243

Анонимен

преди 2 години

Мдаа, а нежният Трюдо се скри като мишка. Измислиха му един "контакт с ковид заразен" и го карантинираха - ха ха - за пет дни, баш по същото време, когато Freedom convoy пристига в Отава. Ама сигурно и той, като наш Кире, много иска да се види и говори с протестиращите, ама пуста карантина...

242

Анонимен

преди 2 години

По примера на канадците, започна организацията на Европейски Freedom convoy, доколкото видях, идеята е от различни краища на Европа да се съберат в Брюксел. Ако се повтори масовостта от Канада, и се получи такава безпрецедентна подкрепа от гражданите, ще им припари под гъзинките на брюкселските бюрократи. А и не само на тях.

241

Анонимен

преди 2 години

Не са "няколкостотин" камионите, разбира се, по приблизителни оценки са няколко десетки хиляди, но постоянно към тях се присъединяват и хора с личните си автомобили. Очаква се утре на протеста да са около 1 МИЛИОН души! Отава на практика е под блокада. Но по-същественото е друго - НАВСЯКЪДЕ, откъдето минава конвоят, край пътищата, от мостовете, е приветстван от ОГРОМНО множество народ, със знамена, плакати... като освободители. И това при минус 25 градуса!

240

От Канада

преди 2 години

Много са ми смешни някои коментари от хора, които нищо не знаят за Канада. Живея тук от 18 години и наблюдавам отблизо протеста. Това е нещо грандиозно и целта е да се премахнат всякакви ковид ограничения. И няма значение дали си ваксиниран или не. Само да ви припомня, че навън е - 30 градуса и има много камиони направили по 3500 за да дойдат да протестират.

239

До монтьор

преди 2 години

Монтьо, колко бустера си си шибнал до сега? А колко маски на ден сменяш? И Сертификатчето ти важи ли още или трябва още няколко бустера да си бутнеш? И си "защитен" нали? Тогава - какво те е страх от неваксинираните, я обясни?

238

Анонимен

преди 2 години

До монтьорПич, в много държави хората са много ваксинирани и много им е писнало вече от варианти и бустери, и маски, и локдауни, и приказки за задължителна ваксинация. Това че някой е ваксиниран не означава, че е поддръжник на сертификати и потъпкване на права.

237

монтьор

преди 2 години

85% от шофьорите са ваксинирани. Излъгаха някои тираджии да протестират и доста други баламурници покрай тях.

236

ha ha

преди 2 години

Де го Бати Боко да каже че 5 милиарда камиона са се събрали в Отава да протестират против Кирето в негова подкрепа! За нашите 'медий' щеше да е доста по 'реалистично'... - Уви има Интернет (колкото и да се цензурира)

235

Анонимен

преди 2 години

Да спрат да ги снабдяват с храна! Те това возят. Ще пукнат от глад канадците, ако това се случи. Знаем какъв им е климата.

234

Анонимен

преди 2 години

До БайХ - сори, не прочетох добре какво си написал (предишният съм :))

233

Анонимен

преди 2 години

До БайХ И тук протестите бяха против сертификатите (погазването на права) - не вярвай медиите как го изкарват.

232

БайХ

преди 2 години

Разликата между Канада и други държави (България) е че хората може и да са вакснати по собствен избор но са солидарни с останалите и ги подкрепят. Тук протеста е не за или против ваксини а срещу погазването на основните права.

231

Анонимен

преди 2 години

Едно нещо не можах да разбера: Защо повтарят, че повечето от шофьорите били се ваксали??? Сякаш тези които са успяли да ги ваксат С ПРИНУДА И НАСИЛИЕ нямат вече право да протестират срещу таква фашистки приоми, ли????? И тука гледам някои подиграват хората които протестират, а са ваксинирани

230

Класика

преди 2 години

На абордаж!

229

Анонимен

преди 2 години

Все още се събират!

228

Анонимен

преди 2 години

https://ottawa.ctvnews.ca/mobile/video?clipId=68596

227

Анонимен

преди 2 години

Галилей ГалилейПусни нещо ох Отава - цялата е блокирана, а все още на са влезли всички колони от тирове от всички магистрали!!!Пред парламента се събират стотици хиляди хора!Гледам ги онлайн!Ти на кой бустер си - до колко мислиш, че ще издържиш?

226

Анонимен

преди 2 години

"Заплиха някаква сграда, сега вече ще им разтурят седянката!"Писаха, че се очаква сорос да изпрати antifa, които да направят хаос и да обвинят шофьорите и протестиращите

225

БайХ

преди 2 години

Кирето ли им подбира статиите тука? Тази е най-политически-коректната. Що не преведохте някоя по реалистична където се споменават повече подробности. Като например че не стотици а хиляди камионджии се събират днес в Отава. Също че 90000+ донори им помогнаха с повече от 7.5 милиона долара за каузата! Дано имат силата да удържат на политическия натиск и да събудят заспалото канадско общество за това което реално ае случва с тяхните права напоследък.

224

Анонимен

преди 2 години

"... аз съм точно в Канада и никой не се интересува от тия глупости"_______ ааа, *** как... никой не се интересува, затова всички новинарски емисии с това започват, а Трюдо-то вчера рязко стана контактен и карантиниран