222

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Призовавам Руската,Китайската,Японската и най-вече Виетнамската Армии към зловещо бомбандир...зловещо и безмилостно бомбандиране на САЩ! Никаква прошка за Ротшилдовата Фашистка Империя на Злото!!! Просто го направете в името на Човечеството!

221

До моше

преди 2 години

Прав си. Тръмп им беше предоставил плана си още преди години, че очаква 70% од газта в ЕС, да се купува от Сащ. Имаше още неща( 80% царевица и тн) Тогава ми беше много смешно, как ще я транспортират, колко ще струва със самия транспорт и как аджеба ще я складират. Но за съжаление, ще дойде време да разберем

220

Анонимен

преди 2 години

Но ние сме защитени защото пристига Непобедимата Испанска армада!При всички случаи испанската фрегата със няколко залпа ще потопи руския черноморски флот.А от север в Балтийско море се е насочил си датка фрегата която да унищожи целия Руски Балтийски флот!Така че бъдете спокойни .

219

Анонимен

преди 2 години

Днес цял ден дрон northrop grumman rq-4 global hawk лети над Киев и Донбас. В момента се прибира към Крит. Мина над България. Може да се види във Flight Radar. Търсете го като Forte 12

218

101

преди 2 години

Москва подгрява ли пещите на въглища на страшилището на моретата адмирал Кузнецов

217

Анонимен

преди 2 години

С това заглавие че Украйна се готви да атакува Източна Украйна избихте рибата.Чакаме Русия да атакува Ленинград.

216

Моше

преди 2 години

И цялата тая дандания е за да се спрат изцяло руските доставки на газ за Европа и САЩ да започне да си пробутва втечнения газ на петорна цена .... Енерго зависимите от Русия европейски страни СКОРО ще се освободят от руската зависимост само и само за да станат енергозависими от САЩ . От трън та на глог.

215

Анонимен

преди 2 години

Кремъл: Помощ, Киев ни напада със сексуални намерения.

214

Само питам...

преди 2 години

А складове с химическо оръжие намериха ли вече ? Не че нещо, ама за един прЕател от Ирак питам .

213

Нищо ново

преди 2 години

Това в Украйна си е гражданска война - от двете страни са (поне формално) украински граждани. Кого ще подкрепя Русия? И с Путин, и без Путин ясно е, че ще подкрепя рускоезичното население. А кой поддържа конфликта? Националистите от Киев. Ако искаха, можеха да дадат автономия на Донецк и Луганск и всичко щеше да приключи. Не, те искат военна победа срещу част от своя народ. Е, няма да стане.

212

Комунист

преди 2 години

Фашиста- Вовата трябва да бъде смачкан

211

Анонимен

преди 2 години

До 225 АнонименНо пропускаш, че ще те намерят и след като ти се изредят всичките няколко хиляди солдати и ти ще станеш мадам Бовари от софия и след това ще трябва да се задоволяваш с магарета , коне и слонове тъй като с мъже няда да ти стига

210

Анонимен

преди 2 години

Путин трябва да предприеме нещо срещу Киев защото нещата излизат извън контрол Киев е наел чернокожи поpно актьори които да нападнат Путин в гръб.

209

Анонимен

преди 2 години

Вовата трябва да смачка фашистите

208

Моделът Саакашвили

преди 2 години

Да си припомним, че Руско-Грузинската война от 2008г беше по същият модел - точно по времето на олимписдата грузинската армия нахлу в Южна Осетия за да възстанови "конституционнит ред" в тази сепаратистка област. Имаше руски наблюдатели които бяха избити. Двадесет и пета руска натири грузинсите обратно и Южна Осетия влезе в Руската Федерация, а Саакашвили стана Наакашвили. Сега изглежда и Украйна се готви за нещо подобно и резултатът ще бъде, че Донбас и Луганск също ще влязат в РФ.

207

Анонимен

преди 2 години

Кремъл се подготвя да нахлуе в Украйна. От два месеца трупат войски и военна техника по украинскта граница.Щели да защитават някакви руснаци в Украйна.Не случайно искат Нато да се махне от България.Ще защитават половин милион руснаци , които си купихаимоти в България.Първо - путинските фашисти акостират в Поморие и Камчия. После руските фашистки палчища нахлуват в цяла България.

206

Анонимен

преди 2 години

До 220 АнонименНещо не ти върви фарлшивата пропаганда ! Некак си така се мъчиш през сила и с нерви да пишеш но не ти се получава ! . Сигурно жартиерите на чорапите ти са ти оплели топките . От тебе се носи някакво ухание на дамски парфюм! В какъв тон е дамското ти бельо ?

205

Равенство

преди 2 години

Путин = Хитлер

204

комшията

преди 2 години

До 215 АнонименХайде беГенди, подготвяш ли се за празника си на 2 февруари с мъжът си от Ангола ?

203

Анонимен

преди 2 години

Кремъл: Киев се готви да атакува в Източна Украйна- Значи Украйна ще атакува Украйна.