85

IQ 3.14

преди 2 години

До Много кашик страхували са се от нас, за това по турските разчети боя за плевен почва на 10тата минута след обявяването на война. а по руските разчети пробив по българската граница по широк от 100км се гаси с тактическо ядрено. справка - учебниците на шуменското вву. тоя дето ти ги е редил тия *** партенки е бил политически офицер или шкембе щабар дето не знае от коя страна се държи автомата.

84

д-р Дрегер

преди 2 години

Ох, как се страхуваха турци и гърци... Старшинката ли ти го каза това?

83

Много кашик

преди 2 години

Много нещо. Ние от благородните дивизиони ходехме на стрелба веднъж на три месеца и веднъж в годината на учения за по 10 дена. Най-зле беше през зимата срай Хаскюву. Понякога спяхме върху сандъците със снаряди в зила. Но турци и гърци се страхуваха от нас. 50 години минаха като сън, за да се събудим в кошмар. България без войска, без индустрия, без селско стопанство, намаляла с три милиона. Не ни трябва Трета световна. Ние сами си я причинихме.

82

IQ 3.14

преди 2 години

от тая гледна точка, авиобаза габровница е идеално място за двайсетина натовски ф-35ци

81

IQ 3.14

преди 2 години

шойгу слегка абасралса след дислокацията на силите на нато по повод "ученията" около украйна. и наще абасралса след като холандците решиха да покажат на грипен радев какво е боен самолет ... многоходовите се намногоходиха. и кетаеците рекоха "Айде обирайте си крушите от казахстан да нема хон гил дон" ... направа да падладееш. само требва да докарат и един зумвалт в румъния и ше има нова октябрская ревалуциа

80

Krawar

преди 2 години

Само краварите ли имат право да провеждат учения????

79

Анонимен

преди 2 години

Стар набор, ротата на стрелби изразходваше 5 контейнера с патрони - 3 бронебойни, 2 трасиращи и 1-2 с патрони за крупнокалибрените картечници "Владимиров" на БТР-те.

78

НАТОоВЦИ - страхливц

преди 2 години

Информацията, която идва от Запада, е пълна с истерия и преплетена с лъжи.

77

НАТО - също

преди 2 години

По време стотиците хиляди руски учения ще се учат как се слагат памперси и как се обува чорапогащник на тъмно.

76

Ми да

преди 2 години

Те НАТО са терористична организация. И България за жалост членува в нея.

75

14-ти януари

преди 2 години

Най-плашещо за отановците е мощното учение на руската ядрена триада "Гром". То се очаква в началото на годината. След Зимната Олимпиада в Китай, Москва ще предостави на Пиндостан втори шанс и буквално няколко седмици, за да сключи с Русия споразумение по безопасността в Европа. Първият срок за решения по руските мирни предложения изтече на 14-ти януари.

74

Стар набор

преди 2 години

Едно време ротата на стрелби изразходваше 5 контейнера с патрони- 3 бронебойни и 2 трасиращи. Във всеки имаше по 1400 патрона. Значи сме били на 7000 учения за всяка стрелба! А на стрелби ходехме 3 пъти в седмицата по едно време! Егати колко учени сме били!

73

Разбирам!

преди 2 години

Натовските шпиони са решили че всеки руски войник е армия - оттам идват десетките хиляди учения! Обучениението на всеки солдатик са преброили! :):) Егати и качеството на новинарската "продукция"!

72

Анонимен

преди 2 години

Ще има индивидуално обучение на всеки войник. Затова са и десетки хиляди ученията.

71

ХА ХА ХА ХА ХА!

преди 2 години

В текста пише 10 ДЕСЕТ (!) откъде изкочиха хилядите ??? НАТОоВЦИ - страхливци!

70

поредно доказателств

преди 2 години

Информацията, която идва от Запада, е пълна с истерия и преплетена с лъжи.

69

НА СТРАХА ОЧИТЕ

преди 2 години

"Армията на Русия ще проведе десетки хиляди учения тази година" - От де толкоз пари бе? Всеки изстрелян патрон ли ще му викате 'учение'? :):):)

68

ПРЕДСТОИ АРМОГЕДОН!

преди 2 години

И стотици хиляди учения да проведат крепостните , партньорите им ще бъдат от Третия свят, а оръжията им ще са единствено конвенционални.Накрая джуджетата ще нападнат Америка и ще изчезнат от лицето на Земята. Жалко за около 4 милиарда човешки души, които ще станат жертва на безумието на крепостните при.ми-тиви.

67

Анонимен

преди 2 години

Брутния вътрешен продукт за 2020 г. САЩ - 23,5 Трилиона $ , Русия- 1,65 Трилиона $ . Една Италия е повече с -2,1 Трилиона $ .

66

101

преди 2 години

А страшилището на моретата Адмирал Кузнецов подгрява ли пещите си на въглища