33

Bg

преди 2 години

Да ! Вярно е , че в България има турско , ромско , влашко , арменско , еврейско , и др.малцинства , има и македонско малцинство.

32

Стрина Кина

преди 2 години

Не е истина! И това доживях! Да чуя, че имало македонско малцинство в България!!! И на какъв език говори това малцинство, щото българите от турската народност говорят помежду си на турски, арменците на арменски и т.н., а тези от "македонското малцинство" говорят на чист български език, както и технитке родители, баби и дядовци и прабаби, не на скопския диалект. Ей, не си правете майтап с това, че накрая ще ни писне и ще ви отсвирим ЗАВИНАГИ, та вместо в ЕС ще се озовете на май. ната си.

31

тито

преди 2 години

Темата "Македония" е едва ли не, найважната в БГ ? Ако отворите македонски вестник /например Нова Македониа/ , там са много посдържани и наблягат на негативи по отношение на България. Искания от рода....."вписване на македонско малцинство в нашата Конституция, темите за история и език са недосегаеми и никога няма да бъдат".. Човек остава с чувството, че България трябва да се промени и да се нагоди към макетата, изпълнявайки техните претенции. Без излишен ентусиазъм !!

30

Анонимен

преди 2 години

В Сърбия има българско малцинство.Минаха 100г от ньойския договор,но никой не връща тези земи.Та се сещам за пътеписи на Алеко Константинов до Желюша,Погановския манастир,сещам се за голямия писател Емануил Попдимитров,чийто род е от с.Груинци,Босилеград...Всички произхождаме от маймунския род,ама нейсе!

29

Българин

преди 2 години

Не само остра реакция, а протестна нота и отсвирване визитата на Пендо! Видяха че Кирето го вее вятър на бяла кобила и решиха, че ще си пробутат всички Коминтерновски номера!

28

пфу

преди 2 години

Изплюха се в лицето на тая *** ***, дето всеки ден им прави ми.нети на БЮРМ... По смешен премиер не сме имали...

27

София

преди 2 години

В България има македонски малцинство.

26

Анонимен

преди 2 години

Макетата да кажат тия 120 000 македонци дето взеха български паспорти какви са?Щото в документите им пише българи?

25

Анонимен

преди 2 години

Северните макета разберат само от бой, но нашата политика от 30 години спрямо тях е тотално инфантилна. Северняците не смеят да мъцнат на сърби, гърци или албанци, защото знаят какво следва...

24

Анонимен

преди 2 години

Започнахме со кротце и со благо,но щом не разбират,може и СО малце кютек.Да им дойде акъла.

23

Баба Гицка

преди 2 години

Ама нали онова охиленото момче дето лани ни източи селскя гьол, каза преди седмица, че с макетата вече сме се разбрали !?

22

Анонимен

преди 2 години

Е,и нашето търпение има граници.Ще ги потърпим още малко и после селен шут в г.за.

21

Анонимен

преди 2 години

Тия явно не искат да влизат в ЕС.Иначе не може да са толкова глупави.

20

Петрич

преди 2 години

В България има само една истинска Македонска Организация и това е ОМО Илинден.

19

Аланкоулу

преди 2 години

Азък, само дето Кире се похвали, че всичко в отношенията ни със Северозападна Македония вече е "шампанско и рози" !? Абсолютен клоун ! Ми да му берат греха тези които щяха да си счупят краката на изборите да гласуват за "Промяната" !

18

Анонимен

преди 2 години

Ето повод да се скъсат дипломатическите отношения с РСМ.Да си търсят правата на македонци в Гърция.

17

Анонимен

преди 2 години

Относно македонско малцинство у нас,вярвам на ушите си.Хора от Разлог разказваха,че техните родители и баби и дедовци насила са ги карали да се пишат македонци в паспортите.Най-простото е референдум и тогава ще лъсне истината,въпреки торбички с парички от макетата.

16

Анонимен

преди 2 години

Нормална но мека реакция на външно. Това си е за официална нота.Отделно и в ЕС трябва да се повдигне темата.С орос кръжока мъти водата отдавна в Северна Македония, но проблема ще Е и в ЕС, ако се прибърза с приемането им, заобикаляйки нашите съображения. При активна външна политика, може да имаме подкрепа и от други членове на ЕС.Ингилизите не са на почит всред всички страни членки, но дърпат конците в РСМ последните години доста активно.

15

Анонимен

преди 2 години

А кой им ходи на крака там,кой го унижиха с посрещането ,кой ги посреща тука с най големи почести ? А сега *** ,да се махат всички *** ,продажници и чужди слуги които са ни полазили !

14

222

преди 2 години

Македония официално иска в ЕС,но всъщност играе за Сърбия и Русия!И техните политици са алчни продажници!Доказателства -бол!Не разбирам защо нашите не се усещат,и се държат като формени едеоти!?