10

Анонимен

преди 2 години

Британските войски имат ли визи за влизане в Източна Европа, или си влизат в бащинията им !! Ще ни напълнят с американски и британски войски в България и после как да не ни бомбардира Русия?? Как?

9

Анонимен

преди 2 години

"министри на външните и на вътрешните работи се подготвят за срещи с руските си колеги за намаляване на напрежението."------------------------------------------------------Удвояват броя на войските с цел намаляване на напрежението. Какви вътрешни работи? Поканата за среща в Лондон бе отправена от британския министър Бен Уолъс веднага след Нова година, но руският министър на отбраната Сергей Шойгу не я прие и каза на наглосакса като има зор, самият той да си дотътри зaдникa в Москва.

8

Анонимен

преди 2 години

Това е истинската цел на двегодишните чести, последователни, нестихващи и накрая втръснали предупреждения, периодични провокации, лъжи и откровена истерия, относно евентуалната руска инвазия в Украйна. Да се насити и напълни всеки кв. км. от територията на страните на бившия социалистически лагер с наглосаксонски и пиндостански окупационни войски и въоръжения. Да се бетонират тук и да отправят алчен, ненаситен, кръстоносен поглед-апетит на изток.

7

Анонимен

преди 2 години

Ход на коня. Борко се прави на гросмайстор и е наредил на наглосакските въоръжени сили да се подготвят за разполагане в Европа следващата седмица. Видимо си мечтае, че Государят Путин ще се уплаши и щом Борко звънне по телефона през следващите дни, ще вдигне бялото знаме и ще се примоли за пощада.

6

Анонимен

преди 2 години

А ние трябва ли да можем да избираме собственото си бъдеще? Защото от 2 год все някой друг ни го избира. Ние не искаме нацистките дивотии и ваксинация все едно сме кучета, но някой да ни пита? Не можем да мръднем без кучешки паспорт, но ЕС и НАТО ни защитавали правата? Кои точно права? На роби? Защото от въвеждането на на сертификата аз се чувствам роб и това ме кара да воювам за свободата си? Та освен украинците, не е ли зле и ние да можем да си избираме сами бъдещето?

5

Анонимен

преди 2 години

Рошавия пак е вчерашен, след снощния купон!

4

Мдаааа!

преди 2 години

Всички са се обединили да убеждават ваксинираните,(овчата част от човешката популация), че няма да се мре от глад, а от куршуми

3

Анонимен

преди 2 години

Както кучетата препикават стълбове, за да си маркират територията, така и така наречените цивилизовани страни от колективния запад търсят повод, за да разположат окупационни войски в харесани територии в Източна Европа, който на по-късен етап биха могли да бъдат използвани като плацдарм за инвазия в източна посока.

2

Браво!

преди 2 години

Похвална инициатива!Но тия, които са извън съюза не трябва ли да крепят стената откъм външната страна?Със или без маски . и каски.Аве, както си го е наумил Борката, така да е.

1

Чудя се

преди 2 години

Борката да не се е напушил по локдаун партитата