60

Анонимен

преди 2 години

Медиите - третата власт, носят огромна отговорност. Каква е тая професорка която сте интервюирали в защита на нехранимайковците за които висяхте по площадите?! Обърнете тона и задавайте въпросите които трябва да се зададат - за измамата на Харварда, за манипулациите на Рашков, кой седи зад фигуранта Радев. За олигарсите финансирали ги за да сложат свои хора във властта И съдебната власт.

59

Анонимен

преди 2 години

ТЕЗИ имат задача да махнат ЦАЦАРОВ И ТРИ МИЛИАРДА ЗАПОРИРАНИ ДА БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ! ВТОРАТА ЗАДАЧА -'' СЪДЕБНА реформа с която ДА СЕ ЗАКРИЯТ СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ СТРУКТОРИ И ОЛИГАРХИЯТА ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕНА ОТ РАЗСЛЕДВАНЕ, СЪД И КОНФИСКАЦИЯ НА ТЕЗИ ТРИ МИЛИАРДА! ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И ЧЕРЕПА СИ ИДВАТ!БОБОВИ БАНЕВИ МИНЬОВЦИ И ЦЯЛОТО КРАДЛИВО ОБЩЕСТВО ДОВОЛНИ И ЩАСТЛИВИ! ГЕШЕВ ДА СЕ ЗАМЕНИ С НАШ ЧОВЕК! КРОТЪК И УМНИЧЪК ,КАТО НЕБРЪСНАТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ВНУК

58

реалист

преди 2 години

Промяната в България все повече заприличва на ситуацията с кораба Вера Су! Има ли капитан на кораба? В момента ситуцията във всяко отношение е: Много баби хилаво дете!

57

Анонимен

преди 2 години

Започвам да усещам една схема май се заформя,тия да оберат негативите от инфлацията,а Радев да направи друга партия с отцепници от БСП,което ще си е ново БСП,но ще мине за нов ляв проект.Хората обаче не са толкова глупави!!!!

56

Спас

преди 2 години

О, промяната си тече с пълна сила! Инфлацията удари небето, цените на тока удариха небето, заплатите и пенсиите станаха мизерни. Промяна с пълна сила!

55

Анонимен

преди 2 години

С тия цени промените отиват към нови избори ми се струва нещо.Май до тук бяха.

54

Анонимен

преди 2 години

Абе никой не вижда промяна,а обещаваха,обещаваха...

53

Анонимен

преди 2 години

Тече пълна подмяна!

52

Анонимен

преди 2 години

Щом терминал две -- по един минус на всичките ти глюпости със снимка.

51

До 44

преди 2 години

Лунатик, свършиха аргументите, започнахте с обидите и опорките. Отричате очевадни факти. Стах ви е да си признаете, че се прецакахте. Прецакахте и другите, които не мислят като вас. Колко трябва да си заслепен от злоба за да върнеш комунистите и мутрите на власт. Манипулиран вот на промити мозъци ще ни струва скъпо.

50

Ню ейч

преди 2 години

Бизнеса иска евтин ток и пътища и не му дреме за "корупцията" щото тя си е практика в цял свят само дето тука не ползваха икономисти и адвокати отличници от елитни университети със заплати по 60к ,а треньори и културисти от провинцията и то отпровинцията на провинцията ,а те се правиха на сутеньори с лъскав живот и биха на очи ...

49

Бож.

преди 2 години

Тече промяна в посоката,в която се разпределят авоарите :)

48

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Порой --- Че е тъй, тъй е! Но ги попитайте къде им е планът за икономическо развитие и стабилитет, който трябваше да предложат до края на декември, миналата година на ЕК в Брюксел. Фактът, че този план не е готов и може би никога няма да бъде предложен, защото и няма да бъде приет, сиреч НЯМА да бъдат отпуснати НИКАКВИ средства от ЕС за България, то тогава крахът е неминуем. Имам усещането, че някои индивиди около президента играят много *** роля в съсипването на България.

47

Порой

преди 2 години

И като текнаха едни инвестиции (-50% за миналата година ) ,па като спряха течовете (уж предните крадяли 12 млд. на година ,е къде са ,че се тегли кредит 7 млд?) тече та се къса...

46

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен ---- Отдавна съм казал, че Терминал 2 е генералното решение на ВСЯКАКВИ проблеми, но за да го направите трябва да бъдете авантюрист - по душа и космополит - по убеждения, но ако не сте, по-добре си налягайте парцалите в България. Западът не е за вас. Имате амбиции, искате хубава и реално платена работа, горите от мерак да се усъвършенствате и да дадете простор за развитие на вашите деца, то тогава продавайте всичко в БГ, за да сте сигурни, че НИКОГА повече няма да се върнете.

45

Анонимен

преди 2 години

Който може да напуска България, че тези крадливи социалисти- комунисти ще ви ошушкат до стотинка.

44

Анонимен

преди 2 години

С тези харвардски мошеници България се върна в далечната 1997 год.

43

факт

преди 2 години

тече тече , я каква промяна ни спретнаха , я какво светло настояще ни дадоха . доходите уж на горе а се оказаха на долу , цени на горе , ток се спира , народ от ковид умира , импексова ни обещава да не ни увеличат мобилните услуги с левче , фигуранта никакъв го нема . малка ли е тая промяна ?

42

Анонимен

преди 2 години

Тая ... Със сивата блузка и млеконадойния комплекс ... Чудя се дали да се прежаля ... ???

41

До 55

преди 2 години

Какво стана ... ???Притесни ли се ... ???