174

Анонимен

преди 2 години

Говоря за нас истинските българи,наследниците на Аспарух.Не говоря за някой драскачи в тоя форум които са от тюрко-индийски произход.Веднага си личат почват да се дразнят и да пишат контра.Истинските българи нямаме нищо общо с руснаците или със тюрко-индийски елементи.

173

ЧУКУНДУР

преди 2 години

Харков стане ли част от Русията и Кърджали става част от Турция ! Справедливост трябва да има кардашим !

172

Анонимен

преди 2 години

221-НЕЩО СИ ОБЪРКАЛ ПРОЦЕНТИТЕ. 90% СА РУСНАЦИ. ХАРКОВ ВИНАГИ Е БИЛ РУСКИ И РУСКИ ЩЕ ОСТАНЕ.

171

антрополог

преди 2 години

Това означава че не сме славяни.Разбира се че не славяни са. Смес от ирански (арийски) *** със индийски племена от Малката Азия -траки-роднини на роми,те са също от Индия

170

Анонимен

преди 2 години

може би защото са руснаци, Америка трябва да каже.

169

Анонимен

преди 2 години

А СЕГА СИ ПРЕДСТАВЕТЕ ТРАГИЧНОТО МИНАЛО И НАСТОЯЩЕ НА РЕПУБЛИКА ИРЛАНДИЯ И СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ ОТКЪСНАТА ОТ ТЯЛОТО НА ФАДЪРЛАНДА ОТ БРИТИТЕ. ЕТО КАКВО ИСКАТ БРИТИТЕ ЗА УКРАЙНА!!!

168

преводач

преди 2 години

До Анонимен 217 сте генетично с най-увреден мозък. защо пишеш на Руската Азбука *** азитска? (Ханове откъде са?)

167

ама ползват

преди 2 години

украинските паспорти за да ходят насам-натам без визи в ЕС. Кат не им харесва толкова "Чемодан, вокзал, Маскава"

166

Анонимен

преди 2 години

Харков е руски град основан от княз Игор.

165

иде 9 май 2022

преди 2 години

Драскачите евроатлантически разтягат кожляци е се самозадоволяват в сайта!Ха познайте сега кой ще марширува в Киев на 09.05.2022?Повторението на ционистко масонският сценарий за измислената държава Украйна от 1919г. пак ще завърши фатално за печатарите на зелени хартийки.а вие лъскайте бастуни и си спомняйте за премиерък Кръстю Раковски!

164

Рамзан Кадиров

преди 2 години

До Я сегодня хулиган В Харков живеят основно украинци /62%/. Тро-лове ***-де-руски, напразно Пу-тя инвестира във вас, *** нарко-хомосексуална!

163

мазепа

преди 2 години

Проблемът не е дали руснаците ще влезат в Харков, а какво като влезат и как ще стоят там. Те бяха и в Германия, Полша, Чехия, Унгария, Балтика.....и в крайна сметка си тръгнаха. 70% от населението на Харков са украинци. Видяхме какво стана с Донецк и Луганск, които претендираха че ''хранят Украйна''.

162

Анонимен

преди 2 години

"от къде ги преписвате тези статии, Харков е само на 25 мили от руската граница и на 150 мили." Мили се използват в САЩ и Великобритания.

161

Анонимен

преди 2 години

До кога ще пишат за тази разсипана страна, чудно е. На кого й е притрябвала..Да влизат в ЕС и да видят кон боб яде ли, след това сами ще избягат...

160

Я сегодня хулиган

преди 2 години

В Харков живеят основно руснаци. На коя страна да са? Очаквано и напълно нормално.

159

Анонимен

преди 2 години

Тоест се оказва че българите сме генетично с най много тракийска и прабългарска кръв и съвсем малко славянска.Това означава че не сме славяни.Когато идва Аспарух със огромна прабългарска войска е имало съвсем малко славяни.Ние сме наследници на прабългари и траки така че за никакво славянско братство не може и да става дума.

158

Анонимен

преди 2 години

До 211Няма нищо чудно. Харков си е руски град. Там живеят руснаци.////Да, живеят и руснаци цели 400хил.,само където украинците са 1 млн.

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 183 За какви гърчоля бълнуваш? Днешните са от изгоненото племе от Северна Африка, които нямат нищо общо с Древните Гърци.

156

Haha

преди 2 години

На еди колко си мили, да бягте преписали някоя евеопейска статийка, в километри!Преписвачки сте едни с гугъл транслейта

155

Дарвин

преди 2 години

Нека се избиват рашки и укри, като са слабоумни, не заслужават да живеят.