64

Анонимен

преди 2 години

Не могат да отрекат очевидното - ваксините не са ефикасни, не защитават. Но не искат все още да си кажат, че ваксините причиняват бързи мутации на вируса. Мълчат и за дългосрочните "ползи" от ваксините за имунитета на хората. Но налагат принудително ваксиниране със силно съмнителен продукт. За съжаление причинно-следствени връзки всеки доказва според интереса си, без оглед на истината. Манипулаторите нямат съвест, имат интереси!

63

До 68

преди 2 години

А да ти е идвало на акъла, че това са хора с нелекувани хронични болести, защото се затваря всичко в държавата?

62

Да питам само

преди 2 години

До Анонимен 68 - ПАК да питам - пиша бавно, понеже ковиваксърите не могат да мислят бързо - "2011-2019 Средно починали в България на година: 109 хиляди. 2020 - починали в България 124 хиляди. 2021 - починали в България - 150 хиляди." -----Ковидпсихари, как си съчинихте тия 60 000 умрели от кови? Всеки умрял вече е от кови, нали? И дори нямате идея че сте с тежко психично заболяване и ви се привиждат неща?

61

Анонимен

преди 2 години

До хаха Ми назад си. Щот си ***. Хаха

60

Анонимен

преди 2 години

До Да питам само "Ковидпсихари, как си съчинихте тия 60 000 умрели от кови?" 2011-2019 Средно починали в България на година: 109 хиляди. 2020 - починали в България 124 хиляди. 2021 - починали в България - 150 хиляди.

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 "60 хил. души жертви на статистика с много неизвестни." Неизвестни няма. Жертва са на "настинката", защото не са се лекували с "чайчето на д-р Мангъров".

58

Коровеев

преди 2 години

Инжектирани, неинжектирани - няма какво да спорим. След няколко години като приключат тестовете върху хора и се видят резултатите, всичко ще се разбере.

57

Да питам само

преди 2 години

Ковидпсихари, как си съчинихте тия 60 000 умрели от кови? Много го смучете тоя палец и много пуска бе? Я посмучете още, да не се "окаже" че 240 000 са умрели от кови заради ненабодените?

56

Анонимен

преди 2 години

Ами тогава защо в хор принуждавате хората да се ваксинират и после им издавате сертификат, защото били защитени и защитавали другите? При такъв вирус се налагат високозащитни мерки, а не административни сертификати.

55

НЕЗАПОЗНАТ

преди 2 години

До ЗапознатаНямаше да коментирам но не се сдържах на тази липса на елементарна логика. Вирусоносители могат да бъдат и ваксинирани и неваксинирани.Ваксината не предпазва от боледуване заразяване и разпространение а от намаляване на шанса за летален изход който при децата и без това е почти нулев което обезсмиля тяхното ваксиниране като цяло.Така ,че не говорете глупости ще Ви замоля ..

54

хаха

преди 2 години

Питам от името на един приятел... антиваксърите казаха че било добре да се пие CL02 , това верно ли е ?

53

Анонимен

преди 2 години

До ЦАРЯТ Е ГОЛ "Аа, вече 60000 ли ги пишем на сметката на Великия Ковид и Неваксинираните еретици?" Не бе, не ги пишем на сметката на Ковид, пишем ги на сметката на "настинката", която се лекува с "чайчето на д-р Мангъров"!!!!

52

хаха

преди 2 години

КАто чета форумите не се учудвам че сме толкова назад във всичко :))) Чудно е как сме докарали до 1300 години хахаха ..

51

Антивакс

преди 2 години

До Анонимен 56 "Ваксовересиите са вече до ушите в жълтите си л ъ жи. Скоро и до козирката" Ковид няма, 60 хиляди души жертви на грипа са измама. Нося си алуминиевата шапка.

50

до Жоро

преди 2 години

Много ти отива аватара на четирикрако чифтокопитно.

49

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

До 55 - Аа, вече 60000 ли ги пишем на сметката на Великия Ковид и Неваксинираните еретици? ОК, съчинявай си каквото искаш, няма проблем - само не забравяй двойна маска и да се завиеш презглава.

48

от вируса

преди 2 години

В България умряха 50 000 старци с придружаващи заболявания.... а не антиваксъри...

47

Анонимен

преди 2 години

До ЦАРЯТ Е ГОЛ Работят, но за човек, който не "забелязва" 60 хиляди смъртни случая в България му е "нормално" да твърди че "знаел от първия ден" за нещо, от което не разбира.

46

хаха

преди 2 години

До ЖороАма те пият и белина вече ... тия съвсем изкукуригахахахахах .. Гледат канала на един бояджия ... хахаха. чУДНО КАТО СЕ РАЗБОЛЕЯТ защо не бягат да ги лекува бояджията ?

45

Анонимен

преди 2 години

До Жоро " Антиваксърите сякаш се радват, че ваксините не работят според очакванията. На какво се радвате, мaлoyмници? Вие да не би да живеете на друга планета?" Те още не са припознали факта, че в България измряха 57 хиляди антиваксъра, с което абсолютно "доказаха" правотата на възгледите си. Буквално нямат връзка с реалността. БУКВАЛНО.