100

Анонимен

преди 2 години

Немската държава май газ пикае от злоба. Не може да контролира Телеграм, както социалните мрежи. Не може да те заставя, до те принуждава, да те индокринира във *** ценности на 'великия" и патерналиски утилитаризъм.

99

Анонимен

преди 2 години

така или иначе всички ще го изкараме

98

Анонимен

преди 2 години

Лекари, а сега какво ще правите? Такива умишлени заразявана предложих преди няколко месеца, при условие, че са доброволни. Не съм обменял информация по Телеграм, но се радвам, че имам съмишленици, за които не съм и подозирал. Лекарите чрез държавната властова машина ще ми казват колко да живея! А ако не искам да ги слушам, ще ми правят живота ад, като ме лишават от елементарна за живота ми свобода. Ама няма да стане - заразявам и приемам да ме заразяват.

97

Плазма

преди 2 години

четеш ли с разбиране?Казвам абсолютно същото, че след "ваксиниране" нито придобиваш имунинет, нито си по- защитен.Реагираш първосигнално като кучето на Павлов

96

Варцела

преди 2 години

До Анонимен 102 Малко си в грешка. Задължителна ваксина е имало за едрата шарка вариола която е била изключително смъртоносна между 20-40%. Практиката с водене на деца да се заразяват като малки е била за дребната шарка варицела която децата прекарват много леко докато на дърти години се кара бая тежко но е далече от смъртността при едрата вариола .... :-)

95

Плазма

преди 2 години

До Анонимен 104 " Имунитетът от преболедуване или гоняма или е нетраен и само се излагат на опасност.Сигур щото след ваксиниране е наличен или опасността е по-малка.Дъвка за наивници." Ми защо като търсят кръвна плазма за тежко боледуващи не искат плазма от ваксинирани а искат плазма от преболедували ... или нещо не ми е ясно ... ?

94

Анонимен

преди 2 години

Имунитетът от преболедуване или гоняма или е нетраен и само се излагат на опасност.Сигур щото след ваксиниране е наличен или опасността е по-малка.Дъвка за наивници.

93

Иван

преди 2 години

Започва да ми прилича на това по татово време как ни разправяха как на запад е много лошо - че там се стрелят по улиците, *** на всеки ъгъл от наркотици .... Е и аз като дете им вярвах .... Сега слушам как в Северна Корея умирали от глад и нагъвали водорасли... А някога и нацистите са обяснявали колко вредни са били евреите и всичко каквото правят с тях било за доброто на света.... Но след време истината лъсва ... за съжаление ... след време .... :-(

92

Анонимен

преди 2 години

Позната практика от времето преди ваксините, когато са събирали малки деца със заразено с шарка дете. С появата на ваксините това отпада. Специално за Ковид-19 от това заразяване няма полза, а даже има вреда. Имунитетът от преболедуване или гоняма или е нетраен и само се излагат на опасност.

91

Щерю

преди 2 години

По- добре в ръцете на Дядо Боже - а не в ръцете на "лекари"...

90

Анонимен

преди 2 години

Статията е написана в подигравчийски стил, но това едва ли може да навие някой да се ваксинира с неизвестните бъркочи, поне не някой който има глава на раменете си и сам носи отговорност за действията си. Радваме се да разберем, че и на Запад хората не са дисциплинирани овце, а мислещи същества.

89

11

преди 2 години

Ъм те ората са побъркаа...

88

Анонимен

преди 2 години

За съжаление цялата описана простотия е вдъхновена от насилственото въвеждане на зеления сертификат. Всеки се бори с безумни решения по всякакъв начин. Но вдъхновителите на фашистките сертификати трябва да понесат отговорността за човешкото падение, предизвикано от безисходица. Когато притиснеш някого до стената, задължително ще те ухапе!

87

Анонимен

преди 2 години

за този сайт не съществува вчерашния 50 хиляден митинг в брюксел и замерване зданието на ек

86

славянин

преди 2 години

Нормалните хора не се страхуват от хремата, страхуват се от ''спасителните'' дози!

85

Хаха

преди 2 години

От властите обмислят да махнат естествения имунитет от зеления сертификат, защото твърде много хора се светнаха, че могат просто да се заразят и да си изкарат хартийката, без да се бодат, което не е целта на мероприятието.

84

Чак пък опасна

преди 2 години

Това е стар чалъм, познат от шарката. Заразяваш се умишлено и караш хремата, за да не се налага да се ваксинираш със съмнителни препарати. Няма нищо опасно в това. Аз се опитвам да се заразя от 2 години, но до момента не съм карал Кови-то. Трябва да си направя тест за антитела. Много ще се смея, ако ми излезе, че съм го карал, защото не съм разбрал, ама хич.

83

Анонимен

преди 2 години

Как е хавата?Ваксиниран - не ваксиниранЛевски - ЦСКАБели - ЧерниХристяни - МюсюлманиМесоядни - ВеганиНякой Ви поставя знак и вие започвате да се трепете, а той ви гледа сеира. 7 милиарда се съобразяват с шепа егоистични и алчни ***. Познайте кой са глупаците

82

Тия дето имат акъл

преди 2 години

Отдавна разбраха, че вълка е обикновено овчарско куче.А от такива се стряскат само овцете...

81

Анонимен

преди 2 години

Ако хорат имат два избора: ваксина или преболедуване, защо е странно, че предпочитат преболедуване? Защото никой не печели достатъчно пари от това ли? Нали пак се пият лекарства, пак може да се влезе в болница...Побъркаха света тези политици.