39

Анонимен

преди 2 години

При положение,че на пазара присъстват турските зеленчуци,които не са толкова качествени но за сметка на това са много по евтини от нашите,шансът да си разигравате коня с нереално високи цени клони към нула,изборът ви е или Фалит или някакви съпоставими цени с турските зеленчуци!

38

Анонимен

преди 2 години

Аз с моите 1600 лв. заплата. Този месец ТЕЦ, ВИК и Ток общо 608 лв. платих. Храна да заредиш, и парите свършват.

37

Анонимен

преди 2 години

Сигурно трябва и да свиктем със сметки от порядъка на 700 лв за ток при заплата от 1000 лв. Ти да видиш. Да свикнем и с бустерирането сигурно, и с ограниченията, а с концлагерите да свикнем ли? Знаете ли, че май нашите и световните управляващи трябва да свикнат, че няма да им се подчиняваме. Трябва да свикнат и че ще им скачаме и ще си искаме нашето. Като ще се свиква, да е за всички. Нали?

36

Българин

преди 2 години

Капитализме, капитализме, ела в България капитализме, да отима и в България капитализъм да живнеме и ние българите малко, защото ние българите заслужаваме да живеем добре.

35

Анонимен

преди 2 години

яжте турски салами,явно са много вкусни щом 500г. ги ядохте

34

Капиталист

преди 2 години

Капитализмът е най-добрата система, но комунистите му пречат да дойде в България! Требе да се изчистиме от комунистите да ни дойде един як капитализъм да заживеем като капиталисти да забогатяваме, ама комунистите пречат.

33

ВЪПРОС

преди 2 години

От 1 м2 земя се добива 50 килограма Краставици .5 лева на килограм ?

32

Пешо

преди 2 години

ГЕРБ и ДПС унищожиха и българските зеленчуци. Така че ще купувам вносни и те ще са скъпи.

31

Анонимен

преди 2 години

Аз винаги съм се чудела на режима на баща ми, той е на 82г., ама сутрин закусва сирене с чай, на обяд хапва една филийка с кашкавал и за вечеря - чинийка леща с филия. Изобщо не е претенциозен, ни към ястия, ни към зеленчуци и плодове - той почти не яде такива неща. Особено пък зеленчуци. Казва, че така си е свикнал още от едно време, а ние се тъпчем до небесата и после така свикваш и пилееш пари за килограми храна.

30

Грешно заглавие

преди 2 години

Не"ще трябва да свикваме с по-скъпите зеленчуци",а "ще трябва да свикваме да ядем по-малко".Не защото не ни се яде,а защото не можем да си го позволим.Позитив-хората ще стават по-елегантни и ще има по-малко заболявания свързани със свръхтегло.Освен това много хора,свързани със село,ще засилят трудовата си активност,като осъществяват собствено производство на екологични плодове и зеленчуци.Абе всичко е измислено и направено в името на човека.

29

Анонимен

преди 2 години

Нали искахте промяна и проблема ви беше Бойко айде не се оплаквайте свиквайте със промяната

28

Анонимен

преди 2 години

Ми стига яжте, вижте се кви дебели се станали! Ограничете се малко! От краставиците също се пълнее!

27

Анонимен

преди 2 години

Фактът който задържал цените бил"мощната конкурентна среда"демек ако не са турските зеленчуци ще ви стопим лагерите,да де ама при тия цени вашият шанс за Оцеляване клони към НУЛА!

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 - В България никога не е имало капитализъм, свободни пазари и правова държава. Имало е винаги едни хиени, дето я са комунисти, я са царисти, я са европейци - но все са си хиени. Законите се спазват, само ако е изгодно. Ако не - нарушават се и като кипне на народа - хвърля се някой колакал, да не викат. И винаги завъшва с кричи (ще речеш, че тея закони и правила са правени с причина ...) и винаги започнват от нова, а Българите са като овце и блеят.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 - Питай електроразпределителни и е комисиите. Тока от Мариците е на 7 стотиники. Както искаш го смятай.

24

Анонимен

преди 2 години

Аз пак не мога да разбера как е възможно Българската АЕЦ произвежда ток от работници на които се плащат Български заплати,същото и с Матриците,ток произведен от Български въглища и от Български работници с Български заплати се вдига до безумие и унищожава и малкото останала индустрия у нас....а може би това е целта....

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 - Всичко супер и се радваме, ама ... какво общо има това ?

22

Анонимен

преди 2 години

Да увеличат доходите (заплати и пенсии)двойно и ще свикнем лесно...

21

Анонимен

преди 2 години

"Който е предизвикал инфлацията да бъде съден, да се изземе имуществото на цялата му рода. Наподен съд." - Хахха ... *** ... А после, като свършат от "старите лоши", ще почнете да си ги гоните вътрепартийно, нали? Ей ГЕРБ как започнаха - то не гониха Цецо, то не гониха Цецка, то не бяха рокади ...

20

Анонимен

преди 2 години

Да, моята баба останала вдовица на 38 г. дядо ми починал на 40 г. от инсулт. Сама млада вдовица с 4 малки деца, е айде най-голямото било на 16 г. (майка ми) ,тя помагала за всичко. В гората дърва да наберат, нивите да обработят, голяма мизерия, че и пенсии нямало. През вечер гладували, за да има кво да ядат, абе ужас е било, особено без мъжка ръка в ония години! Пари нямало! Ужас просто!