37

СС

преди 2 години

Ако си мислите че Bitcoina не се контролира от хората които контролират ФЕД и МВФ значи нямате реална представа за света. както винаги създават два полюса. И сега който клъвне ще си каже трябва да въведем биткойна да прецакаме ФЕД а то целта им е точно тази. Винаги така действат кукловодите по заобиколен начин си налагат това което искат да постигнат...Ако бяха казали налагаме биткойна и махаме парите всеки ще ревне против това А цената на биткойна се манипулира от тези които контролират парите

36

Анонимен

преди 2 години

Проблемите на биткойн са: ужасно много ток, бавни транзакции и недобра децентрализация. Работи се по отстраняване на тия недостатъци, но проблема с тока ми се струва нерешим.

35

Анонимен

преди 2 години

Крадецът призова за отмяна на ключовете, охраната и камерите, защото ще доведат до голяма нестабилност по домовете на хората!

34

Анонимен

преди 2 години

Оле ще е много добро решение, или ще е много лошо. Бъдещето ще покаже.

33

Анонимен

преди 2 години

Я виж ти. Финансовите хиени загрижени за стабилноста?! Нагляри, кво ви пречи Салвадор с мизерната си икономика.

32

Анонимен

преди 2 години

Много им бърка у здравето да има независима и децентрализирана валута. Не могат да я управляват.

31

Анонимен

преди 2 години

Тоя дето е създал бикойна добре, че се пази анонимен иначе до сега да са го самоубили.

30

Анонимен

преди 2 години

До 49 Тия ги обеснявай на някоя баба дето е скачала по площадите през 1997 година с мавъра.

29

До 44

преди 2 години

Приятел, фалирахме заради некадърното управление на комунисти и ДС. Не заради МВФ и приватизацията.. Интересно как Холандия, Дания и други държави не фалират.. А и да помислим малко и за Чехия, които също имаха преход и приватизация

28

Анонимен

преди 2 години

Сега в момента на тия цени се купува после като удари 80 хиляди продаваш и после като падне пак на 30 хиляди купуваш.

27

Анонимен

преди 2 години

Говорителя на камарата на представителите в Конгрса на САЩ Нанси Пелоси е брокер на годината с най-висок скок на портфолиото й Сорос и Бъфет пасти да ядат. Да в САЩ въобще няма корупция.

26

Анонимен

преди 2 години

Да кажем имаш спестени 50 хиляди долара после идва Бидона и напечтва 14 трилиона и покупателната способност на твоите 50 хиляди вече е като за 30 хиляди. Уловката е че напечатаните пари обаче са отишли на борсата после Мъски удвоява богатството си, а на теб обикновения човек са изяли половината спестявания.

25

Анонимен

преди 2 години

Някой, ако не знае през 90-те фалирахме понеже МВФ ни отказа рефинансиране по политически причини после западняците разграбиха българската икономика за жълти стотинки. Много хора, които нямаха нформация, че идва загубиха спестяванията си и останаха на улицата. Сутринта 1 долар беше 1000 лева, а вечерта вече 3000 лева.

24

Анонимен

преди 2 години

Биткойнът може да е волативен, но него никой него не го печатат както долара половината от всички напечатани долари са напечатани от началото на пандемията, после, ама то инфлация има.

23

Анонимен

преди 2 години

Истинската стойност на 1 биткойн е 1 индийска рупия. Когато стане това, тогава ми говорете за стабилен биткойн. Кой луд ще даде 37 000 долара за биткойн? Това си е чиста спекула.

22

Анонимен

преди 2 години

страх тресе ***

21

Изедници

преди 2 години

Оставете хората да си се разплащат както искат във собствената си страна. Сега ще ги изкарате "тоталитарна" държава и Юесей веднага ще изяви желание да им "донесе" демократичните ценности (вече го правиха през миналия век).

20

Анонимен

преди 2 години

Салвадор доказаха че не са от много умните още преди доста години. Слагат, махат и накрая пак наеб.ни. И точно за това са на нивото Сомалия, за където сме тръгнали и ние.

19

НАЙ–СМОТАНОТО

преди 2 години

Биткойна е най-**** и прецакващ планетата разменник! Основава се на стойността на похарчените ресурси - не на потенциалнота си енергийна стойност която може да се използва.

18

Анонимен

преди 2 години

Нашето БНБ също роботи за МВФ, а не за нас. Общо взето на БНБ само името му е българско.