22

До22

преди 2 години

До22 Ванчо МихайловКиро не е комунист бе момче Кирчо е възпитаник на ХАРВАРД.Незнам дали разбираш за какво намеквам де?Ако си независим де . Щото иначе краварите плащат добре на които няма собствен мозък да мисли сам а повтаря каквото са му наредили

21

БХК

преди 2 години

Това е националистически филм, безобразие! На всичкото отгоре го смениха с друт такъв - за някакъв Владимир Вазов! Настояваме за филм за проблемите на ЛБГДЖИОХИО общонстта у нас!

20

Анонимен

преди 2 години

Къде е проблема щом е "техническа грешка"? Да повторят филма утре и в други ден в различно часово време .Ако продължава" техническият проблем" да продължават да излъчват филма всеки ден докато се оправи "проблема"

19

Кошлука

преди 2 години

Стига сте ревали! Така ми наредиха! И от Дондуков, и от Козяк ми звъняха за тоя филм!

18

Ванчо Михайлов

преди 2 години

Историята се повтаря: Отново комунисти предават българския идеал и предават Македония! Първо беше Гошо Тарабата, сега е тоя ***! Ще бъдете проклети от историята!

17

Анонимен

преди 2 години

Киро"харвардския възпитаник" още един предател на българските интереси. Слуга на Пентагона освен че е предател ни набутва и в центъра на война която дори и да не започне пак ще ни навлече врагове.

16

aa1830

преди 2 години

Новият подход в преговорите с Македония е стария подход на Димитров. Антибългаризъм! Кой се притеснява да научи истината за кървавата Коледа 44/45год.

15

Анонимен

преди 2 години

САМО ЗА ЕДНА НОЩ В МАКЕДОНИЯ СА ИЗБИТИ 120 000 ЛЕКАРИ,УЧИТЕЛИ,ПИСАТЕЛИ,ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ,ОБЩЕСТВЕНИЦИ САМО ЗАЩОТО СА БИЛИ БЪЛГАРИ!!!ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ СА ЖИВИ ХВЪРЛЕНИ В ОХРИДСКОТО И ПРЕСПАНСКОТО ЕЗЕРО!!!ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НА ТОЗИ СВЯТ,КОЙТО БИ СЕ ХВАНАЛ НА ТАЗИ ИЗМИШЛЬОТИНА!

14

Анонимен

преди 2 години

Копейката, няма ли да протестират или щом няма голям медиен интерес, не им се занимава?

13

Анонимен

преди 2 години

НА ПРАЗЕН ГРОБ ПЛАЧЕТЕ!ТОВА Е,КОЕТО ИМАМ ДА КАЖА НА ШЕПАТА ФАШИСТО-ЖИВКОВИСТИ ПРЕД БНТ!

12

"П Промяната&qu

преди 2 години

Това ли е промяната?Така ли мислите да управлявате?Много сте смешни? Техническа грешка.......

11

Анонимен

преди 2 години

НА ТОЗИ МАНИПУЛАТИВЕН ФИЛМ СЕ ХВАЩАТ САМО ШЕПАТА ФАШИЗОИДИ,ПОДЧИНЕНИ НА АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ...ПЪЛНА ФАНТАСМАГОРИЯ И ИЗМИСЛИЦА.

10

Анонимен

преди 2 години

ФИЛМЪТ СИ Е ЧИСТА ПРОПАГАНДА,КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С РЕАЛНОСТТА...

9

Оффф

преди 2 години

Точно вчера ли се появи техническата грешка? И то към 22 00 часа.Ще кажеш,че ум и разум има.Все едно е чакала по час.

8

Minuva42

преди 2 години

Сега на Киро не му ли е съмнително съвпадението?

7

Анонимен

преди 2 години

Оставка на лекето Кошлуков!

6

Чиновник

преди 2 години

Простолюдието никога не забравяйте, че САМИ си избрахте да ви управляват Киро и Радев. Ако трябва си го запишете.

5

КОЙ..

преди 2 години

КОЙ нареди да бъде свален ?!! Киро, ще те гази мечка, момченце !

4

Боко

преди 2 години

Другия път с камъните. Цензура постоянно. Не маски и сертификати, отстоявайте си правото на слово преди да изпаднете в диктатура.

3

Сигурно сега,

преди 2 години

след заповяданото от управляващите среди спиране на този филм,свободата на словото у нас се е вдигнала неимоверно и от 112 място(според НПО-тата,чиито храненици участват в правителството),вече сме на челни позиции.Тя,свободата на словото не трябва да се бърка с възможността всеки да говори и пише каквото си иска,това го има.Тя предполага всички твърдения на НПО-тата приоритетно да се разпространяват като единствена истина,а всички други истини да се класифицират като фейк новини.