата няма. Малката "държава" по принцип е обект за външно управление. Преди 20 дни видяште какво се случи на една такава "държава". Случи й се, защото се прави на независима държава, излязла от състава на СССР и, ако истинската държава Русия не й беше оказала мълниеносна помощ, "държавата" Казахстан щеше да се окаже поробен обект на задокеанския субект, какъвто обект всъщност сме ние.

24

Анонимен

преди 2 години

в англия е мизерия немогат да си плащат дори сметките за газ,ток и наем на жилището

23

Анонимен

преди 2 години

Егати коментарите :) имам чувството, че говори с първолаци :))

22

Анонимен

преди 2 години

Лавров и Патрушев за 24 часа станаха най-големите пацифисти на планетата. Убеждават ни как е абсурдно Русия да нападне Украйна. Имайки предвид руската подмолност цялата тази риторика подготвя публиката за провокацията Украйна напада Русия. При това положение Русия е длъжна да нахлуе в Украйна за да се защити от украинския агресор който иска да отнеме Донбас и Крим от най-миролюбивата държава в света Русия.

21

до 23

преди 2 години

ние сме още по-зле защото сме диво балканско племе, което още си търси спасители и търси русия.

20

Да връщат чукчетата

преди 2 години

вПриматная.

19

до 19

преди 2 години

Това е в световен мащаб и е резултат от ковид мерките последните две години. Проблемите със доставките се отразяват на цените. Нормално.

18

пияница мистик

преди 2 години

Съвременният свят няма да позволи Кочинaта да остане с тези размери и тези ресурси при тези диви неандерталци-алкохолици. Максимум до 20-30 години ще я разпарчетосат Китай и САЩ и ще си поделят всичко което имат в нея

17

до 17

преди 2 години

Това просто не е вярно :) всеки, които си мислите, че някой иска да води война на територията на Русия е просто си няма идея от модерно военно дело.

16

до 15

преди 2 години

Ми говориш против империализма, а Русия е това което е днес благодарение на него. А това, че не искали , те и да искат няма да ги пуснат :) п

15

до 13

преди 2 години

И без сателитите Русия си остава най-голямата по територия държава. Затова е и целият този напън на световните кукловоди да я разпарчетосат, защото това е неизползван ресурс

14

Анонимен

преди 2 години

Русия е пълен провал общо взето. Всички ресурси са в нея и накрая една Италия има в пъти по-силна икономика от нея. Добре, че имат газ иначе са живи умрели.

13

Гроб за империализма

преди 2 години

ДО 13 А вие наясно ли сте, че никоя от тия държави не иска да напуска федерацията? И територията на Русия няма никакво пряко отношение към ситуацията.

12

До Гроб за империали

преди 2 години

Вие изобщо наясно ли сте защо Русия е толкова голяма като територия? Ако всички малки дръжавички напуснат (ама няма ги пуснат), Русия ще остане 1/4-а от сегашната си територия.