68

Анонимен

преди 2 години

Ако през 2009 година ГЕРБ не бяха установили режима си, то още миналата година минималната работна заплата щеше да е 1300 лева.

67

иво8

преди 2 години

При сегашните цени минималната заплата трябва да е поне 2 000лв.Крайно време е да бъдат конфискувани откраднатите милиарди от крадци като Боко Тиквата,свинята Пеевски,Доган и т.н.Няма време за чакане.

66

Ти

преди 2 години

Пак фаназии.От къде ще се вземат тези пари .Те не растат по дъветата.Бг.е във валутен борд..Може би от шкафчетата на Толупа.От там може да дойдат.

65

Анонимен

преди 2 години

Като гледам инфлацията, може и направо 4500 лева да стане мерензето.

64

Анонимен

преди 2 години

айде да видим сега тоя brainfart дето са го изср*ли тия праз ноглавци кое ще засили първо - безработицата или инфлацията? Ама е много лесно да ръсиш акъл като не си управлявал бизнес никога през живота си

63

Анонимен

преди 2 години

Мене от всички мерезета най ме кефи норвежкото мерезе.

62

Киро

преди 2 години

За какви ем *** тройки става дума? Нищо не разбрах. Пак. Нищо, ще нализираме.

61

Анонимен

преди 2 години

по-мало умно "предложение" скоро не бях чел

60

та така

преди 2 години

асенчо ше почне да дава много повече , само чака долара да стане 3 000 лв.

59

Анонимен

преди 2 години

Много късно се сетиха от КНСБ колко трябва да е МРЗ. Защо 12 год. мълчаха? Отдавна МРЗ трябваше да е 1000 лв., а минималната пенсия около 450 лв.

58

КНСБ...

преди 2 години

...браво за предложението, ама защо мълчахте досега при Бай Бойко, недоумявам, страх ли ви беше?

57

ЩЕ СТАНЕ

преди 2 години

1103 ЛВ. ЛИ? ТИЯ ЩЕ НИ НАПРАВЯТ МИЛИОНЕРИ, КАКТО БЯХМЕ ПРИ ЖАН ВИДЕНОВ. СИГУРНО ТОЛКОВА ЩЕ СТРУВА ЕДИН ХЛЯБ ДОГОДИНА?

56

Анонимен

преди 2 години

A колко е мерезето в Лихтенщайн, колко е мерезето в Лихтенщайн? Има ли колеги фурмци тук във форума от Лихтенщайн, хайде споделете колко е лихтенщайнското мерезе?

55

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 2 години

Разликата между най-високата МРЗ в ЕС (Люксембург) и най-ниската такава (България) е 7 пъти. . . . Забелязвям че и също имаме повече от седем пъти отнощение на живот в соцкомунизъм и живот извън соцкомунизъм спрямо Люксембург ! Значи поне седемдесет години ние живеем в този строй за разлика от Люксембург който едва ли някога е помирисвал социализъм и комунизъм . Явно там държавата не унищожава собствения си народ като тук и в Русия ! ! ! Вече повече от седемдесет години е този соцкомунизъм тук.

54

Анонимен

преди 2 години

Няма никакво значение дали заплатата е 110лв 1100лв или 11000лв. Единственото което има значение е какво може да купиш с тази заплата! Те могат да си гласуват каквото си искат заплата, но ако не се справят с инфлацията ефекта ще е нулев. Един път вече бяхме милионери през 90-те години. Нека да не повтаряме тази грешка.

53

Анонимен

преди 2 години

Малко са 1103 лева нека бъде 5103 лева.

52

дядо шишарко

преди 2 години

що не ревахте преди на бойко

51

Анонимен

преди 2 години

Трябва да дадем шанс на тези млади момчета, те са на власт 1,2 месеца,а сикаджията от Банкя 12 години, заедно с олигархията и ДПС .Така че търпение и да следим какво точно правят!То че хиените ще ги плюят е ясно, но са се надяваме че ще успеят, защото всички ще спечелим,а ако се върне сикаджията всички ще изгубим.

50

@

преди 2 години

Това ако стане, резултата ще е само един. От една страна доста хора ще останат без работа/договор, а от друга инфлацията ще скочи с 20% от днес за утре.

49

Анонимен

преди 2 години

Ще докарате гастрит на Стенещия от КРИБ! Недейте така! Цели 1000 лева! Ужас! У нас! Това да не ви е Западна Европа! Още малко и ще поискате 4000 евро месечно! Та да докарате язва на Стенещия!