28

черния

преди 2 години

За нас важното е, че България остава завинаги към Русия. Всичката соросоня и всичкото ***, да се стягат за Белене.

27

Анонимен

преди 2 години

***, микропешка, която е паднала убита в неравен бой и сега е плацдарм за инвазията на рептилите на изток.

26

izh

преди 2 години

Te koмунистите са изключително вещи по всички дела свързани с приказки. Само не ги карайте да работят. Или ще откраднат или ще забъркат такива каши, че после и 100 грамотни не могат да се оправят. Та за такива като вещия "арабист" ми е думата

25

Мунчо

преди 2 години

А БГ е пешка извън игралното поле.

24

Анонимен

преди 2 години

"Този Чуков не беше ли арабист. Кота стана европеист?"------------------------------------------- По-добре да си арабист и да отбираш от глобални калейдоскопи и пъзели, отколкото да си атлантически евродепутат и бъкел да не вдяваш от това, в каква страшна студо-гладна трагедия хвърляш собствения си народ, вкарвайки го в хомота на зелените сделки и оставяйки го лице в лице с електроборсовите спекуланти.

23

Анонимен

преди 2 години

На Русия наистина не сме и потребвали и не би се занимавала с нас,защото ни знае и"кътните зъби"Но ако приемем оръжия и войска,която я заплашва,изобщо няма да се подвоуми да ни "види сметката"Между впрочем не само на нас а и на други държавиНа нея и е безпределно ясно как действа и с какви политически средства си служи ЗападаБългария никога не е представлявала интерес за РусияЗа нея е важен Протокът и излаза на Бяло МореЗатова и Крим е руски и ще е такъв,ако ще и Светът да изгори.Не се съмнявам.

22

Анонимен

преди 2 години

Гад натовска

21

Анонимен

преди 2 години

До Антон, Враца 13. Вие не уважавахте ли териториалната цялостност на другите страни? Или неправилно съм ви разбрал?

20

Анонимен

преди 2 години

До18.Не се правете на"късогледи"Опитът на Запада само преди месец,да разбута Казахстан и да предизвика"мейдан"като в Украйна и да го направи поредната жертва на ненаситни си глад за ресурси,стресна и Китай,защото прозря,че това е идеален плацдарм освен срещу Русия и срещу самия Китай.Но сега в Пекин са заети с Олимпиадата,която,Запада иска да бъде провалена,защото ще смае Светът с организацията и успеха си.Което ще е още един пирон в ковчега на Запада.Така ще рухне и митът за всемогъщия запад.

19

Анонимен

преди 2 години

До Я па ти.. 16. Не можеш да упрекваш някого, че напада, щом ти самият нападаш. Най-малкото не е красиво.

18

Анонимен

преди 2 години

"Руснаците си публикуваха исканията, Я кажете 'отворените и открити' американци къде са публикували отговора да го прочетем и него?"---------------------------------------------------Не само, че не публикуваха отговора, но най-смирено помолиха Кремъл да не дава гласност и да не обнародва документа. Какво може да означава това? Може би в отговора са направени отстъпки пред РФ с уговорката да не бъдат реализирани веднага от Путин, за да не се разбере и Пиндостан да запази уважението на слугите

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23. Наистина ли смяташ, че Русия може да ни нападне? Ако е така, задай си въпроса за какво сме и потрябвали.

16

Анонимен

преди 2 години

От написаното разбрах, че национална сигурност нямаме. Всъщност, от това, което се случва - също.

15

Анонимен

преди 2 години

"...вчера премиерът Кирил Петков заяви, че в своята отбранителна стратегия България ще разчита на своята армия."Как може да се изтълкува такова изказване? В случай, че Русия прояви агресия срещу страната, на какво ще разчита България?

14

Анонимен

преди 2 години

Неправилно се изказа..Има по вулгарен начин,, мерят си оная работа"

13

toti

преди 2 години

Затуй най добре да си пием ракията за здраве и да не дигат цените на водката и уискито !!!

12

Baijiahao

преди 2 години

В случай на война Русия ще разгроми НАТО за 24 часа с помощта на безпилотните Посейдон и далекобойните ракети Сармат, един снаряд от които може да изтрие цял американски щат. Анализът е на китайски стратегически център.

11

Анонимен

преди 2 години

Тоя експерт и дума не каза за другия световен "играч"който е съсед на РусияНе е ли чувал за Китай или е по добре да не го споменаваТези който си мислят,че Китай ще остане извън играта просто не са наясно със съвремения СвятА опита на САЩ и Запада да разбутат Казахстан само преди месец,и то точно на границата с Китай(Алмати)им подсказа намеренията на ЗападаРусия и Китай имат еднакво виждане за Света и без Запада ще просъществуват,защото имат неограничен ресурс и технологии.

10

Антон, Враца

преди 2 години

От стратегическа гледна точка, за нас ще бъде най-добре ако Руската империя се разпадне на съставните си части - Московия, Нижни Новгород, Кавказ, Сибир и Далечния Изток. Може би Путин ако настъпи мотиката и предизвика някакъв голям конфликт, това ще ускори незбежния процес на разпад започнал със закриването на СССР.

9

Поддържам

преди 2 години

вижда се че Русия играе шахматен дебют, докато Щатите блъфират като си мислят че са на партия покер.