52

ъъъ до 57

преди 2 години

Това не е виц. Разказано е като истинска история в биографична книга за жената на Чаушеску - тя се е подвизавала като учЕн някакъв. И, освен с паяци, е правила подобни опити и с унгарци, както се твърди в книгата. Между другото нашите учЕни са горе-долу от същото време и произхождат от същата школа.

51

Научен ескперимент

преди 2 години

Има такъв виц:Еди "учен" правил експеримент,хваща един паяк,откъсв му единия крак, пуска го и му казва върви.Паяка,етествено върви.Откъсва му втори крак и му казва върви.Паякът върви.И така докато откъсва всички крака на паяка.Пуска го, казва му върви, но паякът не върви."Ученият записва извода - когато се отстранят всички крака на паяка той оглушава.Следователно слуховият апарат на паяка се намира в някой от краката му. Изводите на тези доктори ми изглеждат по същия начин.Само дето не е смешно

50

Научен ескперимент

преди 2 години

"Отварям учебника и чета: "Пациенти с диабет имат повишен риск от тромбоза", отивам на хипертония "При хипертония се забелязва 100% увеличение на риска от тромбоза", отиваме в учебника по диетология и там пише "при наднормено тегло се повишават коагулантите в кръвта и се повишава риска от съсиреци, тромби и сърдечно-съдови проблеми"+++Обаче хирурзите правят извода,че причината е в коронавируса и това,че не са ваксинирани.

49

Анонимен

преди 2 години

под 60 г.?

48

Анонимен

преди 2 години

А при хора под 6- г., без перитонит и диабет - каква е опасността?

47

Ади

преди 2 години

До Анонимен - Ще опишат на 36 някой месец през някоя си година. Тези двамата хубостници закриха Пирогов и всчки други болници със спешни отделения.Какво ли мислят за тях колегите им? Мили Боже прибери ги тез двамата час по-скоро.

46

Дедо

преди 2 години

От статията се вижда ясно на къде биете пак . Нема се ваксинирам .

45

Анонимен

преди 2 години

Баш като след "ваксиниране".

44

Анонимен

преди 2 години

Лекарите от Исул са престъпници и убиици!

43

Canadian

преди 2 години

Браво на Бил Гей. Чиповете на преполедувалите антиваксъри започнаха да дават фира. Намаляваме не само в БГ, но и в световен мащаб.

42

Анонимен

преди 2 години

Всичко, това е сферата на вероятностите и догадките. Изобщо не виждам смисъл от подобни "новини"... Може да са ваксинирани и затова да имат подобни отклонения и проблеми .

41

Проф. Долорес Кейхил

преди 2 години

Тия " хирурзи" ЛЪЖАТ!! Открили топлата вода?? Ха ха ха!! Че тромбозите от ЗАЛЕЖАВАНЕ при различни тежки заболявания с известни от векове!! Още повече,че ваксинираните са генно модифицирани индивиди склонни към автоимунни заболявания и тромбози!!Ало," хирурзи" от ИСУЛ!! Схващате ли бе тикви??

40

Анонимен

преди 2 години

Да разбираме 3 възрастни мъже с наднормено тегло, диабет и сърдечни проблеми са имали артериални и венозни проблеми. Отварям учебника и чета: "Пациенти с диабет имат повишен риск от тромбоза", отивам на хипертония "При хипертония се забелязва 100% увеличение на риска от тромбоза", отиваме в учебника по диетология и там пише "при наднормено тегло се повишават коагулантите в кръвта и се повишава риска от съсиреци, тромби и сърдечно-съдови проблеми". Ще каже човек че са рискова група за сърдечни бо

39

Анонимен

преди 2 години

Да опишат откритието си в някое сериозно медицинско издание, иначе не вярвам!

38

Анонимен

преди 2 години

Има вирус, лично го изкарах 2 пъти, но даже не разбрах, че е това, преди да си направя тест. Мислех, че е хранително отравяне. За два дена се разкара. Ай стига драми.

37

Възмутен

преди 2 години

Няма КОВИД!Току що звънях на МВР за неспазване на мерките от тумба от 20-30 малолетни ромове които пият...пушат и викат на магазина пред нас а отсреща милиционера ми вика-ДРеме ми на папура нищо не мога да направя!Това за мене значи че няма вирус!

36

Анонимен

преди 2 години

Лежали са в болница и тримата с тежък ковид. Няма как да се скрие. Ееее, не четете!

35

до 31

преди 2 години

Някой го кълнял и псувал, па тоа! Казах ти само, че не е нищо особено, а ако за теб е нещо особено, сори бейби! Моите съболезнования.

34

Анонимен

преди 2 години

Лекарите се доказаха .50 /50 налучкване.Медицината се доказа като слаба много по слаба от билкарството .

33

тарикат кунчо

преди 2 години

и на мен да ми платят здраво и аз така ще разправям като умре в ръцете ми казвам ковид вземам кинтите изплащам джипа и апартамента и така докато има бу наци