14

долу ЕС

преди 2 години

ами защо росто цената на тока не се уеднави за всичи и не се закие тъпата борса за ток??????? както Нюланд каза, май на та му ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

13

Асан

преди 2 години

Асан им плаща и тока и заплатите

12

Ескимос

преди 2 години

През февруари 2021 г. бе решено окончателно либерализирането на енергийния пазар. Някъде да пише, че е задължително да се потребява електрическа енергия, парно или газ? Който ползва трябва да плаща. Като не му изнася цената спира да ползва или ограничава на минимум. Сега просто лъсва колко несъстоятелна е била държавата ни в последните 20 г. И всички ще платим цената на липсата на реформи и козируването пред големите външни фактори - Брюксел, Вашингтон, Москва и Анкара.

11

Анонимен

преди 2 години

Трябва от сега да свикваме на режим на тока зелената сделка още дори не е дошла. Токът в 21 век е лукс.

10

Анонимен

преди 2 години

Но също така трябва да се спре износът на евтиния токи да се изнася скъпя от перките, вецовете и панелите. В извънредно положение сме. Като приключи пандемията и мерките ще защочнем да изнасяме и евтин ток, но след като сме задоволили вътрешното потребление.

9

Анонимен

преди 2 години

Втори АЕЦ е крайно наложителен не ме интересуват Грети, Мрети.

8

Зозо

преди 2 години

Има ли комунисти на власт няма ток. Това съм ви го писал тук още преди първите избори април месец 2021г. Тогава много наперени бяхте това рундювците и славчовците. На ви сега, яжте на Рундю ушите :)))))))))))))))))))))))))))))))))

7

Край

преди 2 години

Много умно. Предлагам и търговците да плащат битов ток за да им е по-евтино. А битовите да не плащат ток - така ще им е още по евтино.А на мен даже да ми плащат като ползвам ток - това ще повече от комунизъм.Затворете АЕЦ, сега и въглищните централи и топлофикация и минавайте на свещи.

6

ПроСоТо

преди 2 години

е аз наистина не мога да си обясня :..-КОЙ И С КАКЪВ АКЪЛ ДЕЛИ тока на "битов" и "промишлен" ?!?!?!..Тока Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ !..-220/380 волта,50 херца !!!!!...Ползваш-плащаш...Микроумницитеще започнат да делят и въздуха на въздух за дишане и въздух "за други цели"...Не сме и за съжаление !..Направо за презрение !

5

Анонимен

преди 2 години

По-добър изход е Кирчо му да си хване чукалата и да се измете към Канада.

4

ХА-ХА-ХА!

преди 2 години

ПРОМЯНАТА Е ФАКТ

3

Хасфалт

преди 2 години

Тези са пълни некадърници, все едно да назначиш ученици да се упражняват за кандидатстудентски изпити, ама върху държавата. Еднокнижника ми се вижда все повече като титан на политическата мисъл, ужас!

2

Анонимен

преди 2 години

Само дето не са битови. ОСТАВКА!

1

Анонимен

преди 2 години

Ако накарат и джунгалите да, си плащат тока в маалата ще е голяма работа