75

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА!

74

ти да видиш

преди 2 години

абе уж не се борихте за постове а кво стана , всички седнахте на креслата .

73

Анонимен

преди 2 години

Е как връщат социЯЛната държава - като вземат заеми от спестяванията на Народа !

72

отново неподготвена

преди 2 години

абе импексова а защо искахте Борисов с вълшебна пръчица да ви оправя зулумите дето направихте до като бяхте на власт ?

71

Анонимен

преди 2 години

Корнелия, не новото правителство, а новата лява партия ще се бори да върне социалната държава. Хора като теб, Калоян Методиев и др. се борят за власт, а охранени биволици като членовете на НС и ИБ на БСП с радост захапаха кокала. На такива екземпляри мястото ви е при В.Симеонов, Каракачанов, Сидеров и Марешки.

70

Анонимен

преди 2 години

Да за тях е социална държавата с големите заплати и влогове , пей сърце . Аз като ви пиша все фразата Сития на гладния не вярва.

69

Анонимен

преди 2 години

Курнелийо, върви в манастир!

68

БСП ПОБЕДИ ДБ

преди 2 години

ПОМНИМ КАК САМО СЕ КРАДЕШЕ ПРИ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ? СЕГА ПРИ ЧЕТВОРНАТА Е ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО ЯКО! СЛЕДВАЩАТА АКО Е ПАТОРНА, НЕ МИ СЕ МИСЛИ?

67

Какво

преди 2 години

очаквате от това правителство,ТАЯ е вице на Кирчо,а е една от най-корумпираните по време на прехода,или забравихте че,лично Станишев Я уволни ЗА КОРУПЦИЯ,като зам.министър на енергетиката а шеф Й беше един от най-големите крадци от ЧЕРВЕНИТИ р.Овч.

66

КОЙ МИ С.А В ГАЩИТЕ?

преди 2 години

ОСТАВИЛ ТИ БАЙ ТОШО - 20 МИЛЯРДА БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ И 12 МИЛИАРДА ДОЛАРА ДЪЛГ? БОРИСОВ НИ ОСТАВИ С 120 МИЛИАРДА БВП! А КИРЕТО КАК ЩЕ НИ ОСТАВИ?

65

Георги

преди 2 години

Бай Тошо им остави работеща държава, образован народ, медицина, заводи, земеделие, електричество - те го скапаха всичко за 30 години. Сега щели да правят социална държава.. некадърници. Могат само да крадът, да продават и да рекетират. А Кирчо от харвърд дори не го знам какво може, той прави това което му кажат от Европа. Напълниха министерството с онлайн специалисти на по 30 години - нямат жени, нямат семейства. Ние ще чакаме те да оправят държавата.. Скоро няма да излезем от батака

64

Сталинчо

преди 2 години

Заблудените целуват другарката но забравят че тя е един от приватизаторите на Техноимпекс което ръководи търговията на България в Сирия, Либия, Тунис, Алжир, Мароко, Ангола, Мозамбик, Зимбабве, Нигерия, Куба, Танзания, Етиопия, Гана, Кувейт...и това по времето на Костов, демек ДБ.. . Беше зам. министър на икономиката при станишката, шеф на Булгартабак с Пеевски, следовател с Рашков и т.н. Нали не работеха със статуквото, а Славчо кажи деееее..

63

Анонимен

преди 2 години

Щастие струи от всяка червендалеста тиква!Народа щастлив!СВЕТЛИНА ВЪВ ВСЯКО КЪТЧЕ НА СТРАНАТА! ТРАНСПОРТ ИЗНЕМОГВА!БОЛНИЦИ! ОБЩИНИ!ДЕТСКИ ГРАДИНИ!ЦЪРКВИ ДЖАМИИ!ВСИЧКО ЗАТВАРЯ!ФИРМИ СЕ ЧУДЯТ ДАЛИ ДА УВОЛНЯВАТ ИЛИ ДА ФАЛИРАТ!ЩАСТИЕТО НИ Е НЕОПИСУЕМО!

62

факти

преди 2 години

слешай нинова от вас си иска да подпомагате общините да давата по 300 лв н а пенсионер да намалите ддс храните и вечно ще управлявате

61

Анонимен

преди 2 години

Нема да се плашите, леля ви Корни е от стара комунистическа коза яре, ще ни направи всичкиМилионери, е като във Венецуела, ама без петрола им. Спете спокойно електорални единици.Ще настане такъв живот.....

60

1 ИЗЛЪГАН

преди 2 години

АЗ ГЛАСУВАХ ЗА ИТН, АМА КЪДЕ Е БАТКО БЕ? КАК МЕ Е ЯД, ЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ ИМ ГЛЕДАХ ШОУТО! КОЛКО ЛОШИ БИЛИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ И КАК КАТО ДОЙДЕ ТРИФОНОВ ЩЯЛ ДА НАКАЖЕ ЛОШИТЕ ПОЛИТИЦИ. ТОЙ ЧЕСТЕН, А ТЕ ЛЪЖАТ НАРОДА? Е ЗАДЪРЖА СЕ ЕДИН МЕСЕЦ И НИ НАБУТА МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ /ФАЛШИФИЦИРАНЕ/???

59

За сега

преди 2 години

Не сме почувствали нищо добро,от това за което говореше. За нея е дошло, от бузи очите й не се виждат. За сега за нас са само негативите. Почна да говори като кики, само обещания и оправдания. Да каже защо БСП депутатите искат разпарчаросването на МВР и защо е подписала гоненето на работещите пенсионери. Абсолютна двуличница. Вярно ще унищожи нод 100 партия уж подпретекс, че гони бойковите хора. Тя, кики и асеня са обсолйтно недолюбвани. Не щоменгира и гай скандала около кики

58

Анонимен

преди 2 години

Колко години още ще и гледаме гнусната физиономия на г- жа Лъжа?

57

Анонимен

преди 2 години

На Нинова тая шия не е от туршия. Ще се гръмне от плюскане. Тя е новия Шиши.

56

Анонимен

преди 2 години

Така я върнахте социалната държава, че хората не могат да си покрият разходите за живот. Лицемери!