8

До 8

преди 2 години

Ама ти сероизно ли?Като отида да си купя кола и им изсипа чантата с парите и те ще ми кажат неможе? Или другаря Путин пазарува само с кредитни карти може би?Той и Божков така в Дубай като вземе нещо от магазина собственика си пише у тефтера колко му дължи

7

Има други санкции

преди 2 години

И видните ПУТриоти на власт в Русия ги знаят много добре. Колко ли им е хубаво да си представят, че ги лишават от източените от Русия досега 2 трилиона долара, претакащи се в западната финансова система? Ами скромните къщурки на Запад за по няколко или няколко десетки милиона, ами лозята и личните фирмички? Ами западните паспортчета на цялото им домочадие в много случаи? Ами ако се наложи да си доказват "патриотизма" с принудителен живот само в Русия заедно със семействата - без онези благинки?

6

Анонимен

преди 2 години

Милярдите като не можеш да ги ползваш за какво са ти?

5

Анонимен

преди 2 години

Путин си отива.Това е благ.Всички са зависими от лични снакции.

4

BG

преди 2 години

Напълно съм съгласен,Путин открадна милярди,та как ще му навредят на него

3

Тошето Ю ЕС ЕЙ

преди 2 години

През соца куманделите не ни даваха да гледаме ТопГън, да слушаме Бони М, да ходим с дълги коси, да носим дънки, да пеем Борн ин дъ Ю ЕС ЕЙ,да имаме смартфони, да дъвчем дъвки и да се друсaмe! Сега Ю ЕС ЕЙ ни дава всичко това наготово и затова трябва да се бием срещу алкашите с всички сили, иначе пак се връщаме във външния нужник!

2

Анонимен

преди 2 години

С какво Русия е зависима икономически от запада че ги плашат със санкции?Или искат чичко Путин да им спре напълно газта и да измрат напълно от студ до края на зимата?

1

Анонимен

преди 2 години

Тоз проскубания бухал като го видя и не знам ко ми става...