114

Р

преди 2 години

Какви мерки? На българин му е жизнено важно да мааа гюбеци под звуците на музика от *** сватба.

113

Анонимен

преди 2 години

Кило ракия на ден държи Ковида далеч от мен!

112

Анонимен

преди 2 години

То никъв вирус няма, те тръгнали мерки да слагат!!

111

До ИСТИНАТА

преди 2 години

Какво значи на спокойствие? Спокойствие е вкъщи, пред камината, с близките, всички живи и здрави. А в Конте че има 50 маймуноподобни не ме интересува!

110

ИСТИНАТА

преди 2 години

Студентски град, заведение Конте е с черни пердета, които се пускат след 22:00 часа. Вътре е пълно с хора и се пие и пуши на спокойствие.

109

Bebok

преди 2 години

Мутри-рестораньтьори ги разбирам, на тях са нужни парички и не са чували за морал.Но клиенти-които одят там са да се заразяват, имат ли мозък?

108

Анонимен

преди 2 години

Точно така трябва! Да НЕ СЕ спазват никакви незаконни и антиконституционни тиранични мерки. Гражданско неподчинение е един от начините да се справим с тая уро длива тирания!

107

Ст@м@т

преди 2 години

Всеки клиент в заведение което не спазва мерките, след проверка трябва да се вкара в регистър, и ако лицето попадне в болница с корона вирус да си заплати лечението. А за собствениците на заведенията след втора проверка и глоба да се отнема разрешителното. Елементарно, ще има самоконтрол.

106

Анонимен

преди 2 години

Мерки има,но няма контрол!Затворете ги,бе!Щом правилата за тях не важат и никой не може да ги контролира,пълно затваряне и никакви компенсации!!!

105

Анонимен

преди 2 години

Алибегов ли командва в тая държава?

104

Анонимен

преди 2 години

И брюнетките с 90/60/90 не са за изпускане.

103

Анонимен

преди 2 години

И въпреки проверките на РЗИ, наказани няма. За какво точно проверяват инспекторите? Дали се пуши в кръчмите, или дали има тоалетна хартия в нужниците? Оставка на всички кръвопийци от РЗИ!

102

Анонимен

преди 2 години

То пък в България какво ли се спазва.

101

Край

преди 2 години

Единствените мерки които ме които ме вълнуват вечер са: при русите 90/60/90 и при джак данилса -3х100.Мерките на кунчевци и кантарджиевци не ме вълнуват.

100

Анонимен

преди 2 години

РЗИ ходят по градините да четат графика за дезинфекция и така отбиват номера за брой проверки. Защо не се оуснат по витошка в работен ден? Всичко пращи от народ. Сертификати не се проверяват, дезинфекция с един общ *** напоен в мътеница в ледарка, сервитьори с мадка под носа и черно под ноктитв. Ама си намират и клиенти де, така че на кой за каквото му стига акъла

99

Анонимен

преди 2 години

Мерките не спазват, но ддс-то им още седи на 10 процента, нали така? Не стига, ме единствени се облагодетелстваха от кризата, ами и претенции. Хайде стига вече. На заведение ходя само по принуда, за някакви фирмени събития. Храна за вкъщи се налага да се купува, няма как, но я обеззаразявам с нагряване преди хранене и така. Нищо не ми е станало за 2г, с кеф си харча спестените пари

98

Хмм

преди 2 години

Осигуровки на персонала на минимална, касови бележки йок, фалшив алкохол бол, разреден алкохол още повече, надцакване в сметките колко искаш, забранени субстанции колко искаш, платени каки също, пуши се навсякъде, ДДС 9%, помощи 60/40, 80/20... ама кога трябва да спазват някой закон ЙОК... кога им казаха че ще им помогнат на база оборота всички ореваха защото крият яко доходи... тия не са хора, а маймуни

97

пфууу

преди 2 години

Ще се оцелява все някак.Има и много по зле от нас!казал оптимиста.Не се спря гадната кумунистическа *** с техните социални експерименти.Миналия век кръстили преврата Великая Социалистическая РевалюцияСега ще е Световна Шифиорска Ревалюция!Да се смееш ли ,да ревеш ли?!

96

За едни може..

преди 2 години

Последната думичка от заглавието аз не мога да я изписвам. ,,Днес " и слагат звездички.Защо?

95

АнтиВаксър Вейдър

преди 2 години

Така и трябва! Какво, вируса го няма до 22ч и после се появява ли? Мерките се доказаха неефективни - всички ще минем през Омикрон - Ваксинирани/Неваксинирани.